Şimdi Ara

Nostalji : Apple'ın 2007'deki İlk iPhone Tanıtımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
7
Favori
7.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Catalyst

izleyelim bakalım arasıra nostaji yapmak güzeldir

steve daha genç gözüküyormuş o zaman 4 yılda baya yaşlanmış

Yaskanmaktan ziyade maalesef hastaligi yuzunden bu kadar hizli zayifladi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruiser76

süpermiş harbiden. Yalnız eleman ucuz spor ayakkabı, kot ve kazakla sunumu yapıyor. Bununla ne anlatmak istiyor olabilirler acaba....

Selam
    Adam azılı bir hippiymiş gençliğinde. Onun yansıması olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: römercan

quote:

Orijinalden alıntı: NurettinGunduz

hakikaten telefonlarda smartphone dünyasında diger telefon üreticilerinin ufkunu açan öncü bir devrimdi.

telefonu baştan icat etti iphone.app store ile telefonlara çok farklı bir yaklaşım getirdi.bu yenilik için tşk ederiz..

apple olmasaydı galiba hala nokianın donmaktan başka bir işe yaramayan işletim sistemiyle şaçma sapan snake oynuyor olurduk: )..

Samsung kullanan birinin Apple ile ilgili iyi şeyler duymak güzel ve forumda nadir :)

yiğidi öldür hakkını yeme derler. . .

ben anlamam samsung apple fanboyluk vs.zaten kim çıkardı senin tel daha iyi ben tel daha iyi anlamadım.sanki firmalar bize para veriyor.adamlara para ödüyoruz parayı onlar kazanıyor ama forumda herkez birbirini yiyor

sonuçta sen ben kullanıyoruz bu teknolojiyi kullanıcılara yarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazall -- 1 Ekim 2011; 20:53:34 >

• quote:

quote:

quote:

hakikaten telefonlarda smartphone dünyasında diger telefon üreticilerinin ufkunu açan öncü bir devrimdi.

telefonu baştan icat etti iphone.app store ile telefonlara çok farklı bir yaklaşım getirdi.bu yenilik için tşk ederiz..

apple olmasaydı galiba hala nokianın donmaktan başka bir işe yaramayan işletim sistemiyle şaçma sapan snake oynuyor olurduk: )..

Samsung kullanan birinin Apple ile ilgili iyi şeyler duymak güzel ve forumda nadir :)

yiğidi öldür hakkını yeme derler. . .

ben anlamam samsung apple fanboyluk vs.zaten kim çıkardı senin tel daha iyi ben tel daha iyi anlamadım.sanki firmalar bize para veriyor.adamlara para ödüyoruz parayı onlar kazanıyor ama forumda herkez birbirini yiyor

sonuçta sen ben kullanıyoruz bu teknolojiyi kullanıcılara yarıyor

Aynen öyle hocam helal olsun valla :)

• 2G'den bu yana iPhone kullanıyorum.. Mubalagasiz, tavsiyelerim sonucu 50 kisiye aldirmisimdir bu Manyak aleti ve şimdiye kadar şikayet edeni hiç duymadım.. Hatta bozulan iphone'larini servisten beklerken sabırsızlıkla of'layip puf'layanlari gördüm. Elinden düşünmeyenler, hanımından fırça yiyenler, hanımları tarafından iPhone Kuma'm denilenler ..:) Teşekkürler Apple.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

2G'den bu yana iPhone kullanıyorum.. Mubalagasiz, tavsiyelerim sonucu 50 kisiye aldirmisimdir bu Manyak aleti ve şimdiye kadar şikayet edeni hiç duymadım.. Hatta bozulan iphone'larini servisten beklerken sabırsızlıkla of'layip puf'layanlari gördüm. Elinden düşünmeyenler, hanımından fırça yiyenler, hanımları tarafından iPhone Kuma'm denilenler ..:) Teşekkürler Apple.

Doğru söze alkış çalınır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

2G'den bu yana iPhone kullanıyorum.. Mubalagasiz, tavsiyelerim sonucu 50 kisiye aldirmisimdir bu Manyak aleti ve şimdiye kadar şikayet edeni hiç duymadım.. Hatta bozulan iphone'larini servisten beklerken sabırsızlıkla of'layip puf'layanlari gördüm. Elinden düşünmeyenler, hanımından fırça yiyenler, hanımları tarafından iPhone Kuma'm denilenler ..:) Teşekkürler Apple.

Ailesinden fırça yiyenleri ve okulun tuvaletinde oyun oynarken derse geç kalanlarıda ekleyebiliriz bu listeye sanırsam :) Ama her ne olursa olsun gerçekten teşekkürler Apple :)
  • Hepsini izlemekten üşenenler ilk bölümü izlese de yeterli en bomba sözler orada geçiyor
  • nostalji yapip izlemek lazım bir ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

nostalji yapip izlemek lazım bir ara

Yap yap iyi oluyor iPhone 4 ünkini de izlemek lazım vay be benimki nasıl bir cihazmış diyorsun
  • Haha bu arada part 5/6 nın yukarıdaki görüntüsünde steve ile japon sıkı pazarlık yapıyormuş gibi:))
  • Cok iyi ya 3. Cihaz ne acaba ben gormedim die dusunuodum :) adami yaptigi telden izledim resmen
  • Telefondayim buradan izleyemiyorum ama baska bir yerden birazini izledim 2 megapiksel alkış alınca duygulandim birden :D
  • Yalnız ne kadar gariptir ki o 2007'de çıkmış bu eski telefonu getirip verseler hiç yadırgamadan kullanırım iphone4 kullanıyor olsam dahi. Yani 4 senelik cihaz bu ve hala neredeyse ip4 kadar kullanışlı ise adamlar cidden birşeyleri baştan icat etmiştir. Bu da bize gösteriyorki ios harika bir işletim sistemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Post-it

İlk iPhone'u bizim birader getirmisti 2007'de, bende de Sony Ericsson P990i var, 800 tlye yeni almisim, yandan kalemi cikiyor falan.. Ne havam vardi, taa ki iPhone'u taniyana kadar, sonra edindik bir tane, meshur kirma maceralari ve 3gs'imle bugune.. 4 ekimi bekliyoruz.. Steve Jobs'a saygi olarak sunumu bu sene kot icine sokulmus siyah bogazli kazaklarla mi izlesek acaba ? ;))

hahahyyy süperdi :) :)

steve'nin anısına
  • quote:

Orijinalden alıntı: drony

Haha bu arada part 5/6 nın yukarıdaki görüntüsünde steve ile japon sıkı pazarlık yapıyormuş gibi:))

Daha çok "Elini ayağını öpeyim şu aleti çıkarma biz telefon diye ne satıcaz sonra" diyen bir koreli gibi
  • cihaz kasıyor
  • Bugünkü fiyaskodan sonra daha bi güzel geldi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drony

Haha bu arada part 5/6 nın yukarıdaki görüntüsünde steve ile japon sıkı pazarlık yapıyormuş gibi:))

Daha çok "Elini ayağını öpeyim şu aleti çıkarma biz telefon diye ne satıcaz sonra" diyen bir koreli gibi

Koreliyi gördüler:D
  • quote:

Bugünkü fiyaskodan sonra daha bi güzel geldi.

Aynen bende tam bunu yazmak için gelmiştim konuya ki sen yazmışsın zaten
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.