Şimdi Ara

Note 2 İçin Uygun Zaman mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni bir telefon ihtiyacım var. İlk bakışta f/p olarak GM Discovery çarpto gözüme ancak gerek 1gb rami gerekse markası ve güncelleme desteği şüphelerim yüzünden o cihazdan vazgeçtiğimi söyleyebilirim. Sonrasında ise Note2 geldi aklıma. Malum Note3 satışa çıkıyor ve Note2 nin fiyatı düşecektir. Benim merak ettiğim Samsung Note2 ye en azından Android 5.0 verecek mi ? Note 2 yi uygulama ve oyun olarak ele alırsak 1.5 2 sene daha şuan alan birini götürür mü ? Daha önce ara model olan Galaxy Wonder almıştım ama şuan çok pişmanım. Gerçi Note 2 amiral gemi olarak çıkmıştı ama yine de güncelleme desteğini özellikle merak ediyorum.

• Note 3 çıktıysa eğer, GM için saydığın özellikler Note 2 için de aynıdır.

Samsung yenisini çıkarttığında maalesef eskisini çöp yapıyor.

4.3 güncellemesini S4'ten sonra alacak.
  • Bustoll kullanıcısına yanıt
    bu yüzden kafam çok karışık açıkçası. Yüksek bir bütçe de ayırmak istemiyorum telefona bilemedim

Nexus 5i beklemek de var seçenekler arasında fiyatı ne olacak belli değil tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

bu yüzden kafam çok karışık açıkçası. Yüksek bir bütçe de ayırmak istemiyorum telefona bilemedim

Nexus 5 donanım olarak S4'ün altında.
  • Bustoll kullanıcısına yanıt
    Hayır yani tamam bilmiyorsunuz o zaman konuşmayın bari ya! Hayır neresi eksik onu anlamıyorum donanım olarak s800 var s4de s600(exnos).adreno 330 var s4de 320. s4 bana göre 1 yıla kadar guncelleme desteği biter nexus 5 garanti 3yıl update! Amma velakin multimedyada eksikleri var o doğrudur.Ama donanım olarak s4'ün altında demeyin şu nexus5ede artık gına geldi be arkadaşım!
  • quote:

Orijinalden alıntı: murata42

Hayır yani tamam bilmiyorsunuz o zaman konuşmayın bari ya! Hayır neresi eksik onu anlamıyorum donanım olarak s800 var s4de s600(exnos).adreno 330 var s4de 320. s4 bana göre 1 yıla kadar guncelleme desteği biter nexus 5 garanti 3yıl update! Amma velakin multimedyada eksikleri var o doğrudur.Ama donanım olarak s4'ün altında demeyin şu nexus5ede artık gına geldi be arkadaşım!

Hocam çıktığında da göreceksiniz ki şuan zaten netlik kazanmış durumda gibi
  • güncel

nedir nexus 5in s4ten eksik yanı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

güncel

nedir nexus 5in s4ten eksik yanı ?

Netlik kazansın bakarız hocam
  • kardesim ayni durumdayiz.. biraz bekle bayramda ya da bayram sonrasi guzel kampayalar bekliyorum note 2 icin.. 1149tl leri hayalen gorebiliyorum mediamarkt brosurunde :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

kardesim ayni durumdayiz.. biraz bekle bayramda ya da bayram sonrasi guzel kampayalar bekliyorum note 2 icin.. 1149tl leri hayalen gorebiliyorum mediamarkt brosurunde :D

Ben de aynı fiyatı düşünüyorum da alınır mı alınmaz mı orasındayım ben
  • quote:

quote:

kardesim ayni durumdayiz.. biraz bekle bayramda ya da bayram sonrasi guzel kampayalar bekliyorum note 2 icin.. 1149tl leri hayalen gorebiliyorum mediamarkt brosurunde :D

niye alinmasin ki..

• quote:

quote:

quote:

niye alinmasin ki..

güncelleme
  • quote:

quote:

quote:

quote:

niye alinmasin ki..

güncelleme

Hocam Android 5 , Note 2'ye kesin gelir. Eski amirallerden S2 kullanıyorum ve S2'den daha yeni tüm amiraller ( S3 , S4 , Note 2) Android 5 alacak. Çözünürlükleri de Android 5 'i destekliyor bu modellerin.

• kasim ayinda bende telefon alicam butcem 1400 maximum,note 2 s4 arasinda kaldim bende.suan maxiplus 5 kulaniyoruk kontratli.iptal ettiricem kontartimi,ptt cell le birlikte s4 kullanicam

• quote:

Orijinalden alıntı: Bustoll

quote:

Nexus 5 donanım olarak S4'ün altında.

Yeni bir kamera sensörü ve S800 ile gelecek diyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Ç.

kasim ayinda bende telefon alicam butcem 1400 maximum,note 2 s4 arasinda kaldim bende.suan maxiplus 5 kulaniyoruk kontratli.iptal ettiricem kontartimi,ptt cell le birlikte s4 kullanicam

performans olarak hangisi üstün ki
  • Note 2 ve s3 e 4.3 guncellemesi iptal edildi.4.4 kitkat gelecekmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: DoomKing

Note 2 ve s3 e 4.3 guncellemesi iptal edildi.4.4 kitkat gelecekmis.

Bazı operatörler bu ayın sonu için takvim yayınladılar.. Esas KitKat şüpheli.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

niye alinmasin ki..

güncelleme

note 3 te alsan bir gun o da kesilecek.. guncelleme onemliyse nexus 4 al... 1.000tl civari.. kitkati ve sonrai 2-3 guncellemeyi kesin alir

• nexus için de sd kart olayı var.
    muhtemelen note 2 alacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.