Şimdi Ara

Normal Tıp -- İngilizce Tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
3
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben buraya yakın zamanda uye olan biriyim ve gozlemledigime göre tip okuyan abilerimiz ablalarimiz da var burada o yüzden ben bir soru sormak istiyorum:
    Normal tip ile ingilizce tip arasında ne fark var ve ingilizcesi yeterli olmayan birinin oraya gitmesi uygun olmaz mı yoksa orada ingilizcesini gelistirebilir mi?
    Simdiden Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1- vizyon katar. Ülkemizde ingilizce bildiğini sanan ama bilmeyen o kadar insan var ki.

2- sınıf atladıkça ve dilinin gelişmesiyle tıp literatürüne daha hakim olabilirsin. Eğer araştırmak istiyorsan dünyada neler olup bittiğini takip edebilirsin. Öteki yandan birinin kalemine bakarsın.

Biliyorsun, akademinin dili ingilizcedir.

• Uzun bir süre sonra editleyecem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rez, istediğim üniversite ingilizce lys den sonra bakıcaz artık ne yapabiliriz diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeleaves -- 27 Mart 2017; 17:25:29 >
  • Bi tıp kazanalımda türkçe ingilizce olsun fark etmez çince olsa bile okurum

• hedefkoütıp H kullanıcısına yanıt

• Ingilizce tip okuyorum soyle soyliyim dilin yoksa buyuk problem zorlada olsa alisiyorsun ancak ilk komiteler dusuk geliyor.Ayrica derse konsantre olmakta biraz zor bazen hocanin anlattiklari masal gibi geliyor beynin eriyor anliyacam derken

Faydalari yurtdisi daha iyi, uluararasi kaynaklardan takip edebilirsin.En basitinde google yazinda aradigin sorunun cevabi nerdeyse hep ing tip forumlarida cikiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN KÖTÜ TIP FAKÜLTESİNDE
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BaklagilgillerdenMercimek kullanıcısına yanıt
    Bende dil yok hiç o yüzden hiç zorlamadan normal bir tıpa gideyim (tabi gelirse )

• tr okuyun.Konuşma dilini ingilizce öğrenirsiniz.
  • Bir hocam zamanında tıp ve hukuk türkiye ve yurtdışında çok fark eder demişti. Eğer ki yurtdışında iş imkanı istiyorsan bunları tercih etme diye uyarmıştı. Çünkü her ülkede okutulan, gösterilen farklıdır birbirini tutmaz demişti. Bundan dolayı ingilizce tıpın hiçbir artısı olmadığını düşünüyorum. Biraz daha işinizi zorlaştırır, dile hakim olmanızı sağlar. Tıptaki terimleri, olayları anlamada kavramada yardımcı olur mu bilemiyorum ama.

Diyeceğim o ki eğer ki ingilizceni kendin geliştirebileceksen, okula ek olarak kendin çalışabileceksen türkçe tıp daha iyi olur. zaten tıp okuyorsan amacın türkiyede çalışmaktır. bundan dolayı işini zorlaştırma derim.

Tabii bunlar benim düşünceler ve işin aslı gerçekten böyle mi bilemem. sadece böyle yorumluyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.