Şimdi Ara

Normal oyundan dragon lore - bilgin ejderha awp düştü (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle hayırlı olsun. Oyundaki degerli itemlardan biri düşmüş size. Ben geçen seneden beri oynuyorum bu 2.operasyonum ama daha güzel bir drop alamadım.

Kardeşinize özellikle tembih edin ekleyen kişileri kabul etmesin ve hiçbir şekilde linklere basmasın.

Anladıgım kadarıyla da oyun hakkında cok bilginiz yok o yüzden lütfen markette satmaya kalkışmayın o item'ı
  • Operasyon almayan adama drogan lore filan düşmez.Operasyon alınca item düşme kloksiyonu değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaliforniyum

Öncelikle hayırlı olsun. Oyundaki degerli itemlardan biri düşmüş size. Ben geçen seneden beri oynuyorum bu 2.operasyonum ama daha güzel bir drop alamadım.

Kardeşinize özellikle tembih edin ekleyen kişileri kabul etmesin ve hiçbir şekilde linklere basmasın.

Anladıgım kadarıyla da oyun hakkında cok bilginiz yok o yüzden lütfen markette satmaya kalkışmayın o item'ı

Teşekkürler. O konuda uyardım ama yine de elinden alayım ben silahı nolur nolmaz

• dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    Varsa farklı hesabınıza taşıyın güvenlik önlemi olarak düzenli hesaplarda mn02 girdiniz iyi birşey varsa millet tacize başlıyor m9 bayonet vardi sam çeliği rusun biri hayattan bezdirdi trade ata ata sonunda farklı hesapla mm atar oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: monarchisoliders

Varsa farklı hesabınıza taşıyın güvenlik önlemi olarak düzenli hesaplarda mn02 girdiniz iyi birşey varsa millet tacize başlıyor m9 bayonet vardi sam çeliği rusun biri hayattan bezdirdi trade ata ata sonunda farklı hesapla mm atar oldum

+1

Monarchi arkadaşımıza katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: monarchisoliders

mn02 olayını anlamadım hocam.
  • dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    valve match match making hocam telden yazdıgından halaı oldu.
  • Yav he he csb

• quote:

Orijinalden alıntı: scorp17

bıcak dusme ihtimali yok. notmal zamanda dlore düşmez. operasyonun haftalik dropunda düşmüş.
    tebrikler

Hocam operasyon bende aldımda bu haftalık drop işi Nasıl oluyor aydınlatabilir misiniz beni görevleri yapmak zorunda mıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: hogcada

Yav he he csb

CSB sensin, dragon lore sana gelsin...

blok
  • brnk kullanıcısına yanıt
    Gorevlerle operasyon jetonunuzu yukseltiyorsunuz, Haftada sadece 1 tane drop alabilirsiniz.
  • dragon lore oyundaki en degerli skin.cs go markette bile bulamazsınız ve normal bi boxtan dusme sansı diger skinlere gore daha azdır.ole oyun sonu dusen skin degildir.bunu sadece dragon lore icin solemiyorum epic skin yani mor renkli skin haftalık gorevlerden dusebilicek en yuksek sınıf skindir.olsa olsa anca awp safari dusmustur iyi csb guzel keklemissin ortalıgı.
    edit:ayrıca skini aradım demessinde yemezler abisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dedevenk -- 13 Nisan 2016; 2:39:18 >
  • brnk kullanıcısına yanıt
    haftada 1 operasyon dropu duser. carsamba gunleri yenilenir. 5000xp tamamlayip level atlayinca dropun dusuyor. operasyon jetonun olmasi yeterli. operasyon gorevi yapmadan da xp tamamlayinca dropun var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dedevenk

dragon lore oyundaki en degerli skin.cs go markette bile bulamazsınız ve normal bi boxtan dusme sansı diger skinlere gore daha azdır.ole oyun sonu dusen skin degildir.bunu sadece dragon lore icin solemiyorum epic skin yani mor renkli skin haftalık gorevlerden dusebilicek en yuksek sınıf skindir.olsa olsa anca awp safari dusmustur iyi csb guzel keklemissin ortalıgı.

Videosu bile var ama sana laf anlatılmaz. Öyle bir yazmış sanki Valve da çalışıyor. Kapağı kendi kendine yapmayı dene bulamazsan video atarım.

• öncelikle hayırlısı olsun.
    Steam linki verebilirmisin bakıp bakıp şaşırmak istiyorum
  • Bu kadar cahilce yorumlar yapmayın.Yok düşmüyormuş,yok şunu şunu yaparsan düşermiş vs..

Birçok video bulabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

buralarda bi laf vardır

no ss no güven
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

quote:

dragon lore oyundaki en degerli skin.cs go markette bile bulamazsınız ve normal bi boxtan dusme sansı diger skinlere gore daha azdır.ole oyun sonu dusen skin degildir.bunu sadece dragon lore icin solemiyorum epic skin yani mor renkli skin haftalık gorevlerden dusebilicek en yuksek sınıf skindir.olsa olsa anca awp safari dusmustur iyi csb guzel keklemissin ortalıgı.

Videosu bile var ama sana laf anlatılmaz. Öyle bir yazmış sanki Valve da çalışıyor. Kapağı kendi kendine yapmayı dene bulamazsan video atarım.

laf anlatamam blok desene ergen kardesim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

quote:

laf anlatamam blok desene ergen kardesim

Blok ama ergenlik değil. Küfür edip ceza almamak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtsaykopat -- 13 Nisan 2016; 22:01:25 >

• Konu uzadi. Ss atta rahatlayak.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.