Şimdi Ara

Note 2 den megaya geçmek istiyorum sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://forum.donanimhaber.com/m_83076726/f_//tm.htm#83077246 şu konuda sorunumdan bahsetmiştim. Ama riskli bi işlem olduğu için bi değişiklik yapmamaya karar verdim.

Bende Note 2 mi satıp mega almayı düşündüm bi opsiyon olarak. Şimdi bikaç sorum var.

- Daha büyük bi ekran olduğu için megaya geçmek istedim. Ama performans olarak daha altta olduğunu biliyorum. Sizce mantıklı bi şeymi note 2 yi satıp mega almak.

- Performansta note 2 üstün tamam ama mega daha yeni bi cihaz olduğu için bi avantajı olurmu?

- En önemlisi ise elimdeki note 2 yi kaça satabilirim? Bi fikrim yok. Çünkü linkteki konuda gözüktüğü gibi ekranda bi çizik var değerini düşürür mutlaka. Onun dışında 1 ay kaskosu 13 ayda garantisi var. Onun dışında her note 2 de olduğu gibi darbelerden dolayı yanlarda soyulmalar var onun bi sorun olacağını sanmam.

Eğer fiyatlar birbirlerine yakın olursa megayı düşünüyorum ama mantıklı bişeymi emin olamadım.

• Mega alma g2 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

Mega alma g2 al

Hocam o çok pahalı ben mümkün olduğunca az fiyat farkı istiyorum. Birde şimdiki telefonumu kaça satabilirim? Üstündeki çizik çok düşürürmü değerini?
  • Ups

• 900e note 2yi sayarsin sansliysan 1000ede olur mega isini gorur rahat ol

• Note 2 ye hepsi 800 verdi. Biride megaya 1050 istedi. Ama mega heryerde 1300 civarı. Bu 1050 liralığın farkı ne oluyor? Tr garantisi var diyo adam ısrarla ama kafama yatmadı. Sizce 250 lira fark normalmi napıyım bilemedim. En önemlisi ilk cevaptaki linke tıklarsanız ekrandaki çiziği görürsünüz. Adam bunu gördümü anlamadım valla. Sonradan yamuk çıkarmasa bari.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.