Şimdi Ara

Note 3 mü, g3 mü, z1 mi yoksa iphone 5s mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu 4 telefon göz önüne alındığında en iyisi hangisidir?

telefonda aradığım başlıca özellikler şunlar:
    1) şarjı sabah evden çıktıktan sonra mesajlaşma ve müzik dinledikten sonra eve geldiğimde en az yüzde 20 olsun. sabahtan akşama kadar 1 gün boyunca idare etsin.
    2)telefon ömrü uzun olsun yani ben bu telefonu aldığımda en az 3-4 kullanmayı planlıyorum. hangi telefonu alırsam ben 3-4 yıl götürür.
    3)kasma problemi olmasın. en basitinden whatsapp te grup saniyede 1 mesajın geldiği 6 güncel grupta mesajlaşır 0 kasmayla tık tık tık her gruba seri bir şekilde yazabilmek isterim(tamamen örnek) eğer bunu şuanki telefonumla yapsam elimdeyken patlar herhalde(iphone 4) o yüzden 0 kasma olmasını istiyorum.

bu 3 şartı sağlaması benim için çok önemli bu 4 telefondan yada sizin önerdiğiniz farklı bi telefondan hangisi benim dediklerimi sağlar? Şimdiden teşekkür ederim

• bir kere g3 dediğine göre bütçe yeterince var. samsungu ele baştan uzun süreli kullanımda deli eder seni arayüzü. 5s'i de ele minicik ekranı var bıkmışsındır ve iğrenç bir bataryası var dediklerini biraz zor çıkarır yani. z1 neden dedin bilmiyorum z2 varken ?? g3 gayet iyi. peki g3 mü z2 mi dersen ikiside harika telefonlar hangisi hoşuna giderse onu al ha yalnız g3'ün 32 gb'lığını al alacaksan 16 gb'lığını düşünüyorsan z2 almalısın.
  • 1 için G3
    2 için 5S
    3 için 5S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence note3 işini görür
  • 5s şarj konusunda üzer ama düzgün kullandın mı 3-4 yıl kullanırsın bunların dışında şarj önemli diyorsan note 3 yoksa 1günü çıkartıpta güncel bir telefon kullanmak istiyorsan lg g3ten şaşma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.