Şimdi Ara

normal bi insan şu an ne yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

o saatten itibaren napıyo şimdi bu adam evde

ben hayatım boyunca normal insanların hayatının nasıl geçtiğini hep merak etmişimdir, ama hiç cevap bulamadım bu soruya

forumda normal bi insan varsa cevaplarsa çok memnun olurum

• Hala uyanmaya çalışıyorum...

• gece kaçta yattın? normal bi günün nası geçiyo

• Gece 3 gibi yattım genelde matematik çalışıyorum baktım bayıyor donanım haberde takılıyorum.

Tarih ile alakalı videolar izliyorum, ayhan tarakçı video attıysa ona bakıyorum matematik çalışıyorum ama şu aralar uyku düzenim mokoko olduğundan verimli geçmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 19 Nisan 2021; 10:42:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E9F644F03

Gece 3 gibi yattım genelde matematik çalışıyorum baktım bayıyor donanım haberde takılıyorum.

Tarih ile alakalı videolar izliyorum, ayhan tarakçı video attıysa ona bakıyorum matematik çalışıyorum ama şu aralar uyku düzenim mokoko olduğundan verimli geçmiyor...

sosyallik adına hiçbişey yok mu yani siz nası normal insansınız hocam

• Sosyal nasıl olayım? Etrafımda ki arkadaşlarımın çoğu işe başladı şanslı olarak ben ise DGS'ye hazırlanıyorum iş olmadığı için.

Kaldı ki arkadaşlarla buluşmayı düşündük bir kaç kere ama pek fırsatımız olmadı covidden dolayı vakalar çok arttı.

Günlerim ne yazık ki berbat geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 19 Nisan 2021; 11:3:56 >
  • Okul olsaydı okula gidecektim zamanımı boş yere harcayacaktım çok şükürki evdeyim tam istediğim gibi evin tadı başka 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C01aY -- 19 Nisan 2021; 12:14:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.