Şimdi Ara

Nokian WR G2 ile Continental TS850 arasında kaldım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
5
Favori
17.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JaCkBuiLt

Keçiören'i bilmyorum ama kış lastiğinin ne zaman nerede işinize yarayacağını bilemezsiniz. Kaliteli almakta fayda görüyorum. Petlas kullanan arkadaşların hepsi memnun. Petlas'ın hamuru çok sert olduğu için ben sevmiyorum. Ama kış lastiklerine kötü diyeni görmedim. 205 55 r16 ebatında tanesini 150 tl civarına almak mümkün. Ama 135 tl'ye Nokian wr g2 de çok mantıklı geliyor.

Çok teşekkür ederim haklısınız kaliteli olmasında fayda var Nokian Petlasa göre biraz daha cazip gibi

Edit: Şu an Ankarada nokian satan bir yerden fiyatl aldım 280 TL wrg2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humerus06 -- 13 Aralık 2013; 12:47:01 >
  • Hocam size kullanıcı bilgisi vereceğim. İki sezondur wrg2 kullanan arkadaşım wrg2'den memnun olmadığını, Ayrancı'nın devamlı buzlanan yokuşlarında zaman zaman çekiş problemi yaşadığını söyledi. O lastikleri attı yerine nokian w+ aldı çok memnun.

Bunun dışında şirkette ki iki araca continental winter contact aldırdım, Dikmen yokuşlarında bir çok kişi sıkıntı çekerken tırtıl gibi çıktıklarını söylediler ve teşekkür ettiler tavsiyem için.

Belki yardımı olur seçiminizde bu tespitlerin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • conti iyidir hatta en iyisi diyebilrim buzda kar lastiği bile tutmaz diyenlere inat ts 830 larla çok rahat kullandım 850 daha iyidir muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyokushin -- 13 Aralık 2013; 15:36:44 >
  • WR G2 ile ilgili bu başlığın ilk sayfasında bir arkadaşın yaşadığı olumsuz deneyimler belirtilmişti. Ben de onun yaşadıklarını okuduktan sonra WR G2 almaktan vazgeçmiştim. Ardından Continental TS850'nin piyasada bulunmayışı nedeniyle UG8'e ve hatta arkadaşların önerisiyle Lassa Snoways Era Plus'a yöneldim. UG8'i internetten almak zorundaydım çünkü buradaki bayiilerde fiyatı internete göre lastik başı en az 60 TL daha pahalıydı. Onun da tedarik süreciydi, kargoyla gelmesiydi derken en az 4 gün sürecekti gelmesi. Ben de artık lastik almak zorunda olduğum için Lassa bayiisini aradım ve Snoways Era Plus için fiyat aldım. Tanesi için 212.5 TL fiyat verdiler ve ne yaptıysam düşmediler. Ben de bu fiyata sevmediğim bir lastik almak istemiyordum. Conti bayiisine gidip lastiğin gelip gelmediğini sormak ve son bir kez şansımı denemek için evden çıktım. TS 850'ler gelmemişse gidip Lassa alacaktım. Bayiiye gidince TS850'ler geldi dediler ve ben de durmayın hemen takın o zaman dedim. :) Böylece içime sine sine lastiklerimi taktırıp evime döndüm. Ama eminim ki Alpin A4 ve Goodyear UG8 ve hatta Lassa Snoways Era plus ile Petlas kesinlikle kötü lastikler değiller. Ama Alpin A4 pahalıydı ve gönlüm Continental'den yanaydı. Belki bundan sonra yazlık lastiklerimi de Continental alacağım.
    Benim araştırmalarım sonucunda Nokian ile ilgili ulaştığım sonuç şöyle: Nokian alınacaksa WR D3 veya paranız varsa Hakkapeliitta serisinden bir lastik almalısınız. WR D3'ün fiyatı benim ulaşabildiğim fiyatlara göre TS850'den fazla. Test sonuçlarına göre ise WR D3, TS850'den geride. Bu nedenle TS850 dururken Nokian WR D3 alınmaz. Bu benim şahsi görüşümdür.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCkBuiLt -- 13 Aralık 2013; 20:34:08 >

• Sizce HB'deki fiyat uygun mu?
     Nokian WR G2 ile Continental TS850 arasında kaldım

• açıkcası bu ebat için fayat hakkında fikrim yok. Bu nedenle bir şey söyleyemeyeceğim. Benim aldığım ebat olan 205 55 r16 için HB'nin fiyatı bayiiden aldığıma göre daha yüksekti.
  • Conti ts850 kullaniyirum 900 tl ye aldim 4 tane, gayet memnunum, fren performansı inanılmaz. Tavsiye ederim

• Az önce baktım donanımhaberde bir konuda wrg2 kullanan biri memnun kalmamış bu lastiği tam olarak kış lastiği değilde 4 mevsim lastiği olarak düşünmek gerek demiş. bugün tanıdığımız bi lastikçiye gittim Micheline 260 TL deyince abi daha ucuz iş görecek bir şey var mı dedim 195 TL'ye Kingstar diye bi marka önerdi açıkçası pek aklıma yatmadı anlamış olmalı ki az önce telefonda konuştuğumuzda aklına yatmadıysa Michelin üretimi Koramoron var 210 TL dedi Yokohama var 235 TL dedi. Hiç gitmemiş olsam hb'den 253 liradan WRD3 alacaktım şimdi daha karışık bir haldeyim. Bir bayi de 225 TL'ye UG8 veriyor 2 ay ertelemeli 12 ay taksit yapıyorlar işin içinden çıkamadım açıkçası
  • humerus06 kullanıcısına yanıt
    Ben olsam Kingstar, Koramoron vb lastiklerle uğraşmam. Gücünüz yetiyorsa TS850 alın. Olmadı HB'de UG8 fiyatı uygun. Kargo da çok tutmuyor. O da olmadı Petlas alın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Az önce baktım donanımhaberde bir konuda wrg2 kullanan biri memnun kalmamış bu lastiği tam olarak kış lastiği değilde 4 mevsim lastiği olarak düşünmek gerek demiş. bugün tanıdığımız bi lastikçiye gittim Micheline 260 TL deyince abi daha ucuz iş görecek bir şey var mı dedim 195 TL'ye Kingstar diye bi marka önerdi açıkçası pek aklıma yatmadı anlamış olmalı ki az önce telefonda konuştuğumuzda aklına yatmadıysa Michelin üretimi Koramoron var 210 TL dedi Yokohama var 235 TL dedi. Hiç gitmemiş olsam hb'den 253 liradan WRD3 alacaktım şimdi daha karışık bir haldeyim. Bir bayi de 225 TL'ye UG8 veriyor 2 ay ertelemeli 12 ay taksit yapıyorlar işin içinden çıkamadım açıkçası

Aracınız civic. Lastik ölçüsü 205 55 16 olmasi lazım. Sakın gidip de 210tl falan kormorana vermeyin. Yazık günah. Sadece haftasonu kullanıcam demissiniz gidin 4 tane petlas alın yeter size.

Benim gibi dik Bayır falan ile işiniz olsa o zaman petlas fiyatına japon malı toyo gsi-5 lastik onerirdim. Ts850 ayarında bir lastik. Wr g2 nin 49. Olduğu kanada testinde 12. Oldu. Ts800 modelini de geçmiş durumda.

Fiyatı uygun bulursanız wrg2 de sizin gibi sadece hafrasonu aracını dışarı cikartanlar için yeterli olacaktır ama önceki sayfada zikrettiginiz rakam çok yüksek.

Kısaca 200tlye kadar Türk malı yada Alman-Japon Menşei lastik kullanmanız. Kore ve Çin malı lastiklere ben mesafeli yaklasiyorum. Sizi bilemem.

Lastikcilerin her yalanina ds inanmayın. . Yok şunun yan markası yok bunun yan markası. . Hangisinden karı çoksa onu öneriyor çoğu. . Ülker varken halk bisküvi alırsanız. . Alacağınız tat da ona göre olur. Bu bir gerçek. .

Conti winter contact, Michelin Alpin A4, Goodyear Ug8, Nokian W+ hangisini ucuz bulursanız alın. Benim araçta alpin var memnunum, Conti bulsaydım onu alacaktım ikinci tercihim bu oldu
  • DeepNote kullanıcısına yanıt
    2 ay taksit ertelemede işin içine girince sanırım Goodyear UG8 olacak
    Hayırlı olsun. Yukarıda yazdığım 4 lastikten hangisini alırsanız alın yanılmazsınız
  • arkadaşlar n11.com da continental 205 55 16 ts 850 adedi 252 tl- forumdan 4 adet 100 lük çekle(35- 40 tl adedi- 60-65 tl indirim sağlıyorsunuz) lastiğin adedini 192- 188 tl kargo dahil mal edebilirsiniz,ben az önce teslim aldım,2013 30. hafta ürünü.
  • Bu lastiği almak isteyenler için iyi bir fırsat bence. Bilgilendirme için teşekkürler.
  • Goodyear UG8 205 55 16 T91 kampanyalı tanesi 191 tl ye aldım. Ford bayisinden

Sanırım Ford bayiler farklı lastikler kampanyalı satıyorlar Aralık sonuna kadar
  • JaCkBuiLt J kullanıcısına yanıt
    merhaba nekedara aldınız acaba lastikleri birde hangi bayiden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axy_ -- 17 Aralık 2013; 23:45:55 >
  • Yeni araç kullanmaya başlayan biri olarak kış lastiği konusunda bütün forumları okudum, okudum okumasına ama aklım karıştı ve bir sonuca varamadım. Herkes kış lastiğine hücüm edince bulunduğum yerde 185-65-14 ebatlarında Goodyear Petlas ve yan ürünler dışında Michelin ve Continental kalmıştı. Michelin 205 lira olunca 175 tl den Continental aldım. Markanın güvenirliği benim için önemliydi, umarım hepimiz kazasız belasız atlatırız kış mevsimini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytacbatu -- 18 Aralık 2013; 20:30:59 >
  • Axy_ kullanıcısına yanıt
    Kahramanmaraş'tan aldım ben. 205 55 r16 ebatlarında. Tanesi 230 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Hocam size kullanıcı bilgisi vereceğim. İki sezondur wrg2 kullanan arkadaşım wrg2'den memnun olmadığını, Ayrancı'nın devamlı buzlanan yokuşlarında zaman zaman çekiş problemi yaşadığını söyledi. O lastikleri attı yerine nokian w+ aldı çok memnun.

wr g2 de gerçekten ilk kalkış problemleri var youtubeda izlediğim video da da eleman açıkça belirtmiş. özellikle dik yokuşta ilk kalkışı yapamıyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.