Şimdi Ara

Normal ve !!!!!!!!!!UV!!!!!!! Toptan LED IŞIKLAR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR TÜRKİYE'DE BULUNMAYAN UV LEDLER DE STOKLARIMA GİRMİŞTİR İLGİLİLERE DUYURULUR!!!!

UV LEDLER 5 mm, Mor renkte, 3,2-3,4 V çalışma voltajına sahiptir...

Tanesi 1 TL dir (Yanında istediğiniz voltaja uygun dirençleri de benden HEDİYE)...
    (Çok iddialıyım, Türkiye'de YOKKKKKKKKKKKKKKKK)

-----------------------------------UV OLMAYANLAR :-----------------------------------------

Beyaz 3,2 V
    Yeşil 3,2 V
    Kırmızı 2,2 V
    Mavi 3,2 V
    Sarı 2,2 V

MANTAR LEDLER BULUNMAKTADIR (Çok yakında stoklarıma çok uygun fiyatlı şerit ledler de girecektir...)... Ayriyeten bunlar ile uyumlu dirençler de mevcuttur...

Toptan fiyatına, Ledlerin taneleri 13 Kuruş, Dirençler ise 5 kuruştur... 50 adetten aşağı değmeyeceği için satış yapılmayacaktır...

Ptt kargo ile çok uygun fiyata gönderim yapılır... Ledlerin hepsi tek tek denenerek yollanacağı için aklınızda soru işareti kalmayacaktır...

Ledlerin kendileri ve kendim yapmış olduğum çalışmalardan fotoğraflar şöyledir :

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModifiyeMalzemecisi -- 5 Nisan 2010; 12:38:55 >

• Hayırlı satışlar hocam 100 adet led ve 20 adet direnç tarafımca alınmıştır.Bu gün veriyorsun benim ledleri dimi kargoya oldukça küçük ve çok ışıklı çok işime yarayacak....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agresif Pijama -- 18 Mart 2010; 13:30:32 >
  • Az sonra kargon yola çıkacak sen rahat ol :D.
  • ağa bunlar arabaya olurmu yahu hani arabanın altına neon falan diyorlar ya o hesap? birde farların içine
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

ağa bunlar arabaya olurmu yahu hani arabanın altına neon falan diyorlar ya o hesap? birde farların içine

Pm ile cevaplandı...
  • uv led varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: linuxuzman

uv led varmı?

Şu anda malesef stoklarımda uv led bulunmamaktadır .Fakat ilerleyen günlerde onları da sağlamaya çalışacağım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    led ışık ve akü
    2 yıl önce açıldı
    Güneş Paneli ve USB
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler.
  • Merhaba iyi alışverişler
    uv led olsa gerçekten iyi olurdu.Insallah ilerleyen günlerde gelir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diamondx

Merhaba iyi alışverişler
    uv led olsa gerçekten iyi olurdu.Insallah ilerleyen günlerde gelir :)

Hocam gerekli soruşturmaları yapıyorum inşallah sağlamaya çalışacağım...
  • Merhaba hocam kolay gelsın.Bu Ledler gücü nasıl alıyor pekı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noo.Pasaran

Merhaba hocam kolay gelsın.Bu Ledler gücü nasıl alıyor pekı ?

Gücü nasıl alıyor derken hocam, tabi ki elektrik gücü ile çalışıyor ama yok ben pil ile çalıştıracağım diyorsan ayrı :P. Kasanda molex girişlerinde yeterli miktarda elektrik var zaten (12 ve 5V)... İstediğin soruyu yöneltebilirsin istediğin her cevabı en uygun şekilde verebilirim...

BU ARADA ARKADAŞLAR UV LED ARAŞTIRMALARIM SONUÇLARINI VERMEK ÜZERE, ÇOK YAKINDA UV LED SATIŞIM DA OLACAK SİZLER İÇİN...
  • pek bi bilgim yok bu ledler hakkında ama bi kaç araştırma yapıcam. becerebilirsem min. 50 tanede ben alıcam detaylı anlatım link'iniz varsa pmden atabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DraKoJas

pek bi bilgim yok bu ledler hakkında ama bi kaç araştırma yapıcam. becerebilirsem min. 50 tanede ben alıcam detaylı anlatım link'iniz varsa pmden atabilirsiniz

Benim kendi hazırladığım bir sayfa yok yardım amaçlı, ama netten kolayca bulabilirsiniz, şayet bulamasanız bile yardım olabilecek bazı siteler biliyorum ve ben de gerektiği şekilde yardımı yapmaya hazırım...
  • şerit ledlerin fiyatları nedir.? bilgi alabilirmiyim
  • Uv mor ledler stoklarıma girmiştir, birkaç kişi sormuştu ve olsaydı süper olur demişlerdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModifiyeMalzemecisi -- 31 Mart 2010; 15:53:33 >
  • pm
  • Pm iniz cevaplandı...
  • bu ledler gerçek uv mi yoksa para ledi diye geçen ledlerden mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

bu ledler gerçek uv mi yoksa para ledi diye geçen ledlerden mı ?

Fotoğrafları izlediyseniz gerçek uv led olduğunun farkına varabilirsiniz sanırım...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.