Şimdi Ara

nokia tuşlu telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2.el veya 0 farketmez babam için telefon arıyorum nette nokia x3-02 c5-01 falan gordum ama biri 16milyon renk digerinin kamera 5mp falan tuşlu telefonlarla pek ilgilenmedigimden haklarında pek bilgim yok.
    babamın eski telefonu 1100 oldugu icin nokia almayı dusunuyorum ama baska telefon markasından da önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler

• 16 milyon renk ve 5 mp kamera istediğini mi belirttin, istemediğini mi?

eğer istiyorsan n95 8 gb tam istediğine göre, ekranı da büyük baban pek sorun yaşamaz, ama biraz kaba. Eğer zarif bişeyler istiyorsan neredeyse aynı özelliklere sahip olan e65 e bakabilirsin, ikiside 2.el ve fiyatları 200 civarı.
  • n86 8mp kullanıyom gayet memnunum 1 .5 yıl oldu güzel tavsiye ederim
  • sürgülü değilde clasic olursa daha iyi olur kucuk olursada iyi kamera hafıza ekran onemli wifi olursada ne ala :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

16 milyon renk ve 5 mp kamera istediğini mi belirttin, istemediğini mi?

eğer istiyorsan n95 8 gb tam istediğine göre, ekranı da büyük baban pek sorun yaşamaz, ama biraz kaba. Eğer zarif bişeyler istiyorsan neredeyse aynı özelliklere sahip olan e65 e bakabilirsin, ikiside 2.el ve fiyatları 200 civarı.

e65 i kullandım,sms atmak menülerde gezmek tamamen bir işkence
    ama dışarıdan cok güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

sürgülü değilde clasic olursa daha iyi olur kucuk olursada iyi kamera hafıza ekran onemli wifi olursada ne ala :D

ee ozaman sen n79 u tarif etmişsin ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

sürgülü değilde clasic olursa daha iyi olur kucuk olursada iyi kamera hafıza ekran onemli wifi olursada ne ala :D

ee ozaman sen n79 u tarif etmişsin ya

daha incesi yok mudur bunun özelliklerden :D kamerası saglam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY TELEFON ÖNERİSİ
    8 yıl önce açıldı
    Cep telefonu önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tuşlu derken tuş sayısı önemli mi? Ona göre önercemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Tuşlu derken tuş sayısı önemli mi? Ona göre önercemde

tuş sayısı onemli değil ama cok buyuk olmasın babam oyle internette geziniyim wifi acayım diyen biri değil alo der fotograf ceker mesaj bile yazmaz ondan hem kücük hem kamera saglam olsun diyorum qwe klavyeli telefon önerceksiniz sanırsam
  • arkadaşım hiç anlaşılır yazmamışsın ki, ne istediğin belli değil, millete bulmaca çözdürüyorsun burada, ne isteyip ne istemediğini daha anlaşılır bir şekilde yazman menfaatinedir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mTm

arkadaşım hiç anlaşılır yazmamışsın ki, ne istediğin belli değil, millete bulmaca çözdürüyorsun burada, ne isteyip ne istemediğini daha anlaşılır bir şekilde yazman menfaatinedir...

sadece alo demek ve fotograf cekmek icin kullancak babam telefonu ama hazır almışken ekranıda saglam olsun hemde kücük olsun istiyorum.babam nette gezinen biri değildir ama telefonda wifi olursa benim işime gelir.ondan dolayı kücük kamera saglam ekran kalitesi iyi telefon önerileri bekliyorum
  • nokia 6700 classic .(vifi yok 3g var görüntülü görüşme var - ana kameradan - gps var kamera 5 mp flaşlı
  • N82
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nova.6

N82

n83yi pil ömrü yüzünden önermem.

para çoksa e6 :)
    para yoksa n79 olabilir...
  • 3310
  • quote:

Orijinalden alıntı: JacquesReverdi

3310

:D:D
    5800 al babana :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nova.6

N82

5 mp xenon :)
  • 6700 Classic
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb-optimus

nokia 6700 classic .(vifi yok 3g var görüntülü görüşme var - ana kameradan - gps var kamera 5 mp flaşlı

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.