Şimdi Ara

NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.558
Cevap
18
Favori
58.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar note 3 umu bugun satarak aranizdan ayrildim. Bir daha samsung asla. Exynos gordugum yerde kaciyorum. Kalin saglicakla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azawarai

Arkadaslar note 3 umu bugun satarak aranizdan ayrildim. Bir daha samsung asla. Exynos gordugum yerde kaciyorum. Kalin saglicakla

Kaça sattın acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

şu 3g aç kapa olayı hala tek dokunuşla yapılamıyor mu? uyuz ediyor beni bu durum.

Malesef hocam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judgement13

quote:

Orijinalden alıntı: Kehanist

Hocam şimdi bu konu hakkında pek bilgim yok bana yardım alabileceğim forum veya site bilgisi verirmisiniz burdaki konudan root yapabilirmiyim deneyen var mı ?

Merhaba. Bu konudaki bilgiler root yapmaniz icin size fazlasiyla yeter ilk mesaji okumaniz yeterli. Ama daha detayli ve daha derin bilgiler istiyorsaniz ingilizceniz de varsa xda forumu kurcalamanizi tavsiye ederim. Xda kadar derin olmasa da yesilcin de iyidir oraya da bakabilirsiniz. Kolay gelsin :)

Hocam rootlama yapdım knox 1 oldu yine unroot ile knox sıfırlama yapdım ve sayac orjınale dondu sıfır sonra stock rom halask kernel atıp stabıl sekılde rootlu kullanıyorum sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kehanist -- 17 Haziran 2014; 17:21:20 >

• Önder kullanıcısına yanıt
    1400 e verdim hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Judgement13

quote:

Hocam şimdi bu konu hakkında pek bilgim yok bana yardım alabileceğim forum veya site bilgisi verirmisiniz burdaki konudan root yapabilirmiyim deneyen var mı ?

Merhaba. Bu konudaki bilgiler root yapmaniz icin size fazlasiyla yeter ilk mesaji okumaniz yeterli. Ama daha detayli ve daha derin bilgiler istiyorsaniz ingilizceniz de varsa xda forumu kurcalamanizi tavsiye ederim. Xda kadar derin olmasa da yesilcin de iyidir oraya da bakabilirsiniz. Kolay gelsin :)

Hocam rootlama yapdım knox 1 oldu yine unroot ile knox sıfırlama yapdım ve sayac orjınale dondu sıfır sonra stock rom halask kernel atıp stabıl sekılde rootlu kullanıyorum sağol

Rica ederim isinize yaramasina sevindim :)

• azawarai A kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz ucuza bırakmışsınız sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: Önder

Ben 1500 tl ya biraktim 10 gun once..

• quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Ben 1500 tl ya biraktim 10 gun once..

Oluru odur zaten 1550 ile 1500 civarı

• Önder kullanıcısına yanıt
    Telefonu aldigim fiyata biraktim cok kullanmadim zaten kar etme amacim yoktu

• evet ?
  • Road to iphone 5s dostlar...

• Sonunda MIUI geliyor. Umarım 1-2 aya stabil sürüm yayınlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knox Sayacı

Road to iphone 5s dostlar...

Cidden n9005 almayarak büyük bi hata yapmışız. Nedensse sıkıldım bu cihazdan. Oyuanlarda hakkaten çok ısınıyo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Knox Sayacı

Road to iphone 5s dostlar...

Cidden n9005 almayarak büyük bi hata yapmışız. Nedensse sıkıldım bu cihazdan. Oyuanlarda hakkaten çok ısınıyo

Ne yazik ki...

• Teşekkürler faydalı bir konu olmuş
  • ios7 ye jailbreak geldi mi ?
  • Ben şimdi vn14 romundayım. Şükür geçince imei sorunu olmadı. Birkaç programla efs backup aldım. Benim şöyle bir sorunum var. Uzun zamandır stock geçmedim. Şuanda yeni bir rom yüklersem tüm wipe'ları yaptığım halde(data,cache vs..) rom kurulduğu anda hiç bir program yüklü olmamasına rağmen yaklaşık 26gb'lik bir alan dolu gözüküyor. Mesela rr3'ü indirmeye tıklıyorum bi bakıyorum 10mb iniyor oyun açılıyor. Sanırsam bu dosyaları hiç silmiyor. Şimdi ben bu telefonu tertemiz ilk günkü gibi bir stock rom + root + knox sayacı(olmasada olur) sıfırlaması yapabilirmiyim? Rehberlik ederseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decemst

ios7 ye jailbreak geldi mi ?

Sanirim..

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.