Beyler sigaraya haddinden fazla param gidiyor artık.Winston light içiyorum 7.5tl günde bir paket gidiyor.İstanbulda ögrenciyim haliyle cok zorluyor.Bırakmayı denedim olmadı aslında psikolojik biliyorum ama suan bırakmak istemiyor gibiyim yani su sınıfı geçene kadar en azından neyse.Arkadasım gecen hafta adıyaman tütünü almıs içtim bir tane hosuma gitti.5liralık aldım 1 hafta gidiyo dedi.Bende bugün almayı düşünüyorum.Filtreli kullanıcam biliyorum 2side zararlı ama aklıma takıldı.Bu arada doğal olmasıda önemliymis kadıköyde varmı bildiginiz önereceginiz yer ben halitagada bir yerden alıcam.
aldığın tütünün kalitesine bağlı paket sigara daha zararlı diye biliyorum.
Az zararı olmaz ki bunun. Az zarar istiyorsan turuncu pall mall dene değerleri baya düşük 0,5 0,4 0,5 olması lazım tadıda fena değil.
yanlız bizim içen bi abi vardı onlar normal sigaraya göre çok daha çabuk yanıyo çıra gibi çabucak bitiyo ve neticede sigaranın içinde milyon tane zehir zıkkım var keyif diyenleri anlamıyorum adam liseli babasının harçlığıyla gider sigara içer (özenti gençlik) sonra kendi işe başlar akşamları düzgün yatamaz maaşının 4te 1 sigaraya gider ondan sonra zevkin dibine vuruyolar zaten