Şimdi Ara

normal bir fotografı çizgifilm karakteri gibinasıl yaparız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
15.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar normal bir resmi çizgifilmlerdekine dönüştürecek program biliyormusunuz basitçe bişey olabilir

• Kendin yapabiLirsin biraz zahmetLi ama sonucu guzeL oLuyor. Bunun icin de epeyce photoshop ogrenmen LaZIm. Photoshop Secret Egitim setLeri war 5 adet, Bonus dvd.si. Internet uzerinden ara$tIrIrsan uLa$abiLirsin dvd.Lerine. OzeLLikLe torrentLerden..
  • başka bir seçenek yokmu?
  • Illustrator kullanmalısın.
  • bi portre fotoğrafı aktar photshop'a sonra yeni bir layer oluştur
    o layer'da ince brushla kafanın gözlerinin burnunun ağzının kulaklarının belirgin çizgileriinin üzerinden geç
    gradient tool ile çukur alanlara gölge ver başka bir layerda teninin en parlak kısmından renk al çizimin arkaplanına ver yüzüne yani
    saçlarıda kalın brush ile halledersen iyi olur tel tel bile olsa saçlarım ben böyle yaptım

kendi denemem (Sağ üstdeki ibrahim tatlısese benzeyen kişi benim )
  • hocam illustrator biliyorsan çok basit, arkadaşın da dediği gibi..

Ona alternatif olarak Caricature PhotoS adlı programı deneyebilirsin.
  • Illustrator de nasıl yapılıyor peki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi? (SS)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: maqician

Illustrator de nasıl yapılıyor peki?

resmini illustratorde aç. araç çubuğunda live trace olacak. Live trace ile resmi istediğin şekilde karikatürize edebilirsin. Bu işlemden sonra da expand ile vektörel hale getirirsin
  • İllustrator CS3 açılır istenilen resim seçilir,resime birkez tıklandıktan sonra yukarıdaki menü den Live Trace seçeneklerindeki 16 Bit Color trace seçeneği seçiilir.
    Ve görülür ki resim artık farklı br görünüm almıştır.

örnek olarak James Hetfield

önceki

sonraki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n3k -- 29 Temmuz 2008; 21:56:09 >

• Arkadaşlar ben daha yeniyim bu illustrator de ondan sordum.Sadece Live Trace e tıklıyordum ve siyah-beyaz yapıyordu.Sonra sağdaki oka basınca seçenekler çıktığını farkettim.Hatta renklerle oynamak çok kolay ve zevkli...Onu da öğrendim...

Merak ettiğim bir konuda expand e bastıktan sınra sınırlarda mavilikler çıkıyor ya onlar ne işe yarıyor.Ayrıca ne kadar zoom yaparsam yapayım bozulmayacak şekilde resimler yapmak için neler yapmalıyız..?

Şöyle güzel tutorial bulabileceğimiz bir site bilen varsa yada yardımcı olabilir mi?Teşekkürler...
  • o çıkan mavi noktalar resimin expand yapılmış halidir.
    expand yaptıktan sonra pixel tabanlı bir resim vector tabanlı bir çalışma haline gelicektir.
    bu şekilde görüntü renk ve şekil açısından daha kaliteli çöalışmalar çıkartabilirsin.
  • bunu corel de de yapıyorsuntrace den vactor ediyorsun ama arkadaşığın dediği daha bir pop atr olmalı vectorel bir programla resimlerin üzerinden geçmelisin yada photshpta scath ve benzeri filtreler le yapabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.