Şimdi Ara

noolur çabuk yardım edin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-ben bilgisayarın birkaç bparçasını değiştirdim ve windowsu yeniden yükledim fakat bilgisayarı açtığımda gelen post ekranından sonra işletim sistemi seçme ekranı geliyo ve alt alta 3 tane windows xp professional yazıyo. harddisk 4 e bölünmüş durumda ve c sürücüsü haricindekilerin hepsi boş bu sorunu nasıl düzeltebilirim. işletim sistemim bir tane neden sürekli seçme ekranı çıkıyor?

2-birde windows açılışında ekranda kullancı adı ve parola yazıyo. kullanıcı adı olarak adminstrator ve parola boş. ben her açılışta tamam tışuna basmak zorundamıyım buna bir çözüm yokmu?

3-son olarak adsl modemim thomson alcatel 330 u yükleyemedim.. yüklerken hangi protokolü seçmem gerek acaba? PPPoE 8-35 vcmux u mu seçmem gerek?

4- ha birde unutmadan windows u yükledim ve ayarları yaparken driver falan yüklerken masaüstüne döndüğümde ilginç birşeyle karşılaştım. bilgisayarım, explorer ikonları yok olmuş bunları nasıl geri getirebilirim?

çok az vaktim var noolur çabuk yardım edin. malum adsl den değil eski 56k modemden bağlandım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutayy -- 19 Ekim 2005, 15:05:47 >

• sen yenden windows kur.
  • walla bi daha format at
    galiba kurarken bir hata yaptın... 4 e böldüysen ve hepsi boşsa sorun yok
    işte format at kurtul...
    işletim sistemi seçme ekranı üst üste kurduğun için çıkabilir...

ilginç sorunlar
    format
  • 1 bilgisayarım>özellikler>gelişmiş tabında başlangıç ve kurtarma bölümünde ayarlar tuşuna bas.varsayılan işletim sistemi yazanyerde 3 tane windows görünüyorsa düzenleden alttaki iki taneyi sil..
    2. denetim masası kullanıcı hesaplarında kullanıcıların oturum açma şeklini değiştir oradan karşılama ekranını kullan'ı iptal et..
    3 modem i bilmediğim için bişey diyemem deneyerek bulabilirsin..korkma bişey olmaz modeme..
    4 masaüstüne sağ tıkla özellikler de.masaüstü tabına geç altta masaüstünü özelleştir var orda seçili değilse ikonları seç...

işine yararmı bilmem format atmadan denemek lazım herşeyi..eğer denemediysen..

saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cscageonly -- 19 Ekim 2005, 15:35:16 >
  • @cscageonly

2 ve 4 sorularımda dediklerini yaptım ve işe yaradı çok saol..

1. soruma cevabında da dediklerini yaptım alt alta 3 tane işletim sistemi yazıyo ama bunları nasıl silicem öyle bir seçenek yok da.. :(

3. soruma cevap verebilecek bir kişi noolur çıksın ayrıca.. modemim alcatel speedtouch 330 bu modemi veya benzeri usb modem kullananlar nasıl yükliyiceğimi anlatırsanız çok sevinirim.. 56k dan bağlanıyorum ya emektar modemle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutayy -- 19 Ekim 2005, 15:46:37 >
  • xp cd si ile atabilirsin komutlarla uğraşma
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutayy

formatı nasıl atıcam? yok yani bilmediğimden değil de hani bir yazarsanız bir daha bi sorun çıksın istemiyorum da..

xp cd si ile boot et bilgisayarı...
    tüm bölümleri sil ve yeniden oluştur daha sonra C: ye kur de NTFS tavsiye ederim...
  • aaa unutmadan diğer bölümleri biçimlendirmene gerek yok windows altında biçimlendirirsin daha da sağlıklı olur böylese saga sola windows kurmamış olursun
  • quote:

3-son olarak adsl modemim thomson alcatel 330 u yükleyemedim.. yüklerken hangi protokolü seçmem gerek acaba? PPPoE 8-35 vcmux u mu seçmem gerek?

Evet hocam ilk önce bu protokolü dene olmazsa 8-35 olan diğer protokolü/protokolleri deneyebilirsin.
  • herkese çok teşekkürler yardımlarınızla bütün sorunlarımı çözdüm formatsız olarak.. i love this forum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.