Şimdi Ara

NOKİA X3 ANA KONU - 2,2 İNCH EKRAN-SÜRGÜLÜ TASARIM-3,2 MP KAMERA-QCIF 15 FPS KAMERA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
0
Favori
33.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HsinZhou

quote:

quote:

internetten tavsiye edebileceğiniz bir site varmı, ucuz ve güvenli olması lazım. Akakçede birçok site var ancak güvenilirmi bilmiyorum. Birde garanti işi nasıl olacak onada bir cevap verebilirseniz yani arzalandığı zaman herhangi bir telefon bayisine götürsem garantiye gidermi.
    akakçe sitesi;
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nokia-x3-fiyati,128515,1,1,,114.html

güncel

yahu arkadaşlar bugün fiyat sordum telefoncular 360-370lerden bahsediyorlar, yukarıdaki linkte en ucuz 2 taksitli 316 tl ye kadar ucuz, buradan almamı tavsiye edermisiniz, vede tekrar soracağım yukarıdaki soruyu, telefon arıza yaptığı zaman gidip herhangi bir telefon bayisine verince garantiye gidiyormu yoksa hangi siteden aldıysam oraya yollamam gerekiyor. Biraz yardım ederseniz, ilk defa internetten alışveriş edeceğim

Alıntıları Göster
    telefon cok hoşuma gitti fakat msj yazımı nasıldır ve kızaklı olması beni biraz teredütte bırakdı acıkcası :(

• quote:

quote:

quote:

internetten tavsiye edebileceğiniz bir site varmı, ucuz ve güvenli olması lazım. Akakçede birçok site var ancak güvenilirmi bilmiyorum. Birde garanti işi nasıl olacak onada bir cevap verebilirseniz yani arzalandığı zaman herhangi bir telefon bayisine götürsem garantiye gidermi.
    akakçe sitesi;

güncel

yahu arkadaşlar bugün fiyat sordum telefoncular 360-370lerden bahsediyorlar, yukarıdaki linkte en ucuz 2 taksitli 316 tl ye kadar ucuz, buradan almamı tavsiye edermisiniz, vede tekrar soracağım yukarıdaki soruyu, telefon arıza yaptığı zaman gidip herhangi bir telefon bayisine verince garantiye gidiyormu yoksa hangi siteden aldıysam oraya yollamam gerekiyor. Biraz yardım ederseniz, ilk defa internetten alışveriş edeceğim

arkadaşlar şuan bulunduğum şehirde en ucuz kipadan 359 tlye nakit alabiliyorum ancak yukarıdaki verdiğim linkte 310 tlye kadar TAKSİTli seçenekler mevcut. Oralardan alışveriş eden varmı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

akakçe sitesi;

güncel

arkadaşlar şuan bulunduğum şehirde en ucuz kipadan 359 tlye nakit alabiliyorum ancak yukarıdaki verdiğim linkte 310 tlye kadar TAKSİTli seçenekler mevcut. Oralardan alışveriş eden varmı?

Alıntıları Göster
    HsinZhou arkadaşım bu konu hakkında baya bi araştırma yapmışsın sanırım.aldın mı bu telefonu peki?aldıysanda memnunmusn paylaşırsan sevinirim.tşkkrler

• quote:

Orijinalden alıntı: btnjk

HsinZhou arkadaşım bu konu hakkında baya bi araştırma yapmışsın sanırım.aldın mı bu telefonu peki?aldıysanda memnunmusn paylaşırsan sevinirim.tşkkrler

evdeki bazı sorunlardan dolayı alamadım ancak alacağım ve benim işimi görecek tek telefondur. Alan ve pişman olana rastlamadım hiç ama, bence alın siz;)

quote:

Orijinalden alıntı: btnjk

evdeki bazı sorunlardan dolayı alamadım ancak alacağım ve benim işimi görecek tek telefondur. Alan ve pişman olana rastlamadım hiç ama, bence alın siz;)

Alıntıları Göster
    c903 ile kıyaslarsak sizce hangisi almaya değer?
    Bana c903 biraz daha iyi gibi geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

c903 ile kıyaslarsak sizce hangisi almaya değer?
    Bana c903 biraz daha iyi gibi geldi.

Alıntıları Göster
    merhaba beyler bende artık x3 sahıbıyım

Ne kadar bilirsen bil anlatabildiklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

merhaba beyler bende artık x3 sahıbıyım

Alıntıları Göster
    hayırlısı olsun bende almayı düsünüyorum,fiyat arastırması aşamasındaym şu an.

Orijinalden alıntı: Red

sagol ben sıyah modelını aldım medıa marketten 350 tl kvklı.

