Şimdi Ara

Normal oyun oynamayı saçma bulmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir amaç taşımıyor bence. champ deneme harici hiç girmiyorum zaman kaybı gibi geliyor.derecelinin bir amacı var en azından.

siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

• Sadece trollemek ve hero denemek icin giriyorum.Trollemek dedigimde 5 arkadas filan oluyoruz garip taktikler deniyoruz.Dereceli maçlar olmasaydi oyuna girmezdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pingim stabil olmadığı için genelde normal game giriyorum insanların oyunlarını mahvetmek istemem
  • Ranked oyun hazzını daha arttırıyor doğru.AAma stres ve kaygı gibi etkenleri beraberinde getiriyor. Normal oyun kaybettin diye kötü hissetmezsin, ama ranked kaybetti diye bütün gün üzülen insanlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla oyunu zevk almak amacıyla oynadığımızdan dolayı normal, aram gibi modlarda oynuyoruz derecelide genelde iş zevk almanın dışına çıkıyor çünkü senin de dediğin gibi bir yere ulaşma amacın var bu bazen cidden çok sinir bozucu hale gelebiliyor.
  • Ranked game atmam, belirli bir zamana kadar atmayı da düşünmüyorum. Normal gamede takılırım. Trollemek, stres atmak için de ARAM.

• Yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 de oynamak bi başka oluyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sıralı seçim normal girip train yapabilirsin.

• Bir yere ulaşmak değil de eğlenmeyi amaç edindiğim için dereceli girmiyorum. Normal oyundan fazla ARAM maçım var. Dominyon'un süresi kısa olsa o modu da kullanırım.
  • Surekli normal aram girip gelisirim yilda 1 ranked atip ortaligi karistirdiktan sonra yine normal game :D

• Kendini geliştirmek isteyen ranked eğlenmek isteyen normal girer bukadar basit, birde beni benden alan normal girip oyun kötü giderken flame falan yapan adamlar. O oyunun bi amacı yokki niye heyecan yapıyorlar anlamak güç.
  • oyun oynamayı öğrenmek istiyorsanız sürekli ranked oynamak zorundasınız. normal oyunda sizin gibi ciddiye almıyor çünkü kimse oyunu. platin 3 oyuncusu normal oyunda karşınıza gelir ve altın ligi oyuncusu olarak lane i kazanma şansınız var. ama aynı oyuncu bir ranked maçta olurda karşınıza gelirse yüksek ihtimalle parçalar. ranked maçlar try hard oynanıyor, mümkünse sürekli ranked oynayın.

• bir zaman sonra soloq da saçma gelmeye başlıyor team ranka abanıyorsun .
  • bir ofis bir ev pc var evde asla ranked yok mok gibi ofiste nadir dereceli girerim oyunu oynamaktan çok telefonda forumda dolaşıyorum amacım ne bende çözemedim

• valla karakterim icabı aramı bile tryhard modda oynayan bi insan olarak bana farketmiyor hiçbişey
  • Çok fazla oynayınca saçma gelmeye başlıyor genelde dereceli girmekten korkanlar normal oyun atıyorlar
  • ben ranked bile atmıyorum lcs de oynadığım için hep turnuva filan oluyo zaman kalmıyor lowz Xd
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.