Normal diş hekimine gömülü dişi çektirdim özel bir diş kliniğinde saat öğlen 12.40 gibi bitti çok zorlandı bayan çekerken bende baya tırstım sonrasında çok gençti çünkü doktor. Bana bir sorun olursa gelirsin dedi. Bende korktum hocam ne gibi bir sorun olabilir dedim öyle ne olur ne olmaz dedi. Antibiyotik ve ağrı kesici verdi şuan bir sorun yok çok şükür. İnşallah bundan sonra her hangi bir sıkıntı olmaz ne dersiniz beyler yanlışmi yaptım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Normal diş hekimine gömülü dişi çektirme

-
-
Birşey olmaz en kötü apse gelişir alveolit dediğimiz ağız içi basıncı arttıracak hareketler yapma böyle pipetten birşey çekmek gibi 1 haftaya primer kapanır yaran
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ağzını temiz tut, gargara varsa kullan ama gargara yapmadan, yoksa yara kanar.
ilk gün ılık çorba dışında bir şey içme.
tükürme. yara kanar.
bölgeye yanağına buz tut.
bende özelde çektirdim, gömülü, 30 dk sürdü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 27 Mayıs 2024; 22:19:31 > -
Hocam antibiyotik kullanıyorum sanırım abse yapmasını engeller.
Yok gargara yasak dedi zaten tükürmek yasak meyve suyu ve ılık çay içtim sıkıntı olurmu?
Beyler sabah kahvaltıda ekmek yesem sıkıntı olur mu?
Cerrahi işlem gerekiyor
-
Ben alttakileri özelde üsttekileri devlette çektirmiştim devletteki daha sancısız oldu.
-
Vallahi cerrahi bir işlem yapmadan çekti baya bir zorlandı sıkıntılı oldu çekim süreci benim için 24 saat oldu tam çok şükür bir sorun yok antibiyotik ve ağrı kesici verdi kullanıyorum.
Bana kalırsa yanlış bir hamle olmuş. Gömülü dışı sadece cerrahi çeker. Onlar bu işi daha iyi yapar. Umarım ciddi birşey cikmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet hocam aslında yanlış yaptım sabırsız davrandım çok şükür bir sorun yok ne olur ne olmaz antibiyotiği bitirene kadar kullanacağım zaten bitirdi dedi doktor.
Hocam mezun musunuz okuyor musunuzquote:
Orijinalden alıntı: İnterest
Birşey olmaz en kötü apse gelişir alveolit dediğimiz ağız içi basıncı arttıracak hareketler yapma böyle pipetten birşey çekmek gibi 1 haftaya primer kapanır yaran
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
diş hekimi değilim hocam başıma geldiğinden biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X