Şimdi Ara

Note 2 ekran korumasız kullanılırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Note 2 yi yeni aldım arka kapağı geçtim zaten önemli değil benim için yedek alınır ama ön cam için ekran koruyucu almadan kullansam hemen çizilirmi

Teşekkürler şimdiden

• Hocam inşallah bende yarın alıyorum ve tavsiyem en kısa zamanda korumanızı alın, sonradan keşke demeyin En azından ekran için jelatin ve ince bi silikon kılıf şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletli -- 1 Şubat 2013; 17:20:10 >
  • Arka kapak yedeğiyle değiştirilir de, yan metalik renkteki kısımlar ne olacak, oralar çizilip soyulmuyor mu?

Ayrıca ekran koruyucu şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ee o kadar ekran çizilmez diye videolar var ben bi telefona milyarlarca para verilip bir de çizilecek diye ekrana kılıflar takılmasını istemiyorum başka çözümü yokmudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamantium

Merhaba Arkadaşlar;

Note 2 yi yeni aldım arka kapağı geçtim zaten önemli değil benim için yedek alınır ama ön cam için ekran koruyucu almadan kullansam hemen çizilirmi

Teşekkürler şimdiden

Merhaba hocam ben de s3 var 6 aydır ekran koruyucusu kullaniyorum hatta her gören koruyucu tak diyor
    Bence gereksiz bir şey
    Çizik falan da yok ekranda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çizilmez demiyor, çizilmeye dayanıklı diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: adamantium

Ee o kadar ekran çizilmez diye videolar var ben bi telefona milyarlarca para verilip bir de çizilecek diye ekrana kılıflar takılmasını istemiyorum başka çözümü yokmudur

Yalniz bu ekranlar cizilmez degil, cizilmeye karsi 'dayanikli'. Yani kimse demiyor bu ekranlar hic cizilmez diye

O yuzden bir ekran filmi alin sonra pisman olmayin en iyisi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada az önce ekranımda kılcal bir çizik fark ettim. Ekran koruyucu sipariş ettim bekliyorum kaç gündür, bu yüzden de mümkün olduğunca çok dikkat etmeye çalışıyordum. Ama az önce nasıl olduğunu anlamadığım bir kılcal çizik fark ettim.
    İlginç ve bir o kadar da can sıkıcı bir tesadüf oldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.