Şimdi Ara

Note 2 bildirim isigi , ilginc tepkileri , SUNA BI EL VERSENIZ ○○

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar , note 2 de ahizenin yaninda ki bildirim isigi bildiginiz uzere sarj olurken kirmizi yaniyor bu normal ama yakindan dikkatli baktigimda isikta dalgalanmalar oluyor seri sekilde gidip geliyor isik , uzaktan bakilsa farkedilmiyor ama sadece yakindan belli oluyor , ayrica sarja taktigimda yanan kirmizi sarj isigi sonuk yaniyor daha sonra tam kirmizi oluyor veya tam yanarken sonuk yanip tekrar tam yaniyor

Normal midir tum bunlar , var mi farkeden bunlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amazzonn -- 19 Eylül 2013; 23:12:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Işığın sönük olup olmaması telefonun konumuyla ilgili.Ama dalgalanmayı bilimiyorum.
  • Dalgalanmadan kastim arada kesik kesik yanmasi

• quote:

Orijinalden alıntı: Amazzonn

Arkadaslar , note 2 de ahizenin yaninda ki bildirim isigi bildiginiz uzere sarj olurken kirmizi yaniyor bu normal ama yakindan dikkatli baktigimda isikta dalgalanmalar oluyor seri sekilde gidip geliyor isik , uzaktan bakilsa farkedilmiyor ama sadece yakindan belli oluyor , ayrica sarja taktigimda yanan kirmizi sarj isigi sonuk yaniyor daha sonra tam kirmizi oluyor veya tam yanarken sonuk yanip tekrar tam yaniyor

Normal midir tum bunlar , var mi farkeden bunlari

Isikta veya devrelerde bi ariza var. Gecmis olsun.

• devre arızasıyla falan alakası yok, genelde hepsinde o durum var, mühim değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

devre arızasıyla falan alakası yok, genelde hepsinde o durum var, mühim değil

Anladim dostum , eyvallah

• quote:

Bende niye yok. Hemde 2 note 2 kullandim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaslar "hat mesgul" ne demek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritt31

quote:

Benim anlattigim oyke abarti , kendini cok belli eden birsey değil dostum , sarj olurken cok dikkatli baktigin zaman bildirim ışığına fark ediliyor sen bakmamissindir

• quote:

quote:

quote:

Benim anlattigim oyke abarti , kendini cok belli eden birsey değil dostum , sarj olurken cok dikkatli baktigin zaman bildirim ışığına fark ediliyor sen bakmamissindir

O hepsinde var. Bazende şarj olurken kırmızı ışık arasıra kuvvetli yanıyor bazen zayıf.

• quote:

quote:

quote:

quote:

O hepsinde var. Bazende şarj olurken kırmızı ışık arasıra kuvvetli yanıyor bazen zayıf.

tamam işte dostum benimde fark ettiğim tam da bu sadece yeni fark ettim

normaldir yani değil mi , akımla ilgili heralde

• yada var mı baska fikri olan
  • Arkadaşında dediği gibi şarj olurken bildirim ışığı olan kırmızı ledin bazen kuvvetli bazen ise zayif yanmasi ne ile ilgilidir 

Var mi fikri olan

• Ortamin parlakligina gore degisir o isik. Takilacak bir durum degil. S3 te de mevcut.

• Hala pek anlamadım ama , cunki gozle görülebilir , kendini belli eden bi kuvvetli ve zayif yanma oluyor ara sıra gun isigiyla ilgisi olacağını sanmıyorum

• Amazzonn kullanıcısına yanıt
    tüm lambalarda bildirim ledlerinde dalgalanmalar olur dikkatli bakarsan görebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.