Şimdi Ara

Noldu bu bilgisayara?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün pc açılırken başta windows dosyaları yüklüyor diye birşey geldi. kapatıp yeniden açmaya çalıştım ama olmadı normal şekilde başlatı seçince de önerileni seçince de aynı şey oluyor. biraz bekledim en son da pcyi yeniden başlattı ama yine aynı şey oldu. bu sefer açıldı ama bilgisayarım resmen zamanda geri gitmiş. kullanıcı adını değiştirmiştim eskisi geri gelmiş yaptığım masaüstü fotoğrafı gitmiş bilgisayara koyduğum şifre gitmiş. ve bu ilk kez olmuyor ama bu zamanda geri gitme kılıklı şey ilk defa oluyor. gerçekten bıktım artık yokmu yardım edicek biri format tek çare mi? yardım ederseniz sevinirim.

edit: bu bilgisayar 2006'dan beri olan bir bilgisayar. hadi insanın bilgisayarı kötü olur oyun kaldırmaz anlarım da hem sistemi kötü hem devamlı sorun çıkartan virüs alan hergün mutlaka bi tane sorun çıkaran bilgisayar nedir a..???
    ayrıca bilgisayarı açtığımda masaüstü siyahtı onu düzeltmiştim ama sonradan yine siyah oluyo onuda şimdi farkettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iMatter -- 8 Ağustos 2015; 10:23:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu yeni mi çıktı? (Facebook)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.