arkadaşlar ben yeni harddisk aldim , eski harddiskten bütün herşeyi (windowsla birlikte) yeni harddiske bire bir atmak istiyorum
ghost programı ile yapabileceğimi söylediler ama kullanmayi bilmiyorum daha dogrusu msdos a nasil giriceğimi bilmiyorum boot la ilgili herşeyi biliyorum ona göre anlatabilirsiniz yani format atmayi fln o kadar biliyorum :D
şimdi ghost.exe yi c nin altına attım ms dosa girip c: ghost fln mı yazcam yardımcı olur musunuz.. bildiğiniz kadarınıda anlatabilirsiniz cok zor durumdaym..
Hiren's Boot CD'yi indirip kalıp dosyasını CD'ye yazdır. Sistemi bu CD ile açarak içerisindeki Norton Ghost Dos programıyla imaj alabilirsin.
Bu arada CD'nin menüsünde "disk clone tools" altında bulabilirsin. Diski yeni diske klonlamak için Ghost menüsünde Local--> Disk -->To Disk menüsünü kullanabilirsin. Tabi yeni diskin Primary olarak formatlanmış olmalı.
Yok eğer kullandığın bölümün imajını çıkaracağım diyorsan "Local--> Partition-->To Image" menüsü işini görür. Compression yani sıkıştırma için High seçmeni tavsiye ederim. "Local--> Partition--> From Image" menüsüyle de aldığın imajı yeniden yükleyebilirsin.