Şimdi Ara

Note 3 Fast Touchwiz Mod (Root gerektirir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dostlar,

    Note3 klubü denilen bölümde paylaşmadım çünkü kişisel kavgalar gürültüler arasında vereceğim bilgi heba olacak diye düşünerek buraya konu açtım.

    Genelde Telefonlarımda ses artışı yazılımılarını bulur kullanırım ama bu sefer Note3 için bu Touchwiz gecikmeleri ve takılmaları beni üzmeye başlamıştı. Ben çözümü bu paylaşacağım linkteki FAST LAUNCHER da buldum. Aslına bakarsanız bizim Stok Touchwiz de yapılan bazı iyileştirmeler haricinde bir geliştirme yok. Stokta yapılan iyileştirmelerle yapıldığı için de sıfır problem haliyle ve hızlı. Uygulamak için Cihazınızın ROOT'Lu olması ve yazılım sürümünüzün 4.4.* olması gerekmektedir.

    Nasıl yapılacağı konusu link'te ingilizce olarak mevcut ama bende biraz Türkçe anlatayım istedim.
    Öncelikle bu sayfaya gidin;
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2649290

    Bu linkteki Fast Launcher'ı indirin (Dikkat: insane fast olanını değil !!!) .
    Yazılım indikten sonra kurulumu yapmayın! önce dosyayı root explorer gibi bir yazılım ile system/priv-app bölümüne taşıyın ve permissionlarını izinlerini yazılabilir , okunabilir R/W haline getirin. Resimdeki write bölümünüde komple tıklayın işaretleyin.
     Note 3 Fast Touchwiz Mod (Root gerektirir)


    Sonra Seclauncher4 yazılımının üzerine dokunun kurulumu yapın. Kurulumdan sonra hiçbirşeye dokunmadan direkt bir restart yapıyoruz. Hepsi bu. Gayet hızlı ve akıcı Touchwiz kullanımına sahip oluyoruz.

    Ben bu şekilde kullanıyorum, Note3 için tavisye ederim. Gerçi bu yazılımı diğer modellerde 4.4.* sürümlü diğer modellerde de (S4 gibi) gayet başarılı bulduklarını söylemişler.Denemesi sizden, artık benden bu kadar.

    Saygılar, sevgiler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.