Şimdi Ara

Nostalji : Apple'ın 2007'deki İlk iPhone Tanıtımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
7
Favori
7.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 ekimin yaklaştığı ve patent davalarının devam ettiği şu günlerde herkes yeni iPhone u beklerken ilk çıkan ve akıllı telefon endüstrisini baştan aşağı değiştiren iPhone 2G nin tanıtımını sizinle paylaşmak istedim.Daha önce hiç izlemeyenlerin ve hatırlamak isteyenlerin hoşuna gidiceğini umuyorum.
    (Anlamak için biraz ingilizce gerekiyor ama insanların bize şuan çok basit gelen şeylere nasıl tepki verdiklerini izlemek bile güzel)

• Geçen hafta izlemiştim ben de nostalji oldu.
  • 4 sene olmuş yıllar ne çabuk geçiyor...
  • İzlemedim ama telefonu biz icat ettik dememişlerdir umarım. İyiki varsın iPhone.
  • Yil 2008 in ilk aylari bizim kuzen amerikadan geldi o ara bende tel arastiriyorum nokia 88 li serilerinde karar kildim sonra bunu kuzene soyledim kuzen tuttu sen mal misin oğlum o kadar para verilmez dedi nokia ya bende tabi toz kondurmadim nokia ya gittim aldim. Kuzen iphone aldi tabii o zaman bunun sarji cabuk bitiyo felan benimki uzun gidiyor.sonra elime bi aldim teli adam telefonda araba yarisi oynuyo bende snake 2 oynuyorum o an anladim nasil mallik yaptigimi 3g yi aldiktan sonra baska telefon almadim elime iphoneden baska

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

İzlemedim ama telefonu biz icat ettik dememişlerdir umarım. İyiki varsın iPhone.

Telefonu yeniden icat ettik diyorlar ve bunda da haklılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: römercan

quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

İzlemedim ama telefonu biz icat ettik dememişlerdir umarım. İyiki varsın iPhone.

Telefonu yeniden icat ettik diyorlar ve bunda da haklılar.

bencedezaten dokunmatik cihaz furyasinin temellerini atan firma oldu apple
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben ilk iPhone'umu 2008 yılında bizzat @Speedstep den almıştım. 950TL ye yanlış hatırlamıyorsam. :D
  • hey gidi bee ilk 2g gördüğümde 2007 nin sonları yani

bu ne lan tabak gibi kocaman tel demiştim

sonra girdim içeri inceledim epey etkilenmiştim

erikson kullanıcısı olarak

970 tl almıştım
  • İlk iPhone'u bizim birader getirmisti 2007'de, bende de Sony Ericsson P990i var, 800 tlye yeni almisim, yandan kalemi cikiyor falan.. Ne havam vardi, taa ki iPhone'u taniyana kadar, sonra edindik bir tane, meshur kirma maceralari ve 3gs'imle bugune.. 4 ekimi bekliyoruz.. Steve Jobs'a saygi olarak sunumu bu sene kot icine sokulmus siyah bogazli kazaklarla mi izlesek acaba ? ;))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha once izlememistim gercekten hos, iyi nostalji oldu
  • Ben de izlememiştim, henüz ilk videoyu izliyorum çok teşekkürler :) gerçekten keyifli ilerleyen bir tanıtım. Özellikle forumdaki tartışmaların temeli ilk videonun 07:35. saniyesinde atılmış :D.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1megabayt

Ben de izlememiştim, henüz ilk videoyu izliyorum çok teşekkürler :) gerçekten keyifli ilerleyen bir tanıtım. Özellikle forumdaki tartışmaların temeli ilk videonun 07:35. saniyesinde atılmış :D.

Rica ederim :) Bende hiç izlememiştim bugün denk geldi forumda da benim gibi izlemeyen kişiler varsa paylaşayım dedim inşAllah salı günü bir başkasını izliyor olacağız. :)
  • Zaman gercekten hizli geciyor daha dun gibi zibri nin programiyla 2g ye fake imei yazardik pasaport kaydi yapamadigimiz icin
  • Hey gidi gunler.
  • Dunyanın Gündemini Belirleyen Firma:Apple
  • izleyelim bakalım arasıra nostaji yapmak güzeldir

steve daha genç gözüküyormuş o zaman 4 yılda baya yaşlanmış
  • Ozamanlar 950 liraya n95 8 gb almistim iphondan iyi diye:) ne işler ya..
  • Başarı böyle yakalanır işte
  • İyiki varsın apple :)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.