|
|

1 Mobil
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizQ -- 10 Nisan 2009; 22:33:41 > |
|
| _____________________________ |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YusufAlitr -- 4 Haziran 2020; 0:6:37 > |
|
Az önce çok tuhaf ve istemsiz (engelleyemediğim) , bir nevi deja vu gibi olan , düşünceler gecti aklımdan . ve sürekli olarak demin ne düşündüğümü unutuyorum . Demin (1saat kadar önce) başladı ve durmuyor. çok fazla düşünce geçiyor aklımdan .15 saniyede bir (tahminimce) düşündüklerimi , konuştuklarımı unutuyorum. beynimden aşırı miktarda ve hayal gücümün sınırında fikirler geçiyor . sanki farklı yerlerdeymişim gibi ama aynı anda burda olduğumu da biliyor gibiyim. deja vu gibi başladı . son 2 saat kadar (öğlen yemeğinden önce başladı[18.19 (şu an))] 15sn falan gibi geldi . yazdıklarımı okuyarak yazmaya devam ediyorum (unutuyorum). ama aklımdan geçen düşünceler benim düşüncelerim. aşırı miktarda düşünce geçiyor aklımdan. sanırım düzelmeye başladı ve yazmaya devam edemiyor gibiyim , unutuyorum. normalin 4 katı hızla düşünmeye başladım (başlarda). Acayip bir duygu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|