Şimdi Ara

notbook almayı dusunuyorum.tavsıydlerınız..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben 13.3", 14.2" arası
    İ5 ıslemci
    4 gb ram (max. 8gb)
    1 gb ekran kartı
    bluetooth
    2.1 kg veya daha hafıf olabılır.
    Sarjı en azından 4 saat olmalı.
    Guvendiğm ve kullandıgm markalar toshıba, asus abımlerde de var memnunlar. Isınma vs. Yok ama bu markalarda bulamadım.gırafık kartları gt 520 m ,315 m, 525 m, 415 m felan.netten bıraz arastırdm hıc olumlu sonuc yok.sakın almayın dıyorlar.bn pc okul zamannda ders. Program.cızım..vs. İcın kullanıcam.yazında oyun ıcın kullanıcam.sızın bu markalarda bıldıgınız var mı?.yada guvendıgınız, kullandıgınız, sıkıntı cıkarmayan kesnlıkle onerdıgıniz markalar varmı? Paylasırsanız sevınırım.
    Butce 1.800 dıyebılrm.cok ıyıse fazlada verebilırm.
    Yardmlarnız ıcın sımdıdn tesekkur ederm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca -- 23 Şubat 2012; 1:32:39 >

• tesekkurler verdgn lınktekı pc gercekten cok ıyı.gt 540 m ekran kartını arastırmıstım orta seviyede ıyı bır ekran kartı..sarjı da super, ama marka olarak nasıl guvenılırmı acaba.. Bıraz kotu olarak bılırıyorm.bluetooth yazmayı unutmusum duzdlttım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca -- 23 Şubat 2012; 1:35:11 >
  • 13 inç bilgisayarlar normal kullanım oldukları için güçlü kart bulamazsınız en babayiğidi gördüğün gibi 540m acer yeni kasaları eskiye nazaran daha iyi oyun düşünüyorsanız alabilirsiniz.düşünmezseniz asusun 520m kartlı bilgisayarları var lenovoda var ama giriş seviyesi kartlar.seçeneklerde vatandakinde bluetooth var
  • o zaman vaz gecıcez.oyun oynamayız bızde.bu pc buldum 520 m bu ekran kartıyla en azından caunter onlıne oyanayabılir mıyım? propram larda yada hd fılm izlerken sorun yasatır mı? pc hakkında goruslerınız..
    istanbulbilisim.com.tr/u-series-u30sd-rx022v-asus-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,24568.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MUH LAPTOP TAVSIYE
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.