Şimdi Ara

Normal game için shen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu aralar ful normal oyun atacağım solotop veya jungle için takımı taşıyabilecek hero istiyorum.Shen nasıldır kastımı karşı takımı zorlarmı ve takıma yararlımı ?

• shen oyundaki en iyi tanklardan bence takıma çok yararı var dene derim
  • Takımı taşımak.

Aslında başlarda adamlarını kastırabilirsen taşımış gibi olursun.

Shen iyidir.
  • shen ultiyle bot lane'in kabusudur bence top lane için viable ama jungle için değil.Jungle için hecarim-elise-jarvan 4 öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QenwiR

Beyler bu aralar ful normal oyun atacağım solotop veya jungle için takımı taşıyabilecek hero istiyorum.Shen nasıldır kastımı karşı takımı zorlarmı ve takıma yararlımı ?

skini de indirimdeyken al derim
  • Ben Shen'i hiç yeterli bulmuyorum. Top lane çabuk eziliyor damage sahibi değil. Tamam tank ama rakip mal değil o da armor penet çıkıyor ve ilk seviyelerde ne kadar tank olabilirsin ki? Damage vurabilip Shen kadar tank olabilen herolar varken Shen olmaz kanımca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Ben Shen'i hiç yeterli bulmuyorum. Top lane çabuk eziliyor damage sahibi değil. Tamam tank ama rakip mal değil o da armor penet çıkıyor ve ilk seviyelerde ne kadar tank olabilirsin ki? Damage vurabilip Shen kadar tank olabilen herolar varken Shen olmaz kanımca

Sen sheni solotopda adam kesek için oynuyorsan oynama bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jift

quote:

Ben Shen'i hiç yeterli bulmuyorum. Top lane çabuk eziliyor damage sahibi değil. Tamam tank ama rakip mal değil o da armor penet çıkıyor ve ilk seviyelerde ne kadar tank olabilirsin ki? Damage vurabilip Shen kadar tank olabilen herolar varken Shen olmaz kanımca

Damage atamıyor dedim adam topda adam kesemiyor demedim. Ki haklıyım. Shen gibi tank olup 2 saniyede adc'yi öldürebilen herolar varken Shen tutmaz. Turnuvalarda 2-3 picklenince hemen siz de gelip Shen'i savunmayın.

• quote:

quote:

+sonsuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Damage atamıyor dedim adam topda adam kesemiyor demedim. Ki haklıyım. Shen gibi tank olup 2 saniyede adc'yi öldürebilen herolar varken Shen tutmaz. Turnuvalarda 2-3 picklenince hemen siz de gelip Shen'i savunmayın.

Sen sheni damage atmak için de oynuyorsan oynama bence . Git 2 snde adc kesen tank oyna

• Shen split push yapar , ara da bir salar ultiyi botlanee bi anda 4kişi adcye double aldırır , minyon keser, arada bi flash taunt yapar falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de senin gibi diamondlar millete ders vermez mi Tamam kardeş haklısın doğrudur
  • Demacia kullanıcısına yanıt
    Bağnaz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.