Şimdi Ara

NOTE 2 ile 3g'ye nasıl girilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
19.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk defa akıllı telefon aldım ve Aveanın 3g internetli tarifesine geçtim. Ancak Note 2 ile internete girmeyi basaramadım. WiFi ile girebiliyom ama 3g için nasıl bir ayar yapmalıyım? (adım adım açıklarsanız sevinrim )

şimdiden teşekkürler.

• İlk defa akıllı telefon almışsın ama en iyisini almışsınzorlanman normal.Note kullanıcısı olarak şöyle söyleyim.Yukardan kayarak açılan menüde mobil veri olacak onu etkinleştir.Sonra girersin.
  • Açtım onu da 3g yazısı felan gorunmuyor arkadasda da H harfi var S2'de ve girebiliyor. Bugun geçiş yaptım Avea Kamu Akıllı tarifsine, geçiş gerçekleştirilmiştir diye mesaj geldi, daha açılmadımı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: md_gaddar

Açtım onu da 3g yazısı felan gorunmuyor arkadasda da H harfi var S2'de ve girebiliyor. Bugun geçiş yaptım Avea Kamu Akıllı tarifsine, geçiş gerçekleştirilmiştir diye mesaj geldi, daha açılmadımı acaba?

Ayarlar-Diğer ayarlar-mobil ağlar-şebeke modu kısmında hangisi seçili bi bakıp yazar mısınız?
  • GSM/WCDMA (otomatik mod) seçili durumda.

ayrıca mobil veri (açık)
    veri dolaşımı (açık)
    ağ operatörleri (bir ağ operatörü seç) yazıyor. Avea seçiyorum. Ağ üzerine kayıt edildi diyor. Diğer ayarlar kısmına tekrar geldiğimde ağ operatörleri (bir ağ operatör seç) yazıyor) Avea yazması mı gerekiyor acaba?
  • quote:

GSM/WCDMA (otomatik mod) seçili durumda.

ayrıca mobil veri (açık)
    veri dolaşımı (açık)
    ağ operatörleri (bir ağ operatörü seç) yazıyor. Avea seçiyorum. Ağ üzerine kayıt edildi diyor. Diğer ayarlar kısmına tekrar geldiğimde ağ operatörleri (bir ağ operatör seç) yazıyor) Avea yazması mı gerekiyor acaba?

orası önemli değil.ayrıca veri dolaşımını kapatın gerekli değil sadece mobil veri açık olacak ve şebeke modu otomatikte olacak.sizden isteğim önce şebeke modunu sadece CDWMA yazan yere getirip bir de öyle denemeniz.Eğer H veya H+ moduna geliyorsa sorun yoktur.sonradan tekrar otomatik moda alabilirsiniz.
  • WCDMA da da giremedim. Acaba daha açılmadımı internetim ? yukarda 3g veya H yazmıyor. Bu sabah AKILLI yazıp 2010 a gönderdim.Bana mesaj geldi. "Akıllı kamu tarifesine hosgeldiniz, tarife değişikliğiniz gerçekleştirilmistir" diye. Acaba interneti mi acmayı unuttular noldu ? arasammı müsteri hizmetlerini ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

WCDMA da da giremedim. Acaba daha açılmadımı internetim ? yukarda 3g veya H yazmıyor. Bu sabah AKILLI yazıp 2010 a gönderdim.Bana mesaj geldi. "Akıllı kamu tarifesine hosgeldiniz, tarife değişikliğiniz gerçekleştirilmistir" diye. Acaba interneti mi acmayı unuttular noldu ? arasammı müsteri hizmetlerini ?

avea online işlem merkezinden 3g ayarlarına bak.ordan açılıyordu yanlış bilmiyorsam.
  • avea online işlem merkezinden internet seçeneklerinden 3G işlemlerine geldim. 3G niz aktif durumdadır yazıyor. Acaba Ankaranın göbeğinde Kızılayda çekmiyormu bu 3G (imkansız bir durum) internet sayfasına bastıgımda direkt "server not found" yazısı cıkıyor direkt. en ufak bir bekleme olmadan.
  • quote:

avea online işlem merkezinden internet seçeneklerinden 3G işlemlerine geldim. 3G niz aktif durumdadır yazıyor. Acaba Ankaranın göbeğinde Kızılayda çekmiyormu bu 3G (imkansız bir durum) internet sayfasına bastıgımda direkt "server not found" yazısı cıkıyor direkt. en ufak bir bekleme olmadan.

E harfi de mi çıkmıyor? Hiç mi bağlanmıyor?
  • yok ya hic baglantı yok, ne 3g ne H nede E yazısı var yukarda :(

evde 3 gündür wifi ile bağlanıyordum, gerçi dun aksam hic girmedim. hic bir sorun cıkmıyordu.
  • quote:

yok ya hic baglantı yok, ne 3g ne H nede E yazısı var yukarda :(

evde 3 gündür wifi ile bağlanıyordum, gerçi dun aksam hic girmedim. hic bir sorun cıkmıyordu.

şimdi şöyle bişey var.konu avea ile alakası yok.senin telefonun normal şartlarda zaten 3g ile nete girmesi lazım.olmadı en son yapacak şey fabrika ayarlarına döndermek.ama herşey silinir yedek al mutlaka.
  • Aveanın 3g destekleyen telefon modellerinden Galaxy Note2 arattım sonuç aşağıda :S

3G desteği: Desteklemiyor

PFFF
  • Neyse yardımların için cok teşekkür ederim. Olmadı ama neyse. Artık fabrika ayarlarına geri döndüreyim. Belki çalışır senin dediğin gibi.
  • quote:

Arkadaşlar ilk defa akıllı telefon aldım ve Aveanın 3g internetli tarifesine geçtim. Ancak Note 2 ile internete girmeyi basaramadım. WiFi ile girebiliyom ama 3g için nasıl bir ayar yapmalıyım? (adım adım açıklarsanız sevinrim )

şimdiden teşekkürler.

Dostum tlefona kapat ač ypmayi denedin mi ben ayni tarifeyi ankarada s3 le kullaniyorum h ve h+ goruyorum tek sorun 2 gb az geliyor

Eger olmadiysa mh ara zaten ayarlar otomotik yapili oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aveanın 3g destekleyen telefon modellerinden Galaxy Note2 arattım sonuç aşağıda :S

3G desteği: Desteklemiyor

PFFF

H+ la 21 mb download war sen 3g diyosun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar ilk defa akıllı telefon aldım ve Aveanın 3g internetli tarifesine geçtim. Ancak Note 2 ile internete girmeyi basaramadım. WiFi ile girebiliyom ama 3g için nasıl bir ayar yapmalıyım? (adım adım açıklarsanız sevinrim )

şimdiden teşekkürler.

kapatma tuşuna uzunca bas, ordan veriağı modunu aktfileştir sıkıntın geçer.
  • Ayni sorun bendede vardi aveadan 3g aktif olmasi gerekiyormus internet paketin olmasi 3g nin aktif olmasini saglamiyor birde erisim noktasi adlarindan yeni apn adi yaziyorsun avea altinada internet yazip apn olusturuyorsun olusturmus oldugun apnyi isaretliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell'de ise 3g'nin açık ve internet paketinin olması da bağlanmaya yetmiyor.MT arayıp internet ayarlarının açılmasını talep edin sorun çözülür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.