Şimdi Ara

Note 2 kullananlar bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • note 2'de mıknatıslı kılıf kullanıldığında s-pen'i etkiliyormuş (miknatisin ekrana gelen kisminda s pen kullanılamıyormuş - O bolgeye kalemle gelindiğinde cizgiler asagi kayiyor) diye duydum bu doğru mu ? içime kurt düştü..

• Hocam ben boyle bir seye denk gelmedim uzun zamandir da miknatisli kilif kullaniyorum,yalniz bazi note 2 lerde ekranin genelde sag alt ya da sag orta kosesi algilamiyor s pen i o da bazi not turlerinde.Yazilimsal bir hata olmali o.Ben 2 kere degistirdim telefonu ilkinde sag alt bolgede algilamiyordu ikincisinde oyle bir sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

Hocam ben boyle bir seye denk gelmedim uzun zamandir da miknatisli kilif kullaniyorum,yalniz bazi note 2 lerde ekranin genelde sag alt ya da sag orta kosesi algilamiyor s pen i o da bazi not turlerinde.Yazilimsal bir hata olmali o.Ben 2 kere degistirdim telefonu ilkinde sag alt bolgede algilamiyordu ikincisinde oyle bir sorun yok.

evet hocam onu bende duydum kimisinde var kimisinde yok o sorun , da bu mıknatıs olayında kimisi zarar veriyor demişte kafama takıldı
  • bende mıknatıslı kılıf kullanıyorum hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.