note 2'de mıknatıslı kılıf kullanıldığında s-pen'i etkiliyormuş (miknatisin ekrana gelen kisminda s pen kullanılamıyormuş - O bolgeye kalemle gelindiğinde cizgiler asagi kayiyor) diye duydum bu doğru mu ? içime kurt düştü..
Hocam ben boyle bir seye denk gelmedim uzun zamandir da miknatisli kilif kullaniyorum,yalniz bazi note 2 lerde ekranin genelde sag alt ya da sag orta kosesi algilamiyor s pen i o da bazi not turlerinde.Yazilimsal bir hata olmali o.Ben 2 kere degistirdim telefonu ilkinde sag alt bolgede algilamiyordu ikincisinde oyle bir sorun yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: VoldroY
Hocam ben boyle bir seye denk gelmedim uzun zamandir da miknatisli kilif kullaniyorum,yalniz bazi note 2 lerde ekranin genelde sag alt ya da sag orta kosesi algilamiyor s pen i o da bazi not turlerinde.Yazilimsal bir hata olmali o.Ben 2 kere degistirdim telefonu ilkinde sag alt bolgede algilamiyordu ikincisinde oyle bir sorun yok.
evet hocam onu bende duydum kimisinde var kimisinde yok o sorun , da bu mıknatıs olayında kimisi zarar veriyor demişte kafama takıldı
bende mıknatıslı kılıf kullanıyorum hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım .