Bildirim
Norveç'e nasıl kargo gönderebilirim?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ups gibi yurdışına gönderim yapan kargolar aracılığıyla gönderebilirsin. Ücret, göndereceğin şeyin ağırlığına göre değişir. Kargo şirketinin websitelerinden hesaplayabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ptt ile geç ama ucuz gider.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: psirik
Ucuz dediğiniz ne kadar malum öğrenciyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DeaglePower
quote:
Bilemiyorum onu. Ama özel kargo şirketlerinden çok çok daha ucuza gider. Sonuçta ptt. Ayrıca ne göndereceğinize göre de değişir bu para. Geçen yıl Almanya'ya dosya göndermiştim, verdiğim parayı tam hatırlamıyorum ancak 10 lirayı geçmemişti. 10 liradan fazla olsaydı bilirdim.Kargoyu takipli gönderin.
-
quote:
quote:
quote:
Bilemiyorum onu. Ama özel kargo şirketlerinden çok çok daha ucuza gider. Sonuçta ptt. Ayrıca ne göndereceğinize göre de değişir bu para. Geçen yıl Almanya'ya dosya göndermiştim, verdiğim parayı tam hatırlamıyorum ancak 10 lirayı geçmemişti. 10 liradan fazla olsaydı bilirdim.Kargoyu takipli gönderin.
Hocam dosya olduğu için öyle ucuzdur, evraklar farklı fiyattan hesaplanıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: S. Todd
quote:
quote:
quote:
Hocam dosya olduğu için öyle ucuzdur, evraklar farklı fiyattan hesaplanıyor.
Kargo olsa bile yinede en ucuz ptt ile gider diye düşünüyorum. Aliexpress'ten alışverişlerde özel kargo şirketleri çok fahiş fiyatlar uyguluyor ve tabiki çok daha hızlı geliyor. Öğrenci bütçesine en uygunu ptt.
-
Norveç, Avrupa'da bir ülkedir.
NOT: Norveç'te yaşamıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X