Şimdi Ara

Normal game'den zevk alan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler elo düşmüştüm baya bugün 15 win streak felan yakaladım eloyu yeniden eski haline getirdim tekrar düşmeyim diye normal game atıyım dedim iki maçtır sıkıntıdan troll buildler yapıp feedliyorum. normal game'i ciddi oynayıp zevk alabilen var mı aranızda?

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Em Mathers -- 2 Eylül 2012; 5:03:31 >

• 5 oyun üst üste kaybet rankedda normalin canını yersin :D
  • Evet ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vicious001

5 oyun üst üste kaybet rankedda normalin canını yersin :D

20 oyun kaybedip düştüm hala ranked oynuyorum?
  • quote:

Beyler elo düşmüştüm baya bugün 15 win streak felan yakaladım eloyu yeniden eski haline getirdim tekrar düşmeyim diye normal game atıyım dedim iki maçtır sıkıntıdan troll buildler yapıp feedliyorum. normal game'i ciddi oynayıp zevk alabilen var mı aranızda?

var ise de senin gibiler yüzünden zevk alamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fulctrum

quote:

Beyler elo düşmüştüm baya bugün 15 win streak felan yakaladım eloyu yeniden eski haline getirdim tekrar düşmeyim diye normal game atıyım dedim iki maçtır sıkıntıdan troll buildler yapıp feedliyorum. normal game'i ciddi oynayıp zevk alabilen var mı aranızda?

var ise de senin gibiler yüzünden zevk alamıyor

ok gel birlikte maç atalım feedlemek istedi canım
  • Sen ne egoist bir insansın ya kaç konu açtın, yok şöyle oldu yok böyle oldu yok şu elodaydım şu eloya düştüm fakat 15 win streak ile düzelttim falan da filan da. Bir de marifet gibi besledim diyorsun. Egon boyunu geçmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BEN VARIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Sen ne egoist bir insansın ya kaç konu açtın, yok şöyle oldu yok böyle oldu yok şu elodaydım şu eloya düştüm fakat 15 win streak ile düzelttim falan da filan da. Bir de marifet gibi besledim diyorsun. Egon boyunu geçmiş.

elo hell is talking

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Em Mathers -- 2 Eylül 2012; 5:40:48 >
  • blind pick giriyorsan tabi zevki olmaz. draft gir. ranked kadar ciddi olmasa da sarıyor yani. troll bir iki kez gördüm. onlarda mid or feed diyenler. yoksa ben zevk alıyorum. kaybetsen bile elo diye dertlenmiyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Em Mathers

quote:

Orijinalden alıntı: vicious001

5 oyun üst üste kaybet rankedda normalin canını yersin :D

20 oyun kaybedip düştüm hala ranked oynuyorum?

ondan bahsetmiyorum 20 oyun üst üste kaybettikten sonraki psikolojini hiç düşündün mü? ne kadar kötüydü? :D Birde 20 oyun kazandıktan snrakini? Normalde 20 tane üst üste kaybetsen sorun olmaz ama rankedda kaybet çok bozuluyor insan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Em Mathers

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Sen ne egoist bir insansın ya kaç konu açtın, yok şöyle oldu yok böyle oldu yok şu elodaydım şu eloya düştüm fakat 15 win streak ile düzelttim falan da filan da. Bir de marifet gibi besledim diyorsun. Egon boyunu geçmiş.

elo hell is talking

Yav he he
  • Var.
  • senin egon elonu geçmiş
  • ego elo orantısızlıgı

alın,senin gibi yapanlara çok küfür ediyorum malesef
  • Westte ilk 10 maçı kazandım full mid gittim elo 1800 ama east son pick benim supp veriyorlar bana mid alsam oyunu taşıcam normal oynuyorum ben de w/l ratio iyi şuan iyi oyuynlar geliyor. Yani; wat ken ay du
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Westte ilk 10 maçı kazandım full mid gittim elo 1800 ama east son pick benim supp veriyorlar bana mid alsam oyunu taşıcam normal oynuyorum ben de w/l ratio iyi şuan iyi oyuynlar geliyor. Yani; wat ken ay du
    Westte ilk 10 maçı kazandım full mid gittim elo 1800 ama east

İNSANLIĞA TEPKİ OLARAK DOĞDU...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheB0SS -- 2 Eylül 2012; 10:17:32 >
  • Normal gamei ciddi oynayamıyorum. Ranked oyunlarda olduğum konsantre, normalde hiç yok neredeyse. Ad carry isem farm yapasım gelmez, jungler isem gank atasım gelmez, support isem kill çalarım. Bende de aynı sorun var normal gameler için

Edit: Normal game çok nadir giriyorum o yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Randy Blythe* -- 2 Eylül 2012; 10:51:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rankeda girmeden önce ben önemsiyordum. ama kalmadı artık o duygudan eser
  • Ben sevmiyorum, zevkte almıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.