Şimdi Ara

Nokta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben sadece sizden yorum istedim.Çok bilmiş edalarına girmeye niye gerek buluyorsunuz anlamıyorum.
    Yok kardeşim alma bence iyi değildir de yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karanlikadam -- 17 Kasım 2012; 12:53:08 >

• Sakın öyle bir hataya düşme 200 tl zarar edersin
    Almadan önce her türlü güveni veririler ama parayı verdin bitti kesinlikle tanımazlar seni
  • kuzenim aldı 3 yıl önce hala kullanıyor hiç teklemedi
  • istanbul aksaray mı?
  • Çakma çin malı işte. Konuşurken patladığında kulağınızı ararsınız benden söylemesi. Sakın öyle bir hata yapmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karanlikadam

Hiç alıpta kullanan arkadaş var mı ? İphoneda 200 TL.
    Adam bozulmaz bana güven dedi.Orjinal bu ürünler.Çinde üretiliyor ama orjinal şekilde gibi bilgiler.
    Alıyım mı ?

Sen hiç mercedesin 1000 tl ye oldugunu gördün mü? Eminim görmemişsindir bu da öyle :) ne demek istedigimi anlamıssındır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

istanbul aksaray mı?

Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Sakın öyle bir hataya düşme 200 tl zarar edersin
    Almadan önce her türlü güveni veririler ama parayı verdin bitti kesinlikle tanımazlar seni

quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Çakma çin malı işte. Konuşurken patladığında kulağınızı ararsınız benden söylemesi. Sakın öyle bir hata yapmayın.

quote:

Orijinalden alıntı: AudiA4Driver

quote:

Orijinalden alıntı: karanlikadam

Hiç alıpta kullanan arkadaş var mı ? İphoneda 200 TL.
    Adam bozulmaz bana güven dedi.Orjinal bu ürünler.Çinde üretiliyor ama orjinal şekilde gibi bilgiler.
    Alıyım mı ?

Sen hiç mercedesin 1000 tl ye oldugunu gördün mü? Eminim görmemişsindir bu da öyle :) ne demek istedigimi anlamıssındır...

Teşekkürler bilgilendirmeleriniz için arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

kuzenim aldı 3 yıl önce hala kullanıyor hiç teklemedi

3 yıl önce s3 mü vardı aga
  • Dx.com buycoins.com da 17$ burda 200 lira satıyorlar fakirler.
  • uzak durun
  • arkadaşlar siz kendi galaxy s2 s3 vb. telefonunuzla kıyasla uzak durunuz diyorsunuz. fakat 200 tl lik telefonla bir tutmamak lazım. sonuçta renksiz ekran odunumsu bir nokiaya 200 tl vermek yerine arkadaşın dediği ürün daha mantıklı olabilir.
  • yahu akıl var mantık var milyonlarca insan enayi mi 2000liraya yakın para verdiler bu telefona :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.