Şimdi Ara

NOTE 3 FENA ISINIYOR ELİM YANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR NOTE 3 CİHAZ VAR ELİMDE YENİ ALDIM 1 HAFTA KADAR OLDU TELEFON OYUN OYNARKEN SOBA GİBİ ISINIYOR ARKA KAPAĞI AÇIYORUM BATARYA EL DEYMİCEK KADAR SICAK OLUYOR BUDA ARKA KAPAĞA YANSIYOR CİHAZDA BAŞKA SIKINTI YOK ŞARJ DURUMU FELAN İYİ SADECE ÇOK ISINIYOR BENİ DELİ EDİYOR.
    GARANTİSİ TELPA NE YAPMALIYIM GARANTİYE Mİ GÖNDERİYİM ?

• Yav he he

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isınması normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreTheBand

Yav he he

Demi note3 ısınamaz sanki

• Isınma problemi Var ama batarya Çok kabuk bitiyor : (

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

Yav he he

Olum sen atlamasana bi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

Yav he he

Olum sen atlamasana bi

Niye la

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mysterious20 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam telpa ise işiniz zor.General mobile discovery nin de garanti sağlayıcısı ve duyduklarım,okuduklarım hiç hoş değil.Yine de bir şansınızı deneyin ama wipe atıp göndereceklerdir muhtemelen.Aslında telefonun oyunlarda belirli bir seviye kadar ısınması normal ama galiba note 3 deki o incecik kasa ısıyı direk elinize geçiriyor. İşlemcide de biraz ısınma sorunu varsa zaten o kasa ile elinizin yanması normal.Bir de eğer şarjdayken oynuyorsanız bu sorun normal kabul edilebilir ama normal zamanda bu kadar ısınmanın olması normal değil.
  • Hangi oyunu, ne kadar süre ile oynuyorsun ?
  • Tüm telefonlarda var, b*k var gibi zaten ısınan işlemciye ghzı basıyorlar sonra yanıyor. Adamlar da haklı tabi batarya orda kavrulacak 1 yıl içinde ölecek ve yenisi 60-80 tl. Yapacak bir şey yok ısınacak.

Bu yüzden mediatek var işte
  • Emre arkadas cwp werme rekoru kıracak

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Hangi oyunu, ne kadar süre ile oynuyorsun ?

asphalt 8 oynuyorum mesala 15-20 dk sonra çok felaktet oluyor aynı şekilde mc4 de felan oluyor .. eski cihazım iphone 5 de 1 saat oynuyodum asphalt 8 i bunun yarısı kadar ısınıyordu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

Valla hocam telpa ise işiniz zor.General mobile discovery nin de garanti sağlayıcısı ve duyduklarım,okuduklarım hiç hoş değil.Yine de bir şansınızı deneyin ama wipe atıp göndereceklerdir muhtemelen.Aslında telefonun oyunlarda belirli bir seviye kadar ısınması normal ama galiba note 3 deki o incecik kasa ısıyı direk elinize geçiriyor. İşlemcide de biraz ısınma sorunu varsa zaten o kasa ile elinizin yanması normal.Bir de eğer şarjdayken oynuyorsanız bu sorun normal kabul edilebilir ama normal zamanda bu kadar ısınmanın olması normal değil.

yarın vercem garantiye daha yeni cihaz değişim olabilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImaginePerest

Isınması normal

hocam bu normal bi ısınma değil .
  • Exynos ısınmaz diyenlere k*pak olsun

Normal değilse garantiye vereceksiniz çözümü yok. Ben uzun zamandır kullanıyorum aşırı bir ısınmaya şahit olmadım. Aynı işlemlerde G2 ye kıyasla oldukça az bir ısınma hatta.

• S800'lü sobalardan sonra oldukça rahat

• Oynadığınız oyunun ayarlarından grafik kalitesini düşürün o şekilde deneyin. Dead trigger 2 oyununda ben öyle yapıyorum yüksek kaliteye oranla biraz daha az ısınmakta

• arkadaşlar bi süredir foruma giremiyordum durum olarak cihazı garantiye verdim ve çıkan karar batarya değişimi oldu yeni bir batarya ile cihazımı gönderdiler şuanda hiç ısınma yok sorun bataryadaymış :) ilgili arkadaşlara teşekkür ederim ..
    İlginç, ben de mi göndersem acaba :) Note2 kullanıyorum ısınma var dediğin gibi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.