Şimdi Ara

Nostalji : 145'ten Dial-Up Bağlananlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar neydi o günler yaf. 145 e bağlanırdık eşin dostun bulduğumuz şifrelerle. Hatta Mc donalds da menü yediğin zaman 10dk lık superonline paket şifresi verirlerdi. Hatırlayanlar var mı ?

Videodaki gibi kolayda bağlanmazdı öyle , meşgul falan çalardı uğraşır dururduk

Ekleme : Telefon meşgul olmasın, fatura çok gelmesin diye ; Site yüklenince bağlantıyı kesip, çevrim dışı gezinirdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi South Korean -- 1 Ekim 2011; 10:29:22 >

• O günler geldi aklıma da vay anasını be, 110 TL'den aşağı fatura gelmezdi. Superonlineın kartları vardı yok zorno sitelerine girilmiyor bu paketle diye ama nasıl oluyorsa giremeyen de yoktu Bir ara sanırım hürriyetti kampanya yapmıştı, bir günlük paket veriyordu sanırım, internet öyle patlamıştı bence Türkiye'de.
  • Bağlantı hızı da yoğunluğa göre değişiyordu. 18KBPS-56KBPS arasıydı genelde, 56 gelirse epey hızlı demekti.
  • Showgames kanald oyunları flash2000 sadece bunlara girerdim başka site bilmezdim hey gidi günler hey
  • o ses neydi öyle hayranım keşke şimdide çıksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pre-clinic -- 1 Ekim 2011; 10:33:17 >
  • Direk Mirc akardım
  • 146 değilmiydi yav
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyunları yüklerdim sonra para yazmasın diye kapatırdım bağlantıyı öyle oynardım ey gidi günler
  • Telefon kablosunu baba görmeden kenardan köşeden kaçıra kaçıra az mi bağlardım telefon meşgul olunca az mı küfür yemişliğim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg_1453

146 değilmiydi yav

146 ya internet paketi olmayanlar giriyordu. 2002 senesinde saati 3.750.000 liraydı yanlış hatırlamıyorsam.
  • 146 baya pahaliydi ya ben superonline de okey pişti oynardim
  • quote:

Telefon kablosunu baba görmeden kenardan köşeden kaçıra kaçıra az mi bağlardım telefon meşgul olunca az mı küfür yemişliğim var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.