Bildirim
Norveç dilinde 'Atatürk gibi düşünmek' deyimi (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
türk gibi sigara içmek deyimini bilirim severim, uygularım
sigaralar türkmüş_____________________________ -
Atatürk kelimesi hala bazılarına fena koyuyor yarasın koçşarıma.
_____________________________ !!! Esek olana semer vuran cok olur. Esege ipinden tutarak yol gosteremezsin, lakin semeri sirtina vurursan, sulaleni tasir !!! -
Şu an "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasında soruluyor bu. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: 6.cadde
Uydurma kelimelerden biri. Bunu ben bir norveçliye sordum bf3 oynarken tanıştığım. O da böyle bişey yok dedi. "Türk gibi sinirlenmek ve Türk gibi bakmak" kelimeleri varmış sadece.
birazdan ya bu arkadaş ya da koskoca kim milyoner olmak ister yarışması fail olacak
/>
beklenen oldu "Atatürk gibi düşünmek" deyimi hangi ülkeye aittir cevap Norveç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jo_be -- 13 Aralık 2011; 23:22:07 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: nForcer
Şu an "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasında soruluyor bu.
aynen ben de gördüm ama, yanlış bi soru. norveç halkının bilmediği bişey norveç dilinde var sayılmaz bence_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X