Şimdi Ara

NOKİA X3 ANA KONU - 2,2 İNCH EKRAN-SÜRGÜLÜ TASARIM-3,2 MP KAMERA-QCIF 15 FPS KAMERA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
0
Favori
33.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorum olacak, ben kısa bir süre içinde telefon alacağım ancak benim öyle özellik isteğim yok sadece fotoğraf çekimi iyi olsun, ses kalitesi iyi olsun yeter. Sorum ise x3 bunları karşılıyor ancak ben 380 liraya taksitle bu telefomu alsam iyi yoksa 200 lira gibi k790i gibi 2.el bir telefon alsam mı iyi. hangisini önerirsiniz? x3 ün avantajı sıfır+garantili olması, k790i nin dezavantajı 2.el+ muhtemel garantisi bitmiş olması. cevap verecekleri teşekkürler şimdiden.
  • X3 çok yeni bir cihaz ve kronik sorunu var mı bilinmiyor.Henüz dhde incelemesi de yapılmadı.Biraz daha bekleyip, x3'ün kullanıcı tarafında olumlu-olumsuz yorumlarını okuyup tercihinizi ona göre şekillendirmenizi tavsiye ederim.
    Bence x3; fiyatı şu anda özelliklerine göre fazla olan bir cihaz. 5130 ile aralarında fazla bir fark yok.X3de sadece kendiliğinden radyo çalma özelliği mevcut,biraz da pil performansı daha iyi gibi görünüyor.Ama kullanımda kaç gün gider biliniyor.
    Sonuçta 5130'u da seçenekleriniz arasında değerlendirmenizi tavsiye ederim.Ancak 2 ay kadar beklerseniz fiyatı alınabilir seviyeye gelecektir diye düşünüyorum
  • Yorumun için teşekkür ederim. Evet haklısın aslında kullanıcı yorumu önemli kronik sorunu varmı +ları -leri neler falan. 2-3 ay sonra fiyatıda biraz düşer tabiki. Vede ben teknolojiden fazla anlamıyorum nasıl telefonlar var neler yok bilmiyorum, bana tavsiye edebileceğiniz bir telefon var mı, aradığım özellikler şunlar olacak.
    Önceliğim Nokia markasıdır sağlamlığından dolayı, Ancak olmazsa sony olabilir başka marka olmasın,
    Tip olarakta kızaklı olmasını veya şık tasarımlı classik düz olmasını tercih ederim, kapaklı olmasın.
    Fiyatı en fazla 400 tl civarı olmalı(sıfır fiyatı)
    Fotoğraf çekimi güzel olsun. yani muhteşem falan değil tabikide, 3 mp bir telefonun çekebileceği güzellikte yani,
    Yükseltilebilir hafızası 4 gb ve üstü olmasını istiyorum,
    Vede menüsü kullanışlı olmalı yani bende n70 vardı ve içerisine müzik mp3lerini attığımda hepsi bir yerde duruyordu klasör içine taşıyamıyordum ve fatoğraflar videolar hep aynı yerdeydi, bu gibi olmasın isterim.

• Dostum 6700 tam sana göre biraz pahalı ama sar değeri en düşük telefonlardan biridir 050 kw tavsiye ederim.
    nokia 6500 slide
    Bunlar nasıldır önerirmisiniz.

Önceliğim Nokia markasıdır sağlamlığından dolayı, Ancak olmazsa sony olabilir başka marka olmasın,
    Tip olarakta kızaklı olmasını veya şık tasarımlı classik düz olmasını tercih ederim, kapaklı olmasın.
    Fiyatı en fazla 600-650 tl olmalı(sıfır fiyatı)
    Fotoğraf çekimi güzel olsun,
    Yükseltilebilir hafızası 4 gb ve üstü olmasını istiyorum,
    Vede menüsü kullanışlı olmalı yani bende n70 vardı ve içerisine müzik mp3lerini attığımda hepsi bir yerde duruyordu klasör içine taşıyamıyordum ve fatoğraflar videolar hep aynı yerdeydi, bu gibi olmasın isterim.
  • Kardeş 400-500 TL.'ye kadar çıkabiliyorsan gerçek anlamda parasını kurtaran tek makine 500 TL.'ye Nokia 5800'dür. Vatan'da taksitli fiyatı bile 520 TL. civarı bence hiç bulaşma sürgülü telefonlara en geç 1-2 yıl içinde gıcırdama seslerine alışman gerekiyor.

"Hak komaz hakkı; haksızda, mutlaka alır." Alır alır da, kulları görür mü? İşte, o bilinmez.
  • Teşekkür ederim yorumuna kardeş, ancak dokunmatik telefonlarda hassas olmazmı ya, ben yere 1-2 düşürsem bişey olmaz belki ama 3de telefon gider gibi, saten benimde seninde dediğin gibi uzun ömürlü telefon arıyorum ben, normalde bana 150 liraya 6300 da yeter ancak almışken iyisini alayım yenisini alayım istiyorum. Kızaklı olmazsa şöyle ince veya şık tasarımlı normal düz bi telefonda olabilir mesela 6700 gibi veya sony C510 nasıllardır

