normal bi insan şu an ne yapıyor

-
-
Hala uyanmaya çalışıyorum...
-
gece kaçta yattın? normal bi günün nası geçiyo
-
Gece 3 gibi yattım genelde matematik çalışıyorum baktım bayıyor donanım haberde takılıyorum.
Tarih ile alakalı videolar izliyorum, ayhan tarakçı video attıysa ona bakıyorum matematik çalışıyorum ama şu aralar uyku düzenim mokoko olduğundan verimli geçmiyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 19 Nisan 2021; 10:42:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E9F644F03Gece 3 gibi yattım genelde matematik çalışıyorum baktım bayıyor donanım haberde takılıyorum.
Tarih ile alakalı videolar izliyorum, ayhan tarakçı video attıysa ona bakıyorum matematik çalışıyorum ama şu aralar uyku düzenim mokoko olduğundan verimli geçmiyor...
sosyallik adına hiçbişey yok mu yani siz nası normal insansınız hocam
-
Sosyal nasıl olayım? Etrafımda ki arkadaşlarımın çoğu işe başladı şanslı olarak ben ise DGS'ye hazırlanıyorum iş olmadığı için.
Kaldı ki arkadaşlarla buluşmayı düşündük bir kaç kere ama pek fırsatımız olmadı covidden dolayı vakalar çok arttı.
Günlerim ne yazık ki berbat geçiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 19 Nisan 2021; 11:3:56 > -
Okul olsaydı okula gidecektim zamanımı boş yere harcayacaktım çok şükürki evdeyim tam istediğim gibi evin tadı başka 👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C01aY -- 19 Nisan 2021; 12:14:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X