arkadaşlar 2.el veya 0 farketmez babam için telefon arıyorum nette nokia x3-02 c5-01 falan gordum ama biri 16milyon renk digerinin kamera 5mp falan tuşlu telefonlarla pek ilgilenmedigimden haklarında pek bilgim yok. babamın eski telefonu 1100 oldugu icin nokia almayı dusunuyorum ama baska telefon markasından da önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler
16 milyon renk ve 5 mp kamera istediğini mi belirttin, istemediğini mi?
eğer istiyorsan n95 8 gb tam istediğine göre, ekranı da büyük baban pek sorun yaşamaz, ama biraz kaba. Eğer zarif bişeyler istiyorsan neredeyse aynı özelliklere sahip olan e65 e bakabilirsin, ikiside 2.el ve fiyatları 200 civarı.
n86 8mp kullanıyom gayet memnunum 1 .5 yıl oldu güzel tavsiye ederim
sürgülü değilde clasic olursa daha iyi olur kucuk olursada iyi kamera hafıza ekran onemli wifi olursada ne ala :D
quote:
Orijinalden alıntı: moondalina
16 milyon renk ve 5 mp kamera istediğini mi belirttin, istemediğini mi?
eğer istiyorsan n95 8 gb tam istediğine göre, ekranı da büyük baban pek sorun yaşamaz, ama biraz kaba. Eğer zarif bişeyler istiyorsan neredeyse aynı özelliklere sahip olan e65 e bakabilirsin, ikiside 2.el ve fiyatları 200 civarı.
e65 i kullandım,sms atmak menülerde gezmek tamamen bir işkence ama dışarıdan cok güzel
quote:
Orijinalden alıntı: berkozcann
sürgülü değilde clasic olursa daha iyi olur kucuk olursada iyi kamera hafıza ekran onemli wifi olursada ne ala :D
ee ozaman sen n79 u tarif etmişsin ya
quote:
Orijinalden alıntı: moondalina
quote:
Orijinalden alıntı: berkozcann
ee ozaman sen n79 u tarif etmişsin ya
daha incesi yok mudur bunun özelliklerden :D kamerası saglam
Tuşlu derken tuş sayısı önemli mi? Ona göre önercemde
quote:
Orijinalden alıntı: Metin*
Tuşlu derken tuş sayısı önemli mi? Ona göre önercemde
tuş sayısı onemli değil ama cok buyuk olmasın babam oyle internette geziniyim wifi acayım diyen biri değil alo der fotograf ceker mesaj bile yazmaz ondan hem kücük hem kamera saglam olsun diyorum qwe klavyeli telefon önerceksiniz sanırsam
arkadaşım hiç anlaşılır yazmamışsın ki, ne istediğin belli değil, millete bulmaca çözdürüyorsun burada, ne isteyip ne istemediğini daha anlaşılır bir şekilde yazman menfaatinedir...
quote:
Orijinalden alıntı: mTm
arkadaşım hiç anlaşılır yazmamışsın ki, ne istediğin belli değil, millete bulmaca çözdürüyorsun burada, ne isteyip ne istemediğini daha anlaşılır bir şekilde yazman menfaatinedir...
sadece alo demek ve fotograf cekmek icin kullancak babam telefonu ama hazır almışken ekranıda saglam olsun hemde kücük olsun istiyorum.babam nette gezinen biri değildir ama telefonda wifi olursa benim işime gelir.ondan dolayı kücük kamera saglam ekran kalitesi iyi telefon önerileri bekliyorum
nokia 6700 classic .(vifi yok 3g var görüntülü görüşme var - ana kameradan - gps var kamera 5 mp flaşlı
N82
quote:
Orijinalden alıntı: Nova.6
N82
n83yi pil ömrü yüzünden önermem.
para çoksa e6 :) para yoksa n79 olabilir...
3310
quote:
Orijinalden alıntı: JacquesReverdi
3310
:D:D 5800 al babana :D
quote:
Orijinalden alıntı: Nova.6
N82
5 mp xenon :)
6700 Classic
quote:
Orijinalden alıntı: fb-optimus
nokia 6700 classic .(vifi yok 3g var görüntülü görüşme var - ana kameradan - gps var kamera 5 mp flaşlı
+1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme