Bildirim
NOSTALJİ//Herkesin küçüklüğünün parçasını paylaşıyor.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
-
-
Bu şarkıda öğrenmiştik ilk karşılıksız sevmeyi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baytar. -- 12 Eylül 2013; 5:17:27 > -
Herkes link olarak atsın sayfalar kasmasın forumdaşlar.
Bandıra Bandıra- Yonca Evcimik -
quote:
Orijinalden alıntı: sseerrddaarr
Bandıra Bandıra- Yonca Evcimik
Neden sarışın sevemiyorsun demişti arkadaşım geçenlerde.Çılgın bedişle büyeyen bir erkek sarışın sevebilir mi yahu ? -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zexial
quote:
Orijinalden alıntı: CirrusnotDecay
Ağlattın yine be üstat...
ne yaptın dostum ya atılır mı bu beni en derinden etkileyen şarkılardan biridir yine kötü olduk iyimi
Ulan hüngür hüngür ağladım yine nasıl bir melodisi varsa direk çocukluğum gelir aklıma hep bu şarkıyı söylermişim ne zaman dinlesem ne kadar kirlendiğim gelir aklıma ne kadar bu dünyaya saplandığım ben çok fena oldum
-
quote:
Orijinalden alıntı: ELITE
quote:
Orijinalden alıntı: sseerrddaarr
Bandıra Bandıra- Yonca Evcimik
Neden sarışın sevemiyorsun demişti arkadaşım geçenlerde.Çılgın bedişle büyeyen bir erkek sarışın sevebilir mi yahu ?
Hahaha haklısın galiba o yüzden oldu hep ama küçükken de çok melankoli dinlemedik açıkçası Abone, Makarina, Karabiberim, Kuzu kuzu, onlarda garip tipli abilerimizin ablalarımızın sesinden çıkıyordu iyi atlattık çocukluğu :)
-
Mustafa Sandal - Onun Arabası Var
Çocukken hep söylerdim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Drug Free
Mustafa Sandal - Onun Arabası Var
Çocukken hep söylerdim.
ooff o herifden nefret ederdim ama şarkıları hep dilime dolanırdı -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X