Şimdi Ara

Norton Ghost 9.0 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu programla hdd image ı nasıl yapılır bunu anlatan bir link verebilirmisn veya bu sitede mevcut bi konu varsa
    çok sevinirim saygılarımla

• Şimdi arkadaşım dvd-rwye imaj almayacaksan direk hdd'ye ise aşağıdakileri yap.

1-http://rapidshare.de/files/4477336/Hirens_BootCD_v7-3-with-keyboard-patch.rar adresindeki *ISO'yu indir.

2-Nero'yu aç.Kalıbı diske yazdır deyip çıkan menüden indirdiğin dosyayı göster ve cd'ye kaydet.

3-Biostan CD-ROMunu boot olacak şekilde ayarla yeniden başlat

4-Boot olduktan sonra karşına gelecek 9 seçenekli menüden 2'yi (Harddisk Clone Tools)u seç

5-Oradan Norton Ghost 8.2 enter devam et

6-Norton boot olacak.Soldaki kutudan sırası ile

a)İmaj almak için LOCAL>partition>to IMAGE
    b)Geri yüklemek için LOCAL>partiton FROM IMAGE

yapıp ohbe ne dünya varmış diyeceksin.

Yalnız sana tavsiyem imajı geri yüklerken format çekmen.Bunun için;

9 seçenekli menüde 1e tılayacaksın.

Ondan sonra Pragon Partition Managerı seçeceksin.Prpgramda hangi diske format atacaksan onu seçip üst menüden FORMAT deyip biçimlendireceksin.Ve bu kadar.
    Bilmem anlatabildimmi...
    Biraz da arama yapmanı tavsiye ederim forumda her seferine tekrar tekrar yazıyoruz.Daha 1 önceki sayfada nortonla ilgili 3 konu var.

• peki teşekkür ediyorum eline sağlık dostum
  • ghost 2003 ü tavsiye ederim.cd le felan uğraşmöıyosun.ne yapcağını windowsta ayarlıyosun.sonra o kendi dos a geciyo.daha basit.
  • Yapma hertfield sen ona basit diyorsan.Kendi dosa geçiyor ama partition yaratıyor ben buna cins oluyorum...

Bu arada e o zaman hep bizler kaybediyoruz aşkta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khn -- 20 Eylül 2005, 22:03:56 >
  • aslında en kolayı true image.ama diskin sata değilse.ben sata diskle denedim gecen gün ilk defa olmadı.bide ben image almadım 2003 le hdd kopyaladım.bayaa hızlı oldu.eğer konfighler aynıysa image le felan uğraşma.direk hdd kopyala

yalan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hetfield -- 20 Eylül 2005, 22:06:04 >
  • peki ben bişi anlamadım mesela image aldığımızda bütün hddyi kopyasımı oluyor o imagede.yani tam olarak ne işe yarıyor bu program
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HDDdeki sektörlerde veri kaplayan her kısım olarak özetlersek doğru olurmu?

Trueimage'a lafım yok.Zaten bootable linki ilk ben vermiştim.Ama hirenin hazır bootable cd olunca hepsi bir arada mini disce kopyaladım çook güzel oluyor.

Hiren's Boot cd sine acronisi dahil edip upload lamalı.Millet yararlansın....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.