Şimdi Ara

Norton AntiVirus / Internet Security 2012 19.1.0.28 Final (07.09.11)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayar kullanırken kendinizi güvende hissediyorsunuz. Peki ya internete bağlanırken? Sizleri en son çıkan online tehditlere karşı sürekli olarak koruyacak güvenlik programını arıyorsanız, Norton Internet Security 2009 virüs, spyware (casus), worm (solucan), trojan (truva atı) ve diğer benzer kötü niyetli yazılımlara karşı arka planda sürekli çalışarak hem bilgisayarınızı koruyor hemde web sitelerindeki kötü amaçlı yazılımlara, avcılara veya hackerlara karşı kişisel bilgilerinizin güvenliğini sağlıyor.

Norton Internet Security artık bilgisayarınızda güvenli şekilde istediğiniz online işlemleri yapmanız için "phishing" olarak adlandırılan internet sitelerindeki kötü niyetli saldırı ve tuzaklara karşı da gelişmiş güvenlik önlemleri bulunduruyor. İki taraflı güvenlik duvarı uygulaması ve optimize edilmiş ağ güvenliği gibi güvenlik seçenekleriyle ister yolda ister evde isterseniz internet cafelerde her zaman güvende olacaksınız.

Korunma güncellemelerine ek olarak, Norton Internet Security yeni ürün özellikleri sağlayarak ile paranızın karşılığını size tam anlamıyla sunuyor. Sürekli güncellenen yapısı ve en son teknoloji güvenlik motoru ile en hızlı taramaları size sunan program yazılım yapılandırmasıyla en yüksek performans veren güvenlik paketlerinden biri.

İndir: Norton AntiVirus 2012 19.1.0.28 Final (07.09.11)
    İndir: Norton Internet Security 2012 19.1.0.28 Final (07.09.11)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 7 Eylül 2011; 19:50:28 >

• Bence nod32 daha iyi norton çok kasıyor
  • Norton mu? Kaçııın
  • bırakın bu ön yargıları. artık norton kasma sorununu çözdü bulut bilgi işlem kullanıyor . 2010 ve 2011 sürümlerini bizzat kullandım ve gayet memnunum.

http://www.chip.com.tr/konu/yeni-norton-2011-in-farklari_22356.html
  • Symantec firması şu sıralar belki de en iyi günlerini yaşıyor.Hem performans hem de güvenlik bakımından çok iyiler.Aylardır Norton İnternet Security kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım.Dahası zaman zaman oyun oynayan biriyimdir ve benim için kullandığım güvenlik programında oyun modu olması çok önemli.Şimdi diyeceksiniz ki o sadece Symantece özgü bir durum değil.Evet biliyorum diğer bilgisayarımda,özellikle 2011'in en iyilerinden Bitdefender Antivirus Pro 2011 ve Kaspersky'nin 2011 sürümlerini de denedim.Oyun modu altyapıları cidden berbat.(Oyun modundan tek beklentim pop up ve güncellemeleri inaktif duruma getirmesi değil.)Keza oyun oynarken Kaspersky ve Bitdefender oynanabilir fps hızını en az %10 etkiliyor.Norton'da kesinlikle böyle bir durum söz konusu değil.
    Kısaca hem sağlam bir koruma,hem de performans kaybı yaşamama garantisi istiyorsanız Norton'u tercih edebilirsiniz.Zaten pek çok bağımsız kurum ve yazılım siteleri editörleri tarafından da 2011'in en iyisi seçilmeyi başardı.Avast ve Nod32 kadar hafif,Gdata ve Kaspersky kadar güvenlik sağlayan bu yazılım,sizi pişman etmeyecektir.Pek çok siteden 3 aylık bedava oem versiyonunu kurup deneyebilirsiniz.
    Lütfen denemeden önyargılı yorumlar yapmayın.Ben de biliyorum eskiden Norton sistem kaynaklarını başarılı kullanamayan bir yazılımdı.Ancak şu an çok iyi durumda.

• Ben de kullanıyorum şu an Norton u ve memnunum
  • ilacı da var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: efpa

ilacı da var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-406E52D83 -- 7 Eylül 2011; 23:58:28 >
  • Ben Norton 2012nin 3 aylık deneme sürümü bulamadım. 30 günlük deneme sürümleri var. 3 aylık deneme sürümü bulan varsa linki paylaşabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.