beyler inception izlerken uyuya kaldım şu an rüyadan rüyaya atlıyom garip bişiler oluyo. şuan evdeyim hemen dh ye giriyim dedim. arkadaşlar totem filan diyodu ama daha bulamadım totemimi. filmde yarıda kaldı. rüyadayken eve geri dönünce film bitmişti yani kalanını rüyadayken izlesem süper olurdu. şu an sizce bunu gerçekten yazdım mı? ayrıca şu an çavuşu tokatlasam cünüp olurum ama rüyadayken duş alsam işe yarar mı? şu an yaptıklarım gerçek hayatı etkiler mi? birine tecavüz etsem gerçek hayata dönünce kıza bişi olmuş olur mu? yardım beyler 3 rüya ya daha girip geri gelcem
not: uyanınca ıslaklık olur mu bilmem yani rüyanın kalanında naptıma bağlı
izlediği filmler'den etkilenip o filmleri günlük hayatına uyarlamaya çalışan ağır depresif kişilik bozukluğu alert
Aylar sonra Inception izleme fırsatı bulan masum köylü sen misin?
quote:
Orijinalden alıntı: Ak Ejderha
Hayır benim!
quote:
Orijinalden alıntı: JackinSeğirenGözü
quote:
Orijinalden alıntı: Ak Ejderha
Hayır benim!
Seni sevmiyorum
beyler şu an bomboş bi odadayım yanımda leonardo dicaprio var mal herif bi topaç döndürüp duruyo adama abi nasılsın diyorum adam eliyle sus işareti yapıyo sinirim bozuldu. yanına gittim abi yardımcı olıyımmı dedim beni itti ve bi tane laptop gösterdi git takıl dedi. şu an ordan giriorum beyler nasıl uyancam ben. bazen bi titreme geliyo böyle çok garip bi durum
quote:
Orijinalden alıntı: NightSLayer
beyler şu an bomboş bi odadayım yanımda leonardo dicaprio var mal herif bi topaç döndürüp duruyo adama abi nasılsın diyorum adam eliyle sus işareti yapıyo sinirim bozuldu. yanına gittim abi yardımcı olıyımmı dedim beni itti ve bi tane laptop gösterdi git takıl dedi. şu an ordan giriorum beyler nasıl uyancam ben. bazen bi titreme geliyo böyle çok garip bi durum
bu seferde freddy geldi gel bak sana ne göstercem dedi. korktum kaçtım ama sonradan koşu bandında yürüyor olduğum ortaya çıktı. freddy koymuş altıma beyin gücüyle. sonra yere yattım. bana zarar verme diye bağırırken bir delik açıldı ve o ordan içeri çekildi. şu an karanlıkta yanlızım yönlendirmenizi bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: NightSLayer bu seferde freddy geldi gel bak sana ne göstercem dedi. korktum kaçtım ama sonradan koşu bandında yürüyor olduğum ortaya çıktı. freddy koymuş altıma beyin gücüyle. sonra yere yattım. bana zarar verme diye bağırırken bir delik açıldı ve o ordan içeri çekildi. şu an karanlıkta yanlızım yönlendirmenizi bekliyorum.
arkana bak telefonumun ışığını görcen koş lan koş
Şu an yapman gereken tek şey kendini öldürmek. Böylece gerçek dünyada uyanabilirsin. Korkma acıtmaz sadece uyanırsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme