Şimdi Ara

Note 3 Sarj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar note3 almayi dusunuyorum. Gunde 2 saat internet ve 1 saat kadarda video izlerim. Ara sira oyun ve vikipedi lig tv gibi uygulamalara bakarim. Bunlari yaparken tabi wifi veya 3g acik olacak. Sarj suresi ne kadar gider?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.5 gun rahat kullanirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur.calik

Arkadaslar note3 almayi dusunuyorum. Gunde 2 saat internet ve 1 saat kadarda video izlerim. Ara sira oyun ve vikipedi lig tv gibi uygulamalara bakarim. Bunlari yaparken tabi wifi veya 3g acik olacak. Sarj suresi ne kadar gider?

Hocam 3g full açık ekran parlaklığı çeyrek orta arası 4.5-5.5 saat ekran süresi alabiliyorum

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Benim dediklerim ile günle en fazla 4 saat elime almış olacağım. 1 gün çıkar yani diyon
  • quote:

Benim dediklerim ile günle en fazla 4 saat elime almış olacağım. 1 gün çıkar yani diyon

Aynen hocam fazlasıyla yeter

Ama sizon için kameranın bs önemi yok ise kullanim seklim tamammen bu seri ve şarjı uzun giden bir cihaz arıyorum derseniz ayni zamanda daha ucuz olan bir cihaz size g2 öneririm 7 saate yakin kimi zaman 7 saat ekran süresi alıyordum g2 de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note3 yerine note3 neo alin. 8 saatten fazla ekran goruntusu aliyorum . Dediginiz gibi kullanirsaniz 2 gunu bile cikarir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuri Boyka.. kullanıcısına yanıt
    Bir ürünün orjinali daha iyidir demi aga :D Neo bildiğin note3ün minisi gibi bişey. Aylardır s3 mini kullandım artık değiştiricem. Note 3 alabilirim büyük ihtimal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bir ürünün orjinali daha iyidir demi aga :D Neo bildiğin note3ün minisi gibi bişey. Aylardır s3 mini kullandım artık değiştiricem. Note 3 alabilirim büyük ihtimal

Ne minisi hocam kafan mi guzel
    Note3 ile note3 neo yu yanyana tut. Farki anlamazsin bile. aradaki fark milimlerle olculur. Bende note3 alacaktim. Ikisini yanyana inceleyince neo daha guzel geldi. Bataryasi note3 e gore %50 daha fazla gidince bunu aldim.
    Edit : hem boyut hem performans olarak gozle gorulur bir fark yok. Minisi derken ozellik olarak soylemis olabilirsin diye dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuri Boyka.. -- 5 Aralık 2014; 21:39:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yuri Boyka..

quote:

Ne minisi hocam kafan mi guzel
    Note3 ile note3 neo yu yanyana tut. Farki anlamazsin bile. aradaki fark milimlerle olculur. Bende note3 alacaktim. Ikisini yanyana inceleyince neo daha guzel geldi. Bataryasi note3 e gore %50 daha fazla gidince bunu aldim.
    Edit : hem boyut hem performans olarak gozle gorulur bir fark yok. Minisi derken ozellik olarak soylemis olabilirsin diye dedim

Raminde kamerasinda kucultmeler oldugu icin neo almak istemiyorum ustad. Bir de almisken tam alayim diyorum. En azindan 3-4 yil goturur bu telefon

• Note 3 n9005

Sabah şarjdan alıp işe giderken 40-60 dakika 3g açık online oyun oynuyorum + muzik dinliyorum.

öğlen 20 dk oyun

akşam eve dönerken aynı şekilde 40-60 dk 3g ile oyun + muzik

eve geldiğimde daha %20-30 arası şarjım oluyor

buna ek olarak wifi yada 3g hiç kapatmam evdeyken wifi geçerim dışardayken 3g 1 dk kapalı kalmaz :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.