Şimdi Ara

****** NOLACAK BU BİLGİSAYARIN HALİ ******

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KARDEŞLER BİZİM ARKADAŞIN P4 1,7GHZ İŞLEMCİSİ VAR. ANAKARTIN MODELİ INTEL D845 HV VE D845WN A61528-002 ANAKART RAM OLARAK SD Yİ DESTEKLİYO. ŞİMDİ BU ARKDAŞIN 32MB EKRAN KARTI VAR BUNU SATIP 128MB EKRANKARTI ALMAK İSTİYO NE YAPMAK LAZIM.

BEN ARKADAŞA ANAKRTIN EKRAN KARTININ VE RAMIN DEĞİŞECEĞİNİ SÖLEDİM SİZCE NE YAPMALIYIZ BİRDE SİZE SORAYIM DEDİM.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarraKarrtal -- 12 Ağustos 2005, 0:19:46 >

• ABİCİM BU BİLGİSAYAR BAYA ESKİ-Bİ ÇOK PARÇASINI YENİLEMELİSİN.512-1024 RM KULLANILIYOR..ONDA 32 RM
  • ram değil ekran kartı 32 mb.
    fakat ram eklemek de gerekecektir.işlemci p4 ne de olsa,idare eder.
    ve tabii ki bu iş parayla ilgili birşey.eğer finansal sorunu çözebiliyorsa sistemi komple satıp yeni bir sistem kurmayı deneyebilirsiniz.
  • Eğer para kısıtlıysa 128MB MSI RX 9550 alabilirsin.
    Eğer fazla para varsa 6600Gt iyi bir çözüm olabilir.
  • sd ramli bilgisayarda 6600GT olsa nolur 6800GT olsa nolur ? bence oyun oynamak istiyorsa anakart ram ekran kartı işlemci terfisi yapmalı semproma gecebilir yada ikinci el athlon xp 2500 leri deneyebilir...
  • sd ram kullanan bir p4 den çok şey bekleme. Ama yinede yapabileceğin en iyi şey önce ekran kartını sonrada sistem ramini yükseltmek. Diğerlerini değiştirmek sistemi baştan kurmanla aynı şey zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baykaya -- 12 Ağustos 2005, 2:48:28 >
  • Bu arkadaşa şimdi anakartının destekleyecek 128mb ekran kartı söyleyebilirmisiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İŞTE SON HALİYLE SİSTEM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 128 mb fx 5200
    ideal onun bilgisayarı için
    kart eskidir yanlız
  • arkadasın ekran kartı alsa simdilik onu memnun edicek ama seneye yine değisitirmek zorunda kalıcak.Bence beklesın bıraz daha sistemi komple değisitirsin.DDR ye geçsin..

Yok ben illa alıcam diyorsa eğer MSI rx9550 alsın...
  • bence ne olursa olsun sistemi yenileyin
    yani toplayacağınız yeni sistem bundan kötü de olsa onu alın ki bari ilerde ram felan alabilesiniz
    sonradan ekran kartını felan takabilirsiniz
    bence ıvır zıvırı geç de anakart işlemci ve bi de 256ddr ram al işlemciyi de celeron felan al ama soketi yeni olsun
    ben öyle yapardım
  • elinizdeki ana kartın 128 mb lık kaliteli bir ekran kartını kaldıracağını zannedmiyorum ana kart olarak gigabayt ı öneririm ram 256 veya 512 tercih edin(kingston)ekran kartı olarak ise ben 128 ge-force 5200 kullanıyorum ama atı 9250 yi öneririm.ama yinede sen bilirsin.
  • evet kardeşe katılıyorum. sen önce ekran kartını değiştir..
    ama gidipte 90 dolardan fazla verme değmez o pc ye..
    mesela gidip 9550GE düşünebilirsin. biraz da ram takviyesi yaparsın olur sanaii bir pc...
    işlemciyide azıcık oc yaparsın 1.7...........>1.9 olur mesela rahtlıkla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.