Şimdi Ara

Normal TYT vs Özdebir 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Özdebir de kaç yaptınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 70-80 arası özdebir 76,5
  • 90 95 arası özdebir 3 de 82

• 2019a giren biri olarak soyluyorum ki bu sinavin tytsini kendinize baz alip ciddiye alabilirsiniz. Normal sinavdan 1 tik daha uzun sinavdi netleriniz +-5 bu civarda olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    Üzdün

• Üzülecek bir sey yok hocam daha cok vakit var. Ama gecen sene bu sinava uzunluk olarak çok benzer zorluk olarak -bence- bir tık daha çeldirici olabilen Türkçe sorularıyla karşılaştık. Matematik gene benzerdi fakat 2019 tyt daha kısa ve çabuk çıkan cevaplar içeriyordu. Yani aşağı yukarı benzer şekilde zorladı bence insanlari bu iki sınav. Ama net muhabbeti çok belirleyici bir sey değil. Bundan 70 yapıp ondan 90da yapabilirsin. Ben sadece genel hatlarıyla kendi fikrimi belirttim. Sözgelimi o sosyalden ben 18 yaparken bundan 15 yaptım. Aynısı fen için de geçerli olsa 6-7 net eder.

2019 tytsinden en az 2 3 gömlek zor bir sınavdı bence hocam 2019 tytm 100 netti ki o zamandan bu zamana boslamadim çalıştım da bunda 92 yapabildim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek video'da TYT-AYT Tarih!
    2 ay önce açıldı
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neyse Barcelona da ara sıra yenilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC1F59A50 -- 18 Şubat 2020; 21:43:15 >
  • senseibaston S kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam buna itirazım yok fakat hazirlanis olarak benzerdi bence. O yuzden kisiden kisiye netler farklilik gosterebilir ancak saçma sapan bir orjinal veya paraf zorlugu yoktu onu anlatmak istiyorum. Kafa olarak ayni kafadaydi bence yani demek istedigim o

Hocam kaliteli bir sınavdı ÖSYM cidden kasmak isterse bunu yapar, katılıyorum size de

Hocam kusura bakmayın ama azıcık yanıldığınızı söyleyebilirim. Bizim okulda bir eleman ortalama 95 100 arası gezerken bu sınavda 72 yaptı. Aynı şekilde ben de 85 civarlarında dolaşırken 68 yaptım. Beni geçtim bu arkadaş gerçekte 77 yaparsa ben şuradan aşağı atarım. Bu netlerin yapıldığı sınavlar kolay değil, çünkü aynı sınavlara geçen sene giren elemanlar odtülerde bilkentlerde. Yani bu sınav sadece 15 tatilden sonraki ufak bir talihsizlik bence. Moral bozulacak bir durum yok.

• Olabilir hocam ya. Zaten soylediklerim degismez dogrulardir demiyorum sizin dediginiz gibi de olabilir. Ben naçizane sinava girmiş biri olarak karsilastirdim. Cok yüksek netler yapan her soruyu olaganüstü analiz edebilen biri de değilim. Benim yazdiklarimi okuyup moral bozmasin kimse zaten altini cizerek soyluyorum kendi fikrim oldugunu. Bircok insanda karşı çıktı dediğime demek ki dediğim kadar yakın değilmiş birbirine. Bana kalirsa her deneme tecrübe olarak görülmeli hiçbiri için çok mod düşürmeye gerek yok ondan biraz rahat konusuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 18 Şubat 2020; 22:46:53 >
  • Evet hazırlanış mantığı aynıydı ama ösyme nin öğrenciye nefes aldırdığı sorular var nitekim genelde denemelerde ki ilk 10 soru dediğimiz ksım yumuşak bir geçiş yapmamızı sağlarken burda sert bir geçiş olmuş her denemede olan ve ösym nin de her sene sorduğu boyalı alanlar oranı ve değişik varyasyonları şeklinde karşımıza çıkan soru burada pilli soru şeklinde karşımıza çıktı ve benim ilk sorumdu o stresle çözemedim hangisi ne kadar şarzı kalıyor derken cümbüşe gitti sorum ve daha baştan yıkıldım sağlık olsun umarım hepizimiz başaracağız..

• Tytde bende bir 15 20 netlik düşüş oldu diyebilirim. Aytde çok fark etmedi

• 95-100 arası yaparken özdebir-3 87 net geldi. Moraller bozuk

• Normalde 85-95 yapiyodum 85 geldi moraller düşüktü ama millet de düşük yapmış iyi bence

• Ben normalden fazla bile yapıyordum. Ancak sınavım yarısında şiddetli mide bulantısı başladı. O yüzden bi 5-6netin gittiğini düşünüyorum. Özdebirde 85 yaptım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.