Şimdi Ara

Note 2'den iPhone 5-5s geçmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun yıllar iPhone serüvenimin ardından 2g-3g-3gs-4 ardından Note 2'ye geçtim. Android güzel bana göre aklım hep 5 yada 5s de kaldı. 5.5" den sonra 4" ufak gelecek biliyorum ama ios bunu telafi edebilir mi ?

Daha önce android'den ios a geçip memnun kalan yada kalmayan arkadaşların yorumlarını öğrenmek isterim.

Saygılar

• ekran sikinti degilse hemen gec derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macbook Pro kullanıyormuşsun bence ios'a geçmek için hiç düşünme. Apple ekosistemi kurulduğunda apple ürünlerinin hayatını hiç beklemediğin şekilde kolaylaştıracağını söyleyebiirim.
  • Öneri yapılabilmesi için, telefonda hangi işlemleri yaptığınızı söylemeniz gerekli.

Ağırlıklı olarak ne yaparsınız ? Mesela ben oyun oynamam, video izlemem. Sadece email, mesaj, telefon, mobil siteler ve IOS uygulamalarını kullanıyorum. Diğer şeyler için notebook ve Ipad Air var. Bu nedenle sadelik, akıcılık, pratiklik, bütünlük açısından Iphone'dan başka telefon bana gelmez. S4 denedim, 1 ay sonra ızdırap olmaya başladı. Benim sorunum donma, yavaşlık vs. değildi. Android'in kendisi başlı başına IOS karşısında amatör gençlerin yaptığı prototip gibi kalıyor.

Bu bilgiler olmadan 3-5 kişi kendi kullanımına göre öneri yapar ve size faydası olmaz.

İyi forumlar.
  • hocam benim niyetim mini 2 almakti ama büyük herzaman yanımda gezdiremeyeceğim için vazgeçtim. telefonu dolu dolu kullanırım mail twit oyun mesaj telefon yani olabilecek herşeyi kullanırım (iş'ten fırsat kaldığı sürece) akşam zaten rMBP var onunla işlerimi hallediyorum.

Kısacası dolu dolu kullanan bir kullanıcı idim. Jailbrak konusunda forumdan bir çok arkadaşa hizmet vermişliğim olmuştur eski cihazlarda ios deneyimim de iyidir ama biraz köreldi :)

fiyat konsunda da şuan şırnak'tayım erbil'den 800 dolar a 5s ler geliyor ama bana mantıklı gelmiyor 1600 a geliyor kayıt vs. 1750 felan buluyor garantili almak daha mantıklı gibi sanki. Garantili olarak gold 16gb yada 32gb alayım diyorum ama birde 64gb beyaz sıfır bir cihaz var uygun fiyatlı o da cezbetmiyor değil. :) garantili almamak ne kadar mantıklı sizce ?

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

hocam benim niyetim mini 2 almakti ama büyük herzaman yanımda gezdiremeyeceğim için vazgeçtim. telefonu dolu dolu kullanırım mail twit oyun mesaj telefon yani olabilecek herşeyi kullanırım (iş'ten fırsat kaldığı sürece) akşam zaten rMBP var onunla işlerimi hallediyorum.

Kısacası dolu dolu kullanan bir kullanıcı idim. Jailbrak konusunda forumdan bir çok arkadaşa hizmet vermişliğim olmuştur eski cihazlarda ios deneyimim de iyidir ama biraz köreldi :)

fiyat konsunda da şuan şırnak'tayım erbil'den 800 dolar a 5s ler geliyor ama bana mantıklı gelmiyor 1600 a geliyor kayıt vs. 1750 felan buluyor garantili almak daha mantıklı gibi sanki. Garantili olarak gold 16gb yada 32gb alayım diyorum ama birde 64gb beyaz sıfır bir cihaz var uygun fiyatlı o da cezbetmiyor değil. :) garantili almamak ne kadar mantıklı sizce ?

Saygılar

Iphone'lar pek garantide sorun çıkartmıyor ama garantili mi garantisiz mi sorusu maliyete bağlı.

Ben de yeni Apple Store Türkiye'den sipariş verdim. Çünkü Avrupa'dan alsam (Türkiye'de Avrupa cihazlarının garantisi 1 yıl geçerli), KDV iadesi sonrası bile 1.700 TL'ye geliyor. 115 harç ve kendi pasaportum şu an müsait olmadığı için 150 TL de pasaport hakkı olsa, topla 1.950 TL'ye geliyor. Bunun yerine 2.063 TL'ye şirket adına fatura Türkiye'den sipariş verdim, KDV avantajı da var.

Ama sizin tarifinizde büyük ekran önem kazanabilir. Eğer Android ile bir derdiniz yoksa ve bir süredir verimli olarak kullanıyorsanız, bence büyük ekran için LG, HTC gibi Android telefonlara bakabilirsiniz. 5" ekran hem cepte taşınabilir hem de oyun, film, pdf okuma gibi durumlarda Iphone'a göre bariz avantajlı.

• Android'den Android'e geçmek istemiyorum geçersem Z1 yada Note 3 alırım. IOS hep aklımda kaldı :)

Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

Android'den Android'e geçmek istemiyorum geçersem Z1 yada Note 3 alırım. IOS hep aklımda kaldı :)

Saygılar

Bana sorarsanız siz IOS'dan çok kısa sürede sıkılabilirsiniz. Gördüğüm kadarıyla Android'den bir şikayetiniz yok ve ekran boyutu çok farklı.

Çünkü IOS bildiğiniz IOS; amacı cihaza detaylı özellikler eklemek değil; tüm işlemlerin mümkün olduğunca pratik, akıcı, sadece yapılması. Bazıları buna sınırlayıcı olmak diyor ama 1 aylık Android tecrübemden sonra ne kadar dağınık bir sistem olduğunu görünce varsın Iphone beni sınırlasın :)
  • Hocam aklınızda kaldıysa geçİn bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple Store'dan alsam 14 gün içinde iade edebiliyoruz sanırım :) 5 gün kullansam sonra duruma göre kullansam yada iade etsem sıkıntı yaşarmıyım acaba ?

Saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.