KAWASAKI Ninja-300
  • ben telefonu 25 gündür kullanıyorum. tasarımı hoşuma gitti açıkçası özellikleri nelerdir falan bakmadan aldım. pek telefon kurcalayan biride değilimdir. müzik ses kalitesi cok beğendim. resim kalitesi cok cok güzel dersem yalan olur ama güzel.benim alışamadım eksisi kızaklı olduğu için kızağı kapattığınızda menu kapanmıyor yani menüde nerdeyseniz ekranmda o duruyor. diğer kullandığım telefonlarda hep kızağı kapatınca ana ekrana dönerdi ekran. bilmiyorum belki ayarlardan aktive edilebilirmi. ben 370 liraya almıştım. açıkçası bana göre fiyatı makul. dediğim gibi ben telefonda şıklık ve pil ömrü isterim. şarzıda şu anda 6 gün gidiyor bu benim için cok güzel bi süre. cok müzik dinlemem arada acar dinlerim bunuda belirtiyim şarz süresi için.

Orijinalden alıntı: _nusret_

ben telefonu 25 gündür kullanıyorum. tasarımı hoşuma gitti açıkçası özellikleri nelerdir falan bakmadan aldım. pek telefon kurcalayan biride değilimdir. müzik ses kalitesi cok beğendim. resim kalitesi cok cok güzel dersem yalan olur ama güzel.benim alışamadım eksisi kızaklı olduğu için kızağı kapattığınızda menu kapanmıyor yani menüde nerdeyseniz ekranmda o duruyor. diğer kullandığım telefonlarda hep kızağı kapatınca ana ekrana dönerdi ekran. bilmiyorum belki ayarlardan aktive edilebilirmi. ben 370 liraya almıştım. açıkçası bana göre fiyatı makul. dediğim gibi ben telefonda şıklık ve pil ömrü isterim. şarzıda şu anda 6 gün gidiyor bu benim için cok güzel bi süre. cok müzik dinlemem arada acar dinlerim bunuda belirtiyim şarz süresi için.

Nokia larda kızağı kapatınca ana ekrana dönmüyor ki bu bence iyi birşey.Şarj 6 gün gidiyor ha hey maaşallah.Bizim 5800 2 günde bir benzin istiyor

• şu an 7.gündeyim bugünüde götürür bu şarz. hımm benim hoşuma gitmedi bu kızağı kapatınca ekranın ana ekrana dönmemesi işi. daha önce samsung kullandığım için öle alışmıştım. neyse bunada alışırız.
  • Nusret abi zahmet olmazsa eğer telefondan çektiğin birkaç foto ekleyebilirmisin. Münkünse bir manzara birde yakın çekim eklersen çok sevineceğim gerçekten. Birde bir sorum olacak şuanda yeni bir telefon alacak olsan yine x3mü dersin yoksa sony ericson c510 mu dersin, veyada başka bir öneri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HsinZhou -- 23 Mart 2010; 23:16:31 >

Orijinalden alıntı: HsinZhou

Nusret abi zahmet olmazsa eğer telefondan çektiğin birkaç foto ekleyebilirmisin. Münkünse bir manzara birde yakın çekim eklersen çok sevineceğim gerçekten. Birde bir sorum olacak şuanda yeni bir telefon alacak olsan yine x3mü dersin yoksa sony ericson c510 mu dersin, veyada başka bir öneri

Ben x3 derim kardeş.
  • internetten tavsiye edebileceğiniz bir site varmı, ucuz ve güvenli olması lazım. Akakçede birçok site var ancak güvenilirmi bilmiyorum. Birde garanti işi nasıl olacak onada bir cevap verebilirseniz yani arzalandığı zaman herhangi bir telefon bayisine götürsem garantiye gidermi.
    akakçe sitesi;
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nokia-x3-fiyati,128515,1,1,,114.html
  • quote:

internetten tavsiye edebileceğiniz bir site varmı, ucuz ve güvenli olması lazım. Akakçede birçok site var ancak güvenilirmi bilmiyorum. Birde garanti işi nasıl olacak onada bir cevap verebilirseniz yani arzalandığı zaman herhangi bir telefon bayisine götürsem garantiye gidermi.
    akakçe sitesi;

güncel

• fiyatına göre süper cihaz

Orijinalden alıntı: erdem_06

Bu arada özelliklerin olduğu mesajda tek led flaş denilmiş ama bu telefonun flaşı yok.

Telefonun ilk haberlerinin nete sızdığı zamanlarda gsm arenadan almıştım özellikleri ... Değiştirdim ... Uyardığın için sağol.

quote:

internetten tavsiye edebileceğiniz bir site varmı, ucuz ve güvenli olması lazım. Akakçede birçok site var ancak güvenilirmi bilmiyorum. Birde garanti işi nasıl olacak onada bir cevap verebilirseniz yani arzalandığı zaman herhangi bir telefon bayisine götürsem garantiye gidermi.
    akakçe sitesi;

güncel

yahu arkadaşlar bugün fiyat sordum telefoncular 360-370lerden bahsediyorlar, yukarıdaki linkte en ucuz 2 taksitli 316 tl ye kadar ucuz, buradan almamı tavsiye edermisiniz, vede tekrar soracağım yukarıdaki soruyu, telefon arıza yaptığı zaman gidip herhangi bir telefon bayisine verince garantiye gidiyormu yoksa hangi siteden aldıysam oraya yollamam gerekiyor. Biraz yardım ederseniz, ilk defa internetten alışveriş edeceğim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.