Şimdi Ara

norton internet security

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar programı kurdum orjinal olarak. ancak windows açılışta sağ altta bağlantım olan yerde gözüküyor ama açmaya çalıştığım zaman açılmıyor ve sonra mouse üzerine getirdiğimde simge kayboluyor bir çok kez yüklemi tekrar yaptım ama hala çalışmıyor. yardımlarınızı bekliyorum.

• Walla sorunu bilmiyorum ama emin ol norton hiçbir işe yaramaz ne virüs bulur ne bişi......Bence başka programlar dene McAfee önerebilirim....
  • Evet bende aynı görüşdeyim Norton'u at gitsin
    McAfee iyidir
  • al bendende o kadar işte kullanma gitsin
  • peki mcafee nerden bulabilirim yalnız trial olmayacak bide internet security si olacak.
  • ben ares ten indirdim ama kazaa ve dc++ tada bulabilirsin zaten hepsi retail sadece mailini kaydettirecen....
  • arkadaşların dediği gibi nortonu at gitsin.

pandada güzel çalışıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    avast vpn
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Norton neden atiliyor sorabilirmiyim? Sizin bahsettiginiz programlardan eksisi ne? Kim arastirmis ve bulmus bu eksileri? Kulaktan dolma bilgileri verirken biraz daha dikkat ederseniz iyi olur bence,bilgi sahibi olmadanda fikir sahibi olmayin,program sizi cezbetmeyebilir,hosunuza gitmemis olabilir ama neden iyi olmadigini ornekleriyle ve yasadiginiz sorunlarla yazarsaniz daha aydinlatici olursunuz kullanan kisilere vede kullanmayi dusunen kisilere,saygilar
  • arkadaşım bunun kulaktan dolma bilgiler olduğunu ne biliyorsun kullandıkki yorum yapıyoruz sen işine bak lütfen.sadece bu bizim veya benim görüşüm.
  • Teknik olarak yaz o zaman su virusu buldu silemedi yada su virusu bulamadi ama baska bi programla buldum diye,eksisi yada bi ayibi varsa bizde kullanmayi birakalim ama sen notr bisey yazip bundan dolayi iyi degil dersen soylerim tabi kulaktan dolma diye,haricten gazel okumak kolay tabii....
  • -----
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.