Şimdi Ara

Note 2 Mi?İphone 5 Mi?Galaxy S3 Mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu 3 cihaz arasında seçim yapmam lazım sizce hangisini almalıyım?Birde arkadaşda iphone 4 var ve diyor bedava hiç bişey yok müzikleri bile paralı alıyorsun cidden böyle mi bu durum?
    EDİT:Arkadaşlar kullanım amacım internet,müzik,oyun,mesajlaşma felan yani öyle ahım şahım bi durum yok yani borsa takibi felan yapacak değilim.Maile felan bakarım arada işte öyle birazda göze hitap etmesi lazım,taşınabilirliği iyi olması lazım ki abes kaçmasın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCnR06 -- 25 Ocak 2013; 14:44:06 >

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • Sizin için ekran boyutu önemli mi? Telefonunuzdan rahat rahat film veya dizi izlemek istiyor musunuz? Yani alacağınız telefondan neler beklediğinizi söylerseniz yardımcı olabiliriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Muzikleri itunes uzerinden bedava bilgisayardan yukleyebilirsiniz ki herkes oyle yapiyor aslinda. S3'u hemen eliyorum zaten. Kullanim amaciniz icin size een uygunu iphone5.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet muzık oyun diyosun. s3 bile yeter bu isteklerini paranda cebinde kalır. yok ben kaiteyi tadacam diyosan ip5 yok 2 face 1 tweet bakarım diyosan s3 bile fazla. note2 taşınabilirdiği sorun yaratabilir ama masayada koydunmu ağırlığı yeter

Graphic & Industrial Designer
  • S3 u ne olursa olsun kaldır o listeden bence.

iphone 11 mi galaxy s20 mi
    6 yıl önce açıldı
    2. s3'mü, sıfır s2'mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam üçünü de elinize alıp öyle karar verin derim, çünkü boyut olarak alakasız telefonlar hepsi. oyun oynamak, mesaj atmak veya internette dolaşmak herkesin ortak amacı zaten ama dediğim gibi boyut meselesi var ortada. benim için 4'ten sonra ip5 bile büyük kaçtı, tek elle kullandığımda baş parmağım diğer köşeye yetişemiyor kimi zaman. s3 ve note2 ise net olarak 2 elle kullanılması gereken aletler. note2 tablete daha yakın bir telefon, büyüklük problem değil derseniz oyun oynamak veya internette gezinmek diğerlerine nazaran çok daha keyifli. bir de işletim sistemi meselesi var ama ikisini de kullanmadıysanız iki tarafa da rahatça alışırsınız. marketler ise kıyaslanamaz bir şekilde iphone cephesinde daha iyi, tabletim android oradan biliyorum. dediğim gibi gidin bir telefoncuya gidip deneyin hepsini. bu devirde her telefon işinizi görür, artık zevkler daha ön planda.

Orijinalden alıntı: MrCnR06

Arkadaşlar bu 3 cihaz arasında seçim yapmam lazım sizce hangisini almalıyım?Birde arkadaşda iphone 4 var ve diyor bedava hiç bişey yok müzikleri bile paralı alıyorsun cidden böyle mi bu durum?
    EDİT:Arkadaşlar kullanım amacım internet,müzik,oyun,mesajlaşma felan yani öyle ahım şahım bi durum yok yani borsa takibi felan yapacak değilim.Maile felan bakarım arada işte öyle birazda göze hitap etmesi lazım,taşınabilirliği iyi olması lazım ki abes kaçmasın :)

Seçeneklerin arasında 5 var ise düşünme al hocam. Hadi ola ki memnun kalmadın (ki hiç zannetmiyorum) en fazla 100-200 TL zararla satarsın. Ama diğer modellerin hepsi maalesef en az 300-400 TL zararla gidiyor. Bir haftalık Note 2' yi 400 TL zararla satanı biliyorum 5 almak için. iOs gerçekten içlerinde en yüksek performans veren ve en az sorun çıkaran sistemdir. Kullanmaya başlayınca bunu çok daha iyi anlarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 25 Ocak 2013; 15:38:55 >

• Kullanımına göre iPhone 5 alıp,kalitenin,stabilitenin,elitiğin tadını yaşa bence.
  • Hocam iPhone 5 kaliteli hızlı bir telefon ama bugün arkadaştan alıp okulda biraz inceledim. Performans konusunda sözüm yok Apple yine yapmış yapacağını çok iyi fakat kasası büyük hayal kırıklığı. İnce ve sıksanız yamulacak gibi. Zevke göre değişir ama bana kötü geldi kasası. Onun dışında taşıma kolaylığı isterseniz Note 2 pek tavsiye etmem. Ama bu 3 ünün arasından en iyisi bana göre note 2. Bana kalırsa s3 alın derim. İstediklerinizi fazlasıyla yerine getir. Yinede mağazaya gidip elinize alıp incelemenizde fayda var.

• Arkadaşlar yorumlarınızı okudum.Android kullandım daha önce.Bir yandan yeni deneyim (ios) yaşamak istiyorum.Aslında kafamı kurcalayan 2 sorun var.1. Note 2 çok büyük ondan kaybediyor benim gözümde zira telefon mu tablet mi olduğu belli değil.2. iphone 5 uygulama konusunda sıkıntı çekebilirim diye düşünüyorum.Marketteki çoğu uygulamanın paralı olduğunu düşünürsek.Burda biraz ikilemde kalıp en hayırlısı s3 gibi geliyor ama diyorum böyle imkanlar varken 1 sene öncesinin telefonunu almakta pek akıllıca gelmiyor.

• S4 Mart'ta gelecek belki s3 mu kaldı

Sony Z yada lg nexus

Yada bekleyip yeni iPhone

5 de var bende ama ne bileyim 4s daga cok hoşuma gidiyor suan 4s den yaziyorum

Orijinalden alıntı: MrCnR06

Arkadaşlar yorumlarınızı okudum.Android kullandım daha önce.Bir yandan yeni deneyim (ios) yaşamak istiyorum.Aslında kafamı kurcalayan 2 sorun var.1. Note 2 çok büyük ondan kaybediyor benim gözümde zira telefon mu tablet mi olduğu belli değil.2. iphone 5 uygulama konusunda sıkıntı çekebilirim diye düşünüyorum.Marketteki çoğu uygulamanın paralı olduğunu düşünürsek.Burda biraz ikilemde kalıp en hayırlısı s3 gibi geliyor ama diyorum böyle imkanlar varken 1 sene öncesinin telefonunu almakta pek akıllıca gelmiyor.

Ben mağzaya baktım sıkıntı çekilcek gibi değil iPhone 5 al bence büyüklûk sorun senin için.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.