şuan için çok memnunum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Red

sagol ben sıyah modelını aldım medıa marketten 350 tl kvklı.

şuan için çok memnunum

Alıntıları Göster
    fiyat araştırması yapan arkadaşlar buraya da yazarsa bizler de bilgi sahibi olmuş oluruz ..

Orijinalden alıntı: tdelikan20

fiyat araştırması yapan arkadaşlar buraya da yazarsa bizler de bilgi sahibi olmuş oluruz ..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Nokia'nın sitesinde

Windows Live Messenger yüklemek gerekir yazıyor.

Acaba bu telefona uygun Messenger enreden bulabilirim?
    Herhangi bir java ile hazırlanmış messenger olur mu?

Şimdiden teşekkürler

Orijinalden alıntı: musti35

Arkadaşlar Nokia'nın sitesinde

Windows Live Messenger yüklemek gerekir yazıyor.

Acaba bu telefona uygun Messenger enreden bulabilirim?
    Herhangi bir java ile hazırlanmış messenger olur mu?

Şimdiden teşekkürler

Alıntıları Göster
    Merhabalar. Telefon piyasasıyla işim düşmediği sürece hiç ilgilenmeyen birisi olarak işim düştü ve birkaç saattir araştırıyorum. En çok Nokia X3 hoşuma gitti. Yorumlara baktım ama fazla birşey yazılmamış sanırım tercih edilen bir model değil.

3 yıldır LG Chocolate kullanıyorum. Bozulma semptomları vermeye başladı. 1-2 ayı zor çıkarır gibime geliyor. Çok şık telefon ama hiç kullanışlı değil. Yavaş, kısıtlı özellikli, mesaj hafızası çok az, menüleri kullanışlı değil, mesaj yazmak işkence, bazı yerlerde çekmiyor, konuşurken sesi az geliyor, arada takılıyor kilitleniyor... Ama çok şık telefon en büyük artısı o zaten.

Yeni telefon alacağım. Kızaklı model tercihim. Şarjı, Mp3, GPRS, 3G, TV özelliği önemli değil o kadar. Fotoğrafı iyi olsun. Mesaj yazarken işkence çektirmesin. Telefonun çekmesi gereken yerde çeksin. Takılmasın, hızlı olsun. Aradığım telefon X3 müdür?

Bir sorum daha olacak piyasayı takip edenlere. Önümüzdeki 1-2 ayda bu telefonun fiyatında nasıl gelişmeler bekliyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

Merhabalar. Telefon piyasasıyla işim düşmediği sürece hiç ilgilenmeyen birisi olarak işim düştü ve birkaç saattir araştırıyorum. En çok Nokia X3 hoşuma gitti. Yorumlara baktım ama fazla birşey yazılmamış sanırım tercih edilen bir model değil.

3 yıldır LG Chocolate kullanıyorum. Bozulma semptomları vermeye başladı. 1-2 ayı zor çıkarır gibime geliyor. Çok şık telefon ama hiç kullanışlı değil. Yavaş, kısıtlı özellikli, mesaj hafızası çok az, menüleri kullanışlı değil, mesaj yazmak işkence, bazı yerlerde çekmiyor, konuşurken sesi az geliyor, arada takılıyor kilitleniyor... Ama çok şık telefon en büyük artısı o zaten.

Yeni telefon alacağım. Kızaklı model tercihim. Şarjı, Mp3, GPRS, 3G, TV özelliği önemli değil o kadar. Fotoğrafı iyi olsun. Mesaj yazarken işkence çektirmesin. Telefonun çekmesi gereken yerde çeksin. Takılmasın, hızlı olsun. Aradığım telefon X3 müdür?

Bir sorum daha olacak piyasayı takip edenlere. Önümüzdeki 1-2 ayda bu telefonun fiyatında nasıl gelişmeler bekliyorsunuz?

Alıntıları Göster
    ben 390a aldım sorusu olanların sorusunu cevaplarım .

ve telefoncunun dedıgı laf müthiş derecede satıyoruz yeni pıyasaya girmesine ragmen satışı güzel dedı .

bende 7230 ile bunun arasında kaldım ve x3 sıyah aldım. express music büyük ayrıcalık (baglıyorum 5+1i evde yok böyle bişey

• suanda 5230 kullaniyorum.eger k.kartini alacagm kisi aksam 5'te icmeye baslayipta 8 gibi sizmasaydi x3 elimde olurdu.ancak sonradan ogrendim ki telefonda symbian yokmus.hem iyi hem kotu.iyi cunku;hafizasi doldukca symbian'li telefonlar gibi agirlasma olmuyor,kotu cunku;uygulama kolay kolay yukleyemezsiniz,rehber ve mesajlari kilobayt biciminde saklamadigi icin belirli bi sayida tikanir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

suanda 5230 kullaniyorum.eger k.kartini alacagm kisi aksam 5'te icmeye baslayipta 8 gibi sizmasaydi x3 elimde olurdu.ancak sonradan ogrendim ki telefonda symbian yokmus.hem iyi hem kotu.iyi cunku;hafizasi doldukca symbian'li telefonlar gibi agirlasma olmuyor,kotu cunku;uygulama kolay kolay yukleyemezsiniz,rehber ve mesajlari kilobayt biciminde saklamadigi icin belirli bi sayida tikanir..

Nokia'nın her çıkardığı telefonda Symbian oluyor sanıyordum. O dediğin iyi olmadı şimdi. Peki bu durumda mesaj kapasitesi ne kadar olur, kaç mesaj saklayabilir?

quote:

suanda 5230 kullaniyorum.eger k.kartini alacagm kisi aksam 5'te icmeye baslayipta 8 gibi sizmasaydi x3 elimde olurdu.ancak sonradan ogrendim ki telefonda symbian yokmus.hem iyi hem kotu.iyi cunku;hafizasi doldukca symbian'li telefonlar gibi agirlasma olmuyor,kotu cunku;uygulama kolay kolay yukleyemezsiniz,rehber ve mesajlari kilobayt biciminde saklamadigi icin belirli bi sayida tikanir..

Nokia'nın her çıkardığı telefonda Symbian oluyor sanıyordum. O dediğin iyi olmadı şimdi. Peki bu durumda mesaj kapasitesi ne kadar olur, kaç mesaj saklayabilir?

şuan 279 mesaj var hiç bir sorunda yok

• quote:

Orijinalden alıntı: 76 ~aziz~ 76

quote:

quote:

Zaten Nokia'larda bildiğim kadarıyla öyle bir sorun olmuyor. Chocolate 140-150 mesaj civarına geldiğinde "SMS hafızası dolu yeni SMS yazamazsınız yeterli yer yok" deyip beni gıcık ediyordu. Şu Chocolate'ı tasarlayanlar piyasaya sürmeden önce hiç alıp kullanmamışlar heralde. Çok sinir bozucu, kullanıcıyı gıcık eden özellikleri var. Ama tekrar söylemeden geçemeyeceğim estetiği süper.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 76 ~aziz~ 76

quote:

quote:

Zaten Nokia'larda bildiğim kadarıyla öyle bir sorun olmuyor. Chocolate 140-150 mesaj civarına geldiğinde "SMS hafızası dolu yeni SMS yazamazsınız yeterli yer yok" deyip beni gıcık ediyordu. Şu Chocolate'ı tasarlayanlar piyasaya sürmeden önce hiç alıp kullanmamışlar heralde. Çok sinir bozucu, kullanıcıyı gıcık eden özellikleri var. Ama tekrar söylemeden geçemeyeceğim estetiği süper.

Alıntıları Göster
    bu telefonda tek begenmedıgım özellıgı kamerası 3,2 olmasına ragman sankı 2,0 gibi çekıyo

eskı 6300ım vardı nerdeyse onla aynı görüntü kalitesi yanı düşük.

birde tuş takımı begenmıyorum.

onlar harici çok iyi telefon herşeyiyle memnunum hele sesı müthiş

• quote:

bu telefonda tek begenmedıgım özellıgı kamerası 3,2 olmasına ragman sankı 2,0 gibi çekıyo

eskı 6300ım vardı nerdeyse onla aynı görüntü kalitesi yanı düşük.

birde tuş takımı begenmıyorum.

onlar harici çok iyi telefon herşeyiyle memnunum hele sesı müthiş

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar cihazda bazı sitelerde yazdıı gibi symbian 9.3 var mı yoksa s60 mı işletim sistemi..

• quote:

Orijinalden alıntı: TheFireSpike7

ya arkadaşlar cihazda bazı sitelerde yazdıı gibi symbian 9.3 var mı yoksa s60 mı işletim sistemi..

S60 = Symbian.İkisi aynı şeyler.Bu telefonda işletim sistemi yok.S40 Java yazılımı embedded halde bulunuyor.

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: TheFireSpike7

S60 = Symbian.İkisi aynı şeyler.Bu telefonda işletim sistemi yok.S40 Java yazılımı embedded halde bulunuyor.

tmm tşkkr ederim..

hoparlör ses yüksekliği ve kalitesi hakkında bir biligisi olan var mı acaba??
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.