Şimdi Ara

Note 2 Uygulama Malesef Durdu Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bugün kamerayi acmaya calistigimda hata verip kapandi. Ben de yeniden baslattim telefonu. Acilista arka planda calisan bazi sistem dosyalari da hata verdi. Hafızayi cikardim yeniden baslattim sorun çözülmedi. Bir de 45 saniyede bir Malesef saat durdu hatasi veriyor ve bu hatada telefon anlık dondugu icin beni deli ediyor. On bellek verisini silecektim ama o da devamli hesaplama seklinde kaliyor hesaplamiyor bir türlü. Computing yaziyor kaliyor. Format atmak istemiyorum su an cunku içindeki veriler yedekli değil. Lütfen bir el atin bu duruma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ek olarak telefonu normal kapatinca yeniden baslatiyor. Kapaliyken de sarj almıyor. Donanimsal olduğunu sanmıyorum çünkü instagramdan kamerayi acinca çalışıyor

• Upp :(

• Virus taramasi yap bisey cikmazsa samsungun servisine gönder. Yada rom değiştir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fedo Tantuni

Virus taramasi yap bisey cikmazsa samsungun servisine gönder. Yada rom değiştir.

pcye bağlayınca görmedi. şarj doluyor ama usb moduna geçmiyor. hayır donanımsal bir şey değil sanırım çünkü kamera retricada falan çalışıyor
  • Root rom islerinden anlamam diyosan servise ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fedo Tantuni

Root rom islerinden anlamam diyosan servise ver.

Anlıyorum da cihaz At&t'nin kendi ürettiği kitli bir cihaz. custom rom denemedim ama orjinal 4.2 sürümlerini yüklenmedi her şeyi de doğru yaptığıma eminim :) bu arada mecbur başlangıç formatı attım fakat bilgisayara bağlantı sorunu devam ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Data kablosunu değiştir. Eski telefonumda böyle çözmüştüm.

• 3 farklı kabloyla denedim. Biri orijinal Samsung biri de orijinal Nokia kablosu. Onceden ikisiyle de oluyordu şimdi sadece şarj. Ayarlarla ilgili bir sıkıntı da yok aynı yani ayarlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.