Şimdi Ara

Norton Ghost v.9 ile 10 Dakikada Windows (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
1
Favori
42.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki bu v9.0 SATA hard diskler için de geçerlimidir???
  • norton ghost'u sata distte çalıştırabileni ben görmedim..

yoksa yanılıyormuyum?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 11 Aralık 2020; 19:49:44 >
  • peki nasıl yani ide distte yapıldığı gibimi yoksa daha farklımı?

biraz açarsan iyi olur bende yapmak istiyorum. şimdiden teşekkürler...
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 11 Aralık 2020; 19:49:38 >
  • bekliyorum teşekkürler
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 11 Aralık 2020; 19:49:33 >
  • kesinlikle acronis true image i öneririm.
  • Acronis True Image'i ben de kullandım. Yedek alırken değil ama yüklerken sorun çıkardı. Ben geri yüklemeye windows üzerinden başlıyordum ve program kendisi yeniden başlıyor ve dos'ta devam ediyordu. Acaba sorun bundan mı kaynaklandı. Programın kendisi ile bootable cd yaptım ama ben onu sadece pc'nin açılmadığı durumlarda kullanılacak sandığım için kullanmadım.
    Şimdi, yeniden yüklemeyi bu cd ile yapmam şart mı? Böyle yaparsam geri yükleme sorunu çözülür mü?
  • Normal şartlarda hem CD den hem de windows üzerinden çalışıyor bu program
    CD evet win hiç açılmazsa kullanacaksın

Sorun dediğin uyarıda ne yazıyor veya sorun nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadiker

Acronis True Image'i ben de kullandım. Yedek alırken değil ama yüklerken sorun çıkardı. Ben geri yüklemeye windows üzerinden başlıyordum ve program kendisi yeniden başlıyor ve dos'ta devam ediyordu. Acaba sorun bundan mı kaynaklandı. Programın kendisi ile bootable cd yaptım ama ben onu sadece pc'nin açılmadığı durumlarda kullanılacak sandığım için kullanmadım.
    Şimdi, yeniden yüklemeyi bu cd ile yapmam şart mı? Böyle yaparsam geri yükleme sorunu çözülür mü?

arkadaşım eğer image atacağın sürücü windows un kurulu olduğu sürücü ise program image atamaz. bunun için yeniden başlattırırsın ve image i atarsın. bu bir hata değildir cd ile yapman şart değil

• ACRONIS i tavsiye ederim.. Ghost adamı çileden çıkartıyor

üstelik Raid li diskleri görmüyor
  • Arkadaşlar sadece ben mi malım bilemiyorum ama bende sadece ghost 9.0 var systemworks felan yok günlerdir arıyorum bu ghostu nasıl restore ediceğimizi bulamadım. İmajı anladık ta restore işi nasıl bilen kimse var mı?Bu bootable cd işini de anlayamdım e benim back up 3 gb civarı nasıl yapıcaz boot cd'sini?lütfen yardım bıktım bu format işinden...saygılar....
  • Arkadaşlar işyerindeki makinede Ghost2003 vardı ve ondan ghost2003 açılış disketi yaptım.
    Evdekine Ghost2003'ü kurmadım. Çünkü windows açılırken norton ghostla ilgili bişeyler eklemişti boota.
    (Evdeki makinenin diski 160 GB Seagate SATA2 NCQ ve 3'e bölünmüş durumda, 3 partitionun da dosya sistemi:NTFS, xp pro sp2 entegreli)

Her neyse;
    Ben o açılış disketiyle dos ortamında (MS DOS değil, PC DOS) Ghost2003'ü açtım
    C'nin imajını D'ye aldım.
    Şimdi imajı geri yükleyecem.
    Bi sorun çıkar mı? Mavi ekranlardan bahsetmişti biri.

Norton 9'u kurmuştum daha evvel, imajını hatalı aldım, partition yerine tüm disk imajını kendi üzerine almışım, makine açılmadı, mecburen xp cdsiylen formatlamıştım.
    Symantec'in programlarını kurmak istemiyorum. Hem denetim masasına hem program ekle/kaldıra hem de xp açılırken boot'a attığı şeyler yüzünden sevmiyorum nortonun programlarını.
    1,38 MB'lık o minicik açılış disketi ve içindeki norton ghost 2003 programı benim işimi görür mü? (dosya sistemi:NTFS ve hdd:SATA2)
    Teşekkürler

• ghosta ne gerek var acronis varken
    ilk defa kullanımı bu kadar kolay bir yedekleme programı kullandım
    kullanımı o kadar kolay ki bilgisayarı daha yeni öğrenmiş biri bile birinin sadece bir kere anlatmasıyla bile anlayabilr
  • Arkadaşlar benim kafama bişey takıldı.

Cahilliğimi bağışlayın ama

Norton Ghost CD'siyle başlatıcaz bilgisayarı ama bende CD'i yokki

Bilgisayarda Setup olarak var. Onun içinde bi tane Data1 diye bir klasör var. Onu CD'e mi atıcaz napıcaz?
  • Arkadaşlar CD konusunda yardımcı olun lütfen.
  • Benim norton hakkında merak ettiğim birşey var. Sabit Disk'im 3'e bölünmüş durumda. İlk kısımda windows, ikinci kısımda mp3, resim vs, 3. kısımda back up dosyaları var. C: nin yani windows dosyalarının olduğu partitionun back up'ını aldım. Ve bu back up'ı alırken de harddiskim yine 3 partitiona bölünmüş haldeydi.
    Ben back up dosyalarından ghostla c: yi tekrar yüklersem geri kalan mp3, video ve back up partitionlarım da silinecek mi ? Yoksa back up alırken mevcut bilgi harddisk'in 3 ayrılmış olduğu ve sadece c: 'nin back up'ının alındığı olduğu için sadece c: partition'u mı silinip eski haline getirilecek.
    Diğer partition kayıtsız şartsız siliniyorsa hiç anlamı yok kullanmanın.
    Ya da tüm partitionların yedeğini almak gerek.
    Yardımcı olursanız sevinirim.
    Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsunami2
    ...
    Norton 9'u kurmuştum daha evvel, imajını hatalı aldım, partition yerine tüm disk imajını kendi üzerine almışım, makine açılmadı, mecburen xp cdsiylen formatlamıştım.
    ...

Arkadaşlar, 9.0 kurulumu sırasında sistemi restart yaptı program. Fakat bilgisayar açılışta tam Windows yazısı okunurken çok hızlı biçimde mavi bir ekran çıkıp tekrar restart yapıyor. Bu yaklaşık 1 sattir aynı şekli ile devam etti. Çıkan uyarı yazısı o kadar hızlı kayboluyor ki göremiyorum.
    F8 ile güvenli kipte ghostu kaldırmak istedim olmadı. Bilgisayarı açamıyorum... :(
    Acil yardım lütfen.
  • Ben dos olanını kullanıyorum.Ghost V.8.0 oda on dakakda alıyor..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.