Şimdi Ara

Note 4 mü A7 2016 Versiyonu mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
4.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tercih meselesi. En basit bir pil değiştirmek için bile servise gidip, günlerce(belki haftalarca) telefonsuz dolaşmamayı terch ederim.

Ayrıca gömül bataryayla, takılıp çıkartılabilir batarya arasında teknolojik olarak hiç bir fark yok. Bataryayı gömülü yapmalarının en büyük nedeni doğal olarak daha fazla para kazanmak. İkinci nedeniyse telefona daha rahat şekil(hem iç(bu aslında hikaye), hem dış tasarım) verebilmeleri. Telefonun kullanan insanların önemli bir kısmı telefonu kılıfıyla beraber aldığı için bence dış görünüşün fazla anlamı yok. İç tasarımda note 4'te gayet iyi. Ekranda herhangi bir nemlenme yada tozlanma problemi yok. Örneğin bu problem daha önce kullandığım HaTiCe'de vardı.

Son olarak, bir kaçtane Note 5 sökme videosu izlemiştim. İç tasarım olarak note4'ten hiç bir farkı yok. Pilin yeri ve boyutu bile aynı. Bu da firmalaraın ne kadar iki yüzlü olduğunun bence en büyük göstergesi.

• A7 2016 - 1450 lere düştü hadi bakalım.. Şimdi A7 mi note 4 mü :)

"Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır."
  • kamera açısından bariz fark var mı acaba ?

birde a7 nin batarya ömrü bittiğinde çok bir masraf çıkarır mı 2 sen sonra falan

Orijinalden alıntı: Britvolt.

A7 2016 - 1450 lere düştü hadi bakalım.. Şimdi A7 mi note 4 mü :)

Hocam 1450₺ ye nerde satıyolar? Genelde 1799₺ her yerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CyberBot kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.450 TL ithalatçı garantili fiyatı (delta vs.), ben hepsiburada.com'da ki bir satıcıdan 1.570 TL'ye distribütör garantili aldım. Hepsiburada kendisi 1.609 TL ye satıyordu en son. Teknosa,Vatan,Bimeks fikslemişler 1.799'a. Yok öyle bir dünya :)

• a7 tip olarak daha güzel + android daha güncel olur + fotograf diyagramı 1.9 mus yani daha iyi foto çekiyor + daha ince ve full metal + ön ve arkada gorilla cam var + batarya 3300 mah yani daha iyi :)

diğer bütün donanım konularında ise note 4 a7 yi evire çevire döver..

ufak detay olabilir ama a7 de mesela bildirim ışığı yok bu benim için hayal kırıklıgı :( bide 3 boyutlu sanal gerçeklik gozlugu kullanılamıyormuş vr jireskobu yokmuş... yani samsung saçma sapan şeylerden kısıyor..diğer nabız sensoru bilmemne sensoru neyse de :) bildirim ışığı hayatidir ya..şarja bırakırsın yeşil yanınca anlarsın full doldugunu falan lazım yani nasıl koymazlar anlamam

edit : + kablosuz şarda yok :( (kablosuz şarj dediğin sadece arka kapaga kagıt inceliğinde bi aparat (wireless receiver) yapıstırıyon bukadar yani ... bildirim ışığı + kablosuz şarj maliyeti taş çatlasa 5 dolar...ama maliyetten değil tamamen stratejik eksiklikler bunlar...bunları da koysa s6 yı vs kim alacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemturk -- 5 Haziran 2016; 19:24:14 >

• Note 4 ama daha güncelleme almaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Belki onuda kimse bilemez not4 android 7 alir ama a7 alamayabilir ama oda kesin degil

• Ben de bu ikilemdeyim.Markaların amiral gemilerini seçmek çoğu zaman mantıklı olmuştur.Fakat samsung bu defa a serisinde iyi iş çıkarmışa benziyor.Note 4 ün de üstünden vakit geçip güncellemeden uzak kalacağı düşünülürse hâlâ iki telefon arasında kararsızım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 4 güncellemeyi daha erken alır diyen arkadaşlara hitaben yazıyorum. Markaların politikaları farklıdır illaki ama biz lg g2 ye android 5 beklerken lg sırf daha yeni makina diye g2 nin çeyreği edecek g3 beat e android 5 i vermişti.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.