Şimdi Ara

NOTE 4 HAKKINDA BAKARMISINIZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiyeye geldiği ilk gün almayı düşünüyorum iphone düşünmüyorum sizce memnun edermi nasıldır birde gold rengi istiyorum sizce nasıldır arkadaşlar kafaya taktım

• Ona para vereceğine Z3 al Z2 al G3 32 gb al. 2 ay sonra yarı fiyatına düşecek , 1 yıl sonra yavaşlamalar başlicak. Tecrube konuşuyor burda daha önce 3 tane samsung kullandım hepsinde aynı şeyler oldu.
  • Note 4 Türkiyeye geldi zaten.
    Bende almayi dusuyorum ama biraz pahali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 4 al derim.Türkiyeye geldi.Güvenilir sitelerde ön siparişler mevcut.Gerek performans gerekse hız olarak çok iyi bir cihaz.Kamerası da çok iyi.Araştır ama en son tercihin Note 4 olsun pişman olmazsın.
  • nexus 6 yı bekle

bence android tarafında saf android almak daha mantıklı.performans olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KasAdam

Ona para vereceğine Z3 al Z2 al G3 32 gb al. 2 ay sonra yarı fiyatına düşecek , 1 yıl sonra yavaşlamalar başlicak. Tecrube konuşuyor burda daha önce 3 tane samsung kullandım hepsinde aynı şeyler oldu.

Note 1 çıkalı 3 sene oldu çıkış fiyatı 1650 şuan sıfırı yok kendim kullanıyorum temiz 2. el ez az 600 tl

Note 2 çıkalı 2 sene oldu çıkış fiyatı 1800 sıfırı şu an 1200 lerde

note 3 çıkalı 1 sene oldu çıkış fiyatı 2200 şu an 1800 civarı

Note 4 2300 e çıktı 2 ay spnra fiyat yarı yarıya düşecek arkadaşım tecrübe konuşuyor. Tavsiye z2 z3 al hem donuyor daha piyasaya sunulmamış telefon.. Arkadaşım durma buralarda harcanıyorsun...

• Note 4 hepsini tokatlar.Rahatlıkla alabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O tokatlama nasil bir tokatlama acaba

• Note 4 alınır ama samsungların fiyatları hızlı düşebiliyor gerçi hepsi düşüyor m8 geldiğinde 2399 du şimdi 1999 z2 de 1899 a falan çekildi galiba oda 2199 dan gelmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: windshair

quote:

Ona para vereceğine Z3 al Z2 al G3 32 gb al. 2 ay sonra yarı fiyatına düşecek , 1 yıl sonra yavaşlamalar başlicak. Tecrube konuşuyor burda daha önce 3 tane samsung kullandım hepsinde aynı şeyler oldu.

Note 1 çıkalı 3 sene oldu çıkış fiyatı 1650 şuan sıfırı yok kendim kullanıyorum temiz 2. el ez az 600 tl

Note 4 2300 e çıktı 2 ay spnra fiyat yarı yarıya düşecek arkadaşım tecrübe konuşuyor. Tavsiye z2 z3 al hem donuyor daha piyasaya sunulmamış telefon.. Arkadaşım durma buralarda harcanıyorsun...

Çok konuşma sincap . Buralarda bilen birir beni

Edit : Bu arada Note 2 1000 tl Note 3 ise 1500 civarı alınabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkCck -- 16 Ekim 2014; 18:22:52 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: windshair

quote:

Çok konuşma sincap . Buralarda bilen birir beni

Edit : Bu arada Note 2 1000 tl Note 3 ise 1500 civarı alınabiliyor

hala hesabın tutmuyor. Dediğinin arkasında dur.. 2 ay sonra yarı fiyat demişsin kaba hesap ben örnek verdim.. Paraleldi kaçak göçekti o fiyatlar çok değişir.

• Iyide ben telefonu satmak için almıyorum ki 3 sene kullanacam ben note 4. ü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGrityzMyBeLiKe -- 17 Ekim 2014; 7:45:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamsız bir yorum.

Forumun bir çok yerinde xperia serisini öneriyorum ama bu cidden saçma.

tamam note 4 - z3 aynı seviyede ama z2 nedir? g3 nedir? g3 şimdiden yavaş bir telefon.

daha önce kullandığın samsunglar galaxy ace falansa tabi yavaşlar

ayrıca fiyat düşmesi dediğin htc dışındaki bütün androidler için geçerli. z2 4 ay önce 2200'den piyasaya girdi şuanda 1800

fanboy veya antiboy olmayalım ucuz şeyler bu hareketler
  • plastik kasa olması amiral gemi telefon için saçmalık.o kadar para o plastike verilmez aga.

exynos işlemci ile snapdragon işlemcileri farklı ülkelere yolluyorlar.buda bence olumsuz bir vakıa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGrityzMyBeLiKe

Iyide ben telefonu satmak için almıyorum ki 3 sene kullanacam ben note 4. ü

Bu en doğru yaklaşım. Diğer taraftan her cihazda bi kaç ay sonra bi miktar ucuzlayacağı bilincinde olmaktır kimine göre değer kimine göre değmez. Ama bi markaya özel yarı yarıya ucuzlar iddası anca gülünesi olur hele tecrübeyle sabitse gülerken yavaş uzaklaşmakta mantıklı.

Asıl konuya dönersek bende z3 note4 arasındayım.

Z3 yakışıklı cihaz kimse buna itiraz edemez ama su içinde reklam görselleri olan telefon su alınca garantiye girmiyor. Z serisinde bi kaç kişi bununla çok uğraştı. Artı kamera başarımı hala sony kalitesinde değil ekranında hala diğer markalara göre soluk kaldığı iddalar arasında. Pil olarak en iyilerinden olduğu artık kesin gözüyle bakılabilir

Note4 ise tarafsız yorum yapamayacağım telefon. Zira 3 senedir note1 deyim seriye bağlılık var. Konusuna girersen herkes büyülenmiş gibi ön sipariş verenlerin rüyalarına giriyor bi gün geç alma ihtimali. Kamera çok iyi gece çekimi vasat pil performansı eh işte. Çoğu kullanıcı yedek pili temin etmeye başladı . Ben ise telefon yanında hediye olarak şarj kitide almayı planlıyorum kılıftan bile öncelikli.

Diğer alternatifleride çok araştırdım ama konu uzamasın şimdi. Verhasılı seninle aynı çerçeveden bakıyorum ve bazı dezavantajlarını ön kabülle note4 ün kesinlikle üzmeyeceğini çok rahat idda ediyorum. Plastik çöp kaka muhabbetleri zaten fanboy belirtileridir ciddiye bile alınmaz eline aldığında keyif veriyor gözel görünüyprsa karşısında altın pırlantadan kaplansa bu hissi yaşatmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: revision

Anlamsız bir yorum.

Forumun bir çok yerinde xperia serisini öneriyorum ama bu cidden saçma.

tamam note 4 - z3 aynı seviyede ama z2 nedir? g3 nedir? g3 şimdiden yavaş bir telefon.

daha önce kullandığın samsunglar galaxy ace falansa tabi yavaşlar

ayrıca fiyat düşmesi dediğin htc dışındaki bütün androidler için geçerli. z2 4 ay önce 2200'den piyasaya girdi şuanda 1800

fanboy veya antiboy olmayalım ucuz şeyler bu hareketler

Samsung exynos işlemcisi + touchwiz birleşince facia oluyor ve bu durumda Z2 ve G3 daha stabil oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.