|
İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''...''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK"Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin
|
|
INCELEMELERIM: -(YENI) HTC DESIRE HD INCELEMESI TURKIYE FORUMLARINDA ILK!) -(YENI) XBOX KINECT INCELEMESI (TURKIYE FORUMLARINDA ILK!) -(YENI) XBOX S(lim) 250 GB INCELEME (TURKIYE FORUMLARINDA ILK!).. -LG VIEWTY INCELEME (TURKIYE FORUMLARINDA ILK!)... |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve İkinci Sarı Kart -- 20 Temmuz 2011; 3:27:54 > |
![]() Eğer bunu okuyorsanız, bu uyarı sizi ilgilendiriyor. Bu karınca duası gibi yazıyı okuduğunuz her saniye, hayatınız biraz daha kısalıyor. Yapacak başka işiniz yok mu? Hayatınız bu kadar boş mu, şu dakikaları harcayacak başka bir şey düşünemiyor musunuz? Otoriteye, otorite olduğunu iddia eden herkese saygı duyacak kadar hayran mısınız? Size okumanızı söyledikleri her şeyi okur musunuz? Size düşünmenizi söyledikleri her şeyi düşünür müsünüz? Size istemeniz gerektiğini söyledikleri her şeyi satın alır mısınız? Evinizden çıkın. Hoşlanacağınız birisiyle buluşun. Aşırı alışverişi ve mastürbasyonu bırakın. İşinizden ayrılın. Bir kavga çıkarın. Canlı olduğunuzu kendinize ispat edin. Eğer insanlığınızı talep etmezseniz bir istatistik olarak yaşayacaksınız. Sizi uyarıyoruz. Dikkate alın. |
|
İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''...''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK"Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD8727E5D -- 6 Haziran 2016; 15:10:49 > |
|
|
![]() Vatan ne Türkiye'dir Türklere ne de Türkistan, vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; Turan! |
|
![]() Boom boom, bang bang, lie down, you're dead. Steam: kaan0zer | Origin: ikista | Twitter: kaanoz3r | last.fm: kaan-ozer
|
|
F.C. INTERNAZIONALE MILANO 1908 &#9679;Forumdaki Inter&#39;lilerin Buluşma Noktası -&gt; Tıkla
|
|
İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!
Mustafa Kemal Atatürk